hopa26 Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Dnes vyšel nový Nesbo -Přízrak. Už ho mám v Kindlu a docela se těším na noční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Mohu celkem doporucit knihy, ktere napsal Steve Alten. At uz 4 dily serie Meg nebo 2 dilnou serii Panstvi. Je to celkem akcni a dobre se to cte. Meg (1. dil): http://www.databazeknih.cz/knihy/teror-pochazi-z-hlubin-6808Panstvi (1. dil): http://www.databazeknih.cz/knihy/panstvi-panstvi-15860 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Dnes vyšel nový Nesbo -Přízrak. Už ho mám v Kindlu a docela se těším na noční. Jů Jdu po něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Jaroslav Rudiš - Národní třídajedu na vlně - Hakl, Balabán? a Rudiš tam zapad dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Pokud jsi 16ti letá pipka, určitě přečti cele :-)to pozor. Právě že to takle neni. Až neuvěřitelně to chytlo všechny věkový skupiny. U ženy v práci se do toho pustili dámy 40+ a rada od nich byla.. "až to budeš číst tak ať je manžel doma.." trošku je to rozvrkočilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 to pozor. Právě že to takle neni. Až neuvěřitelně to chytlo všechny věkový skupiny. U ženy v práci se do toho pustili dámy 40+ a rada od nich byla.. "až to budeš číst tak ať je manžel doma.." trošku je to rozvrkočilo.no pozor, jde o to kde delas, u nas v praci to nikoho nechytlo a dámy uz vubec ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 no pozor, jde o to kde delas, u nas v praci to nikoho nechytlo a dámy uz vubec neno někdo to kupovat musel, když se prodalo jenom prvního dílu víc než 200 000 kusů. a jelikož se tě všichni bojej, tak ti nakecali že je to nezajímá. a doma měli sadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ty kráso, to už jsou skoro Déčka, za ty prachy.. posloužej k čemukoli ze seznamu a ještě ti ukážou kolik je hodin (přibližně). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 no někdo to kupovat musel, když se prodalo jenom prvního dílu víc než 200 000 kusů. a jelikož se tě všichni bojej, tak ti nakecali že je to nezajímá. a doma měli saduno vzdyt rikam - 16ti leté pipky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 no vzdyt rikam - 16ti leté pipkyčervenou knihovnu jsem zkusil poprvé a naposled. Musel jsem se spravit tímhle http://www.knihi.cz/kniha.php?kniha_id=34175-grazlove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2014 Ja ctu tedkonc Ambasadov od Mievilla, neni to uplne spatny.. ale tak nejak jiny nez na co jsem od nej zvyklej. Doufal jsem ze bude pokracovat spis ve stylu Krakena a Mesta a Mesta, todle mi zatim prijde jako relativne tuctova sci-fi. No, jsem teprv ve tretine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Dobrý večer,nevím jestli už tu tahle kniha byla uvedena, ale stojí určitě za pozornost. Autor: Josef Formánek, Mluviti pravduPro mě snad nejlepší kniha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brica Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 to pozor. Právě že to takle neni. Až neuvěřitelně to chytlo všechny věkový skupiny. U ženy v práci se do toho pustili dámy 40+ a rada od nich byla.. "až to budeš číst tak ať je manžel doma.." trošku je to rozvrkočilo. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Cokoli od Jeffery Deavera!Paradni akcni detektivky, co frci od zacatku do konce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zino Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 Nemám veľmi v láske prehypovanu motivacnu literatúru, ale Sila Zvyku od Charlesa Duhigga je veľmi dobrá! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 ted jsem docetl A prece nezemres od Lee Child a zacinam cist Jatka od stejneho autora. Ve ctecce mam nachystany Prizrak od Jo Nesbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 (upraveno) ted jsem docetl A prece nezemres od Lee Child a zacinam cist Jatka od stejneho autora. Ve ctecce mam nachystany Prizrak od Jo NesboMel bys to cist popradku - Jatka jsou prvni. A ma to vzestupnou tendenci. Rikam ja, kterej cetl celou serii 18 knih od nejnovejsi po nejstarsi, cili pozpatku . Bohuzel posledni Personal (c. 19) mi prijde hrozne neakcni . Upraveno 26. října 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 čtu teď 2. ze 6ti dílné serie TUNNELS (v češtině PODZEMÍ). Kdo má rád fikci propojenou s reálným světem (Anglie) a jeskyně, šachty, doly, sklepení apod. VŘELE DOPORUČUJI! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Docetl jsem od Billa McKibbena knihu Zeeme. Mela by to byt povinna cetba na celem svete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tysmek Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 A ted ctu od Yanis Varoufakis knihu Globalni minotaurus. Pravda, neni to beletrie a pokud se nechcete probudit ze snu, tak to radeji nectete:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se