nividic Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Jestli to je na tu miso polifku, tak ta moc odpocinkova neni. Co si pamatuju tak to byla takova apokalypticka parba po tokijskejch bordelech. Hodne dekadence, kurwy, drogy, zbrane, krev a tak. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Diky za tip, kouknu se po tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 Právě jsem dočetl Spasitele od Jo Nesbo. Harry Hole si koleduje o trestnou výpravu chronomagu To jako za to, že vyhodil ty hodinky z vokna? Jsem měl pocit, že to bylo ve Sněhulákovi. Ale po 7 nebo kolika dílech se mi to už plete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 26. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2015 (upraveno) Jo, přesně za to Hodinky se z okna nehážou. A už vůbec ne ty, co vyhodil on. Mimochodem by mě zajímalo, jak hlasitě můžou takové hodinky tikat, když je Harry slyšel na 2 metry nebo kolik. Upraveno 26. března 2015 uživatelem Mari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Když je ticho, tak i na delší vzdálenost - v noci je můžeš slyšet i ze šuplete a podobně, i když mám pocit, že moderní hodinky už tak nahlas netikají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Zacal jsem cist Marťan od Andyho WeiraParádaDočteno. Byla to paráda až do konce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Čtu Jo Nesbo PolicieZatim dobry, mam z toho depku jak prase, jdu radeji na vzduch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 The Master Of Disguise. Je to popis služby u CIA jejim bývalým agentem (bohužel zcenzurovane CIA, ale i tak zajímavé). Nejedna se ale o typického agenta (a la James Bond), nýbrž o chlapka, co mel u CIA na starosti výrobu falešných dokladu, převleku, apod. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Konečně mám zase trochu času na knihu. Čtu Havla od Žantovskýho....pozoruhodná kniha. M. Žantovský sklízí můj obdiv za dokonalý psaný jazyk a pojetí životopisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2015 Čtu Jo Nesbo PolicieZatim dobry, mam z toho depku jak prase, jdu radeji na vzduchJů, on už vyšel 10. díl - to teda vzali hopem. Jsem ho čekal až na podzimek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Vysel novy Nesbo ,titul se jmenuje Policie a uz ho mam v Kindlu. :-) Tesim se nehorazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Vysel novy Nesbo ,titul se jmenuje Policie a uz ho mam v Kindlu. :-) Tesim se nehorazne.Včera jsem to zjistil a těšim se taky moc. Ale asi si to nechám až an víkend:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Včera mi ho nacpal kolega, který mě docela překvapil, že by si koupil e-book. Vzal jsem večer vzorek a říkám si, že je ten češtin nějakej kostrbatej - tak se kouknu kdo to přeložil a on Zelizňák nebo tak nějak, což je slovenský překladatel. Prostě to někdo přeložil ze slovenštiny - bozi vědí, kde se to vzalo. Musím se ho zeptat, kde na tom byl. Tak jsem si lakotil, že ušetřím a prdlajz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Lars Kepler - Stalker, pro me asi nejlepsi detektivka tohodle roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Chystam se na nej.Jsem rad,ze se libi...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yohoho Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 docetl jsem Farmu zvirat od Orwella a opravdu se mi knizka moc libila... ty podobnosti tam... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 19. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2015 Larry Correia - Lovci monster s.r.o. Řežba, potoky krve, haldy vnitřností a šedé kůry mozkové. Prostě vysoce hodnotné čtení pro vyznavače Kulhánka, Žambocha apod. Doporučuji před usnutím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Na Jih od Hranic na Západ od Slunce - Haruki Murakami. Jako zatím všechno co jsem od nej četl velice dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
posol Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Fiiha akosi mi tato tema usla ani som nevedel ze to tu je ..... no momentalne mam dost casu a citam Dominika Dana a Cerveny Kapitan je jedna z top ...no ale asi najlepsia kniha ktru som kedy cital je MARTAN od Andy WEIR ..teda tak skvele napisana cely pribeh styl ako to pisal no proste Top extra a nevieco este ...... a v novembri by mal byt aj film uvidime no vacsina filmou podla knihy vyzeraju horsie ak okniha ale zobral to do ruk Ridley Scot tak uvidime v hlavnej ulohe by mal byt Matt Damon no som zvedavy ale mam malu dusicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2015 Nedávno jsem dočetl Sběratele kůží od Jeffery Deavera - překladatel zásadně používá "rostlinné alkoholy" místo alkaloidy a podobně - jinak klasika. Taky jsem dočetl Na ostří nože od Davida Rollinse - taky dobrý. Rozečtenou mám detektivku Zlá krev od Johna Sandforda - vraždy na americkým venkově, sekta .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se