Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Jo, přesně za to :) Hodinky se z okna nehážou. A už vůbec ne ty, co vyhodil on. :)

Mimochodem by mě zajímalo, jak hlasitě můžou takové hodinky tikat, když je Harry slyšel na 2 metry nebo kolik.

Upraveno uživatelem Mari
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

The Master Of Disguise. Je to popis služby u CIA jejim bývalým agentem (bohužel zcenzurovane CIA, ale i tak zajímavé). Nejedna se ale o typického agenta (a la James Bond), nýbrž o chlapka, co mel u CIA na starosti výrobu falešných dokladu, převleku, apod.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Včera mi ho nacpal kolega, který mě docela překvapil, že by si koupil e-book. Vzal jsem večer vzorek a říkám si, že je ten češtin nějakej kostrbatej - tak se kouknu kdo to přeložil a on Zelizňák nebo tak nějak, což je slovenský překladatel. Prostě to někdo přeložil ze slovenštiny - bozi vědí, kde se to vzalo. Musím se ho zeptat, kde na tom byl. Tak jsem si lakotil, že ušetřím a prdlajz :)

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Fiiha akosi mi tato tema usla ani som nevedel ze to tu je ..... no momentalne mam dost casu a citam Dominika Dana a Cerveny Kapitan je jedna z top ...no ale 

asi najlepsia kniha ktru som kedy cital je MARTAN od Andy WEIR ..teda tak skvele napisana cely pribeh styl ako to pisal no proste Top extra a nevieco este ...... a v novembri by mal byt aj film uvidime no vacsina filmou podla knihy vyzeraju horsie ak okniha ale zobral to do ruk Ridley Scot tak uvidime v hlavnej ulohe by mal byt Matt Damon no som zvedavy ale mam malu dusicku  

Odkaz ke komentáři

Nedávno jsem dočetl Sběratele kůží od Jeffery Deavera - překladatel zásadně používá "rostlinné alkoholy" místo alkaloidy a podobně - jinak klasika. Taky jsem dočetl Na ostří nože od Davida Rollinse - taky dobrý. Rozečtenou mám detektivku Zlá krev od Johna Sandforda - vraždy na americkým venkově, sekta ....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...