Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udivuje mě, že tu nikdo zatím nedoporučil knihy od Stevena Eriksona

https://cs.wikipedia.org/wiki/Steven_Erikson

Čtu třetí knihu ze série a baví mě to čím dál více. Náročnější čtení ale rozhodně doporučuji!

Malazská kniha padlých

• Měsíční zahrady (orig. Gardens of the Moon, 1999)
  • Dům mrtvých (orig. Deadhouse Gates, 2000)
  • Vzpomínky ledu 2004 (orig. Memories of Ice, 2001)
  • Dóm řetězů 2005 (orig. House of Chains, 2002)
  • Půlnoční vlny 2007 (orig. Midnight Tides, 2004)
  • Lovci kostí 2008 (orig. The Bonehunters, 2006)
  • Vichr smrti 2009 (orig. Reaper's Gale, 2007)
  • Daň pro ohaře 2010 (orig. Toll the Hounds, 2008)
  • Prach snů 2011 (orig. Dust of Dreams, 2009)
  • Chromý bůh 2012 (orig. The Crippled God, 2011)

Odesláno

No a ja si vsimnul,ze vychazi 4 dil z puvodni trilogie Milenium od Stiga Larsona.  Koupim to do kindla a dam vedet,jestli to stoji za precteni.

Odesláno

Napsal to úplně jiný autor, dle mého názoru je drzost vydávat to za čtvrtý díl. Sprostá snaha podojit fanoušky původní trilogie.

Mas pravdu, ale napriklad bondovka Nula stupnu volnosti ktera nebyla od fleminga se mi libila. Spis pockam na recenze a pak se rozhodnu jestli do toho pujdu

Odesláno

Vim ze to napsal nekdo jiny,Stig ,ktery napsal puvodni trilogii umrel.Ale uz sem mnohokrat docetl knizku,ktera stala za hov.no a prilis mi to nevadilo.Poreferuji,zda to ma smysl cist,uz je to ve ctecce.   :-)

Odesláno

Frčíme s manželkou na vlně Crichton - od začátku srpna Jurskej park, Timeline, Next, Kořist, Kmen Andromeda a Koule :)

Já jsem si dal přes dovču od Crichtona Vycházející slunce a Říši strachu - dobrý. Pak ještě Člověk na konci, ale to mi přišlo slabší. Na druhou stranu do Čtyř klíčů mi nějak vůbec nešlo se zakousnout.

Odesláno

A spatnej neni ani Airframe a samozrejme The great train robbery :)

No to jsou právě v češtině ty Čtyři klíče a mě to přišlo strašně nudný, nedostal jsem se přes druhou kapitolu. A to mám historický věci rád.

Odesláno

No to jsou právě v češtině ty Čtyři klíče a mě to přišlo strašně nudný, nedostal jsem se přes druhou kapitolu. A to mám historický věci rád.

Aha, já to četl povětšinou v ENG, takže český názvy neznám :). Mě to bavilo, ale možná proto, že jsem viděl film (http://www.imdb.com/title/tt0079240/?ref_=fn_al_tt_1) a mohl jsem personifikovat. A taky je fakt, že jsem to četl dobře před 15 lety, třeba by mě to dneska už nebavilo :).
Odesláno

Ja toto, jsem za pulkou a dosti se mi to libi. Ma prvni od tohoto autora.

http://www.databazeknih.cz/knihy/harry-hole-pentagram-87850?c=all

Odesláno (upraveno)

Tak Konzumárium od Cronenberga není úplně špatná kniha. Poslední třetina trochu ztrácí na dynamice. Celkově jsem rád, že to bylo v duchu starších filmů Crash a Dead Ringers.

Upraveno uživatelem azeppelin

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...