Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Posledni Reacher je 18ka, Never go back. Ctu to v originale, cesky nazvy neznam :).

A paradoxne jedu pozpatku, zacal jsem prave 18kou. Ted ctu uz asi mesic dvojku, paralelne s jatkama, moc me nebavi, asi ze jsou to ty prvotiny :).

Pozpátku to nečti, zvlášť v posledních knihách jsou odkazy na děj těch předchozích, takže se tím připravíš o kus zábavy, protože ti nebudou docházet narážky.

Třeba od 61 Hours se přes Worth Dying For a A Wanted Man táhne dějová linka, která končí v tom Never Go Back. Takže to pokud ještě nemáš dočteno, tak to odlož a začni aspoň od 61 Hours.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pozpátku to nečti, zvlášť v posledních knihách jsou odkazy na děj těch předchozích, takže se tím připravíš o kus zábavy, protože ti nebudou docházet narážky.

Třeba od 61 Hours se přes Worth Dying For a A Wanted Man táhne dějová linka, která končí v tom Never Go Back. Takže to pokud ještě nemáš dočteno, tak to odlož a začni aspoň od 61 Hours.

Uz docitam dvojku :). Vsechny dalsi uz jsem precet (a dejova linka mi zapadla taky, akorat to trvalo dyl :)).

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem dočetl knihu iWoz, která velice zajímavým způsobem ukazuje život Steva Wozniaka a zároveň ukazuje vývoj počítačů.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tejden na chatě, za sebou mam Stoleteho starika, Červenku, Složku 64 a ted jsem rozjel Zabijáci. Nejhorší je, ze jsem přestal elektro knihy krást a ze je normálně kupuju. Stoletej stařík dobrej dost, nevím čím mi to připomíná Spolčení hlupců.

Odkaz ke komentáři

Tejden na chatě, za sebou mam Stoleteho starika, Červenku, Složku 64 a ted jsem rozjel Zabijáci. Nejhorší je, ze jsem přestal elektro knihy krást a ze je normálně kupuju. Stoletej stařík dobrej dost, nevím čím mi to připomíná Spolčení hlupců.

zena v kleci, slozka 64 a ted zabijaci? Neni skoda to cist tak naprezkacku? A nezapomen na vzkaz v lahvi. :-)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

zena v kleci, slozka 64 a ted zabijaci? Neni skoda to cist tak naprezkacku? A nezapomen na vzkaz v lahvi. :-)

Hele asi není, zas nějak zvlášť to na sebe nenavazuje. Ale je fakt,ze sem si toho nevsim, ze to de za sebou. Vzkaz v lahvi mám, to je jasný. :) Akorát nechapu, jak někdo může napsat tolik textu. Natož vymyslet.

Odkaz ke komentáři

Hele asi není, zas nějak zvlášť to na sebe nenavazuje. Ale je fakt,ze sem si toho nevsim, ze to de za sebou. Vzkaz v lahvi mám, to je jasný. :) Akorát nechapu, jak někdo může napsat tolik textu. Natož vymyslet.

myslíš tohle?  :cheers: :lol2:

Zmizík

Trolleybus

• av-13313.jpg?_r=0
  • Member_50
  • 1 363 příspěvků(y)
  • Pohlaví:Muž
Odkaz ke komentáři

jinak sice nenavazujou ty případy ale navazuje vývoj těch dvou šašků a té jejich holky/holek. v zásadě je to ale fuk. já teď čtu písečnýho muže a je to snad nejlepší knížka od keplerů. no a zase jsem se zbláznil a koupil asi deset knížek. nemám to kam dávat ani kdy číst :-(

Odkaz ke komentáři

Mě se v poslední době hodně líbily tyto knihy:

Ken Follet: Pád titánů; Zima světa - naprostá pecka. Každý komu jsem to doporučil nebo půjčil, tak z toho byl nadšený.

Matthew Quirk: 500 - nic moc hodnocení na databazeknih, ale mě se to docela líbilo. Nejspíše taky proto, že mám slabost pro politické thrilery.

Joseph Finder: Paranoia - thriler z prostředí velkého IT businessu. Napínavý a vtipný. Knížka na jednu noc.

Anders de la Motte: Hra, Buzz a teď čtu Bubble. Jako kluk jsem četl Rodokapsy a toto je takový Rodokaps pro dospělé. Lehké, napínavé čtení. I když to Bubble mi přijde už takový slabší.

Tom Rob Smith: Díte číslo 44; Utajovaný projev. Krimi-thriler ze stalinského Ruska. Nečekal jsem, že to bude tak dobrý. Teď se podle knihy Dítě č. 44 natáčí Hollywoodský velkofilm.

Michael Connelly: Horká linka; Černá ozvěna. Tedy četl jsem jich od Connellyho víc, ale tyto 2 mi přišly nejlepší. 

Zoran Drvenkar: Sorry - zajímavě napsaná knížka, napínavá a má nevšední námět. Na můj vkus je ale v některých pasážích trochu moc brutální (mučení malých dětí fakt nemusím).

Colin Falconer: Opimum a navazující Triáda - zajímavý pohled na historii Jihovýchodní Asie skrze mafii.

Boris Starling: Vodka - thriler z Ruska na počátku 90. let (divoká privatizace a tak). Po jejím přečtení jsem pak k pití vodky začal přistupovat s novým pohledem na věc :-)

Mark Alpert: Konečná teorie - NY Times o knize napsal, že by se Einsteinovi líbila - asi jo :-) Já žádný Einstein nejsem a taky se mi líbila.

Jens Lapidus: Snadný prachy - jak se říká: "Nejlepší na závěr". Literární lahůdka. Ti seveřani detektivky prostě umí. Mě se to snad z těch severeskejch krimi líbilo nejvíc a sháním film, který byl podle této knihy natočený.

Samozřejmě jsem četl i zde zmiňované Nesbo, Olseny nebo Keplery. Jsou to všechno super knížky a souhlasím se všemi přispěvateli do diskuse, ale ty co jsem vyjmenoval výše, mi přišly stejně dobré a moc se o nich nemluví a přitom podle mě za přečtení stojí. Tak proto jsem to sem postnul. Pokud nevíte co dalšího přečíst, zkuste něco z mého seznamu.

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Já teď čtu od Stuarta Macbridea Slepé oko a je to opět (jako už u něj standardně) dobrý. Vtipně vykreslené postavy a tak nějak příjemně to odsejpá. A navíc je to i dobře přeložený, což je dneska skoro svátek. Je to už pátá kniha v řadě, tak kdyby to někoho zlákalo, doporučuju vzít to postupně, páč i když jsou to samostatný příběhy, tak se vyvíjí postavy a vztahy a je škoda o to přijít.

Mimochodem pořád ještě úplně nechápu, jak tam (Skotsko, potažmo Británie vůbec) ti policajti (míněno kriminalisti) můžou fungovat beze zbraní. Když je tam popis, jak jdou někoho zatknout a hlavní postava má akorát pepřák a agresivního hajzla nakonec musí zpacifikovat lopatou, kterou najde po cestě...nechtěl bych to dělat.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...