Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

No jako mě na tom bavilo, že to je z našich končin.....nechci prozrazovat o čem to je, ale některé věci jsou tam divné....je to taková bečková oddechovka, ale každopadne me to nepřesvědčilo, že bych měl od autora přečíst ještě neco...

jinak někde jsem četl, že téma templáři by ve filmu nemělo být , tak to si pak nějak nedovedu představit o čem to bude...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jako mě na tom bavilo, že to je z našich končin.....nechci prozrazovat o čem to je, ale některé věci jsou tam divné....je to taková bečková oddechovka, ale každopadne me to nepřesvědčilo, že bych měl od autora přečíst ještě neco...

jinak někde jsem četl, že téma templáři by ve filmu nemělo být , tak to si pak nějak nedovedu představit o čem to bude...

Diky, take to zkusim a uvidim. Mam rad krimi od nas, neni to tak perfektni jako usa a to mi bavi.

Odkaz ke komentáři

Co to zase vymamlasili v tom Kindlu? Načetlo to nějaký update, co bylo dostupné na jedno kliknutí je někde v menu, co nepotřebuju a nikdy jsem nepoužil je na první kliknutí, rozečtené knížky jsou na 1. stránce a nacpalo to tam nějakého Harry Pottra. Ale čísla stránek to pořád neumí.

Jde to nějak vrátit zpátky?

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Co to zase vymamlasili v tom Kindlu? Načetlo to nějaký update, co bylo dostupné na jedno kliknutí je někde v menu, co nepotřebuju a nikdy jsem nepoužil je na první kliknutí, rozečtené knížky jsou na 1. stránce a nacpalo to tam nějakého Harry Pottra. Ale čísla stránek to pořád neumí.

Tvl já du se psem, vrátím se a udělali mně to taky. 

Odkaz ke komentáři

Je to tento update?

http://www.theverge.com/2016/2/3/10903424/amazon-kindle-ereaders-update-coming

A tady info primo z amazonu:

http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=13550053011

Upraveno uživatelem sta
Odkaz ke komentáři

Rudý zákon - o vražde právnika Sergeja Magnitského a boji za spravodlivosť, ktorý roky predtým (s Putinom a oligarchami) a potom viedol Bill Browder, americko-britský miliardár, ktorý v Rusku roky podnikal, a ktorý poukazoval na to, ako sa ani po oficiálnom konci socializmu v Rusku prakticky nič nezmenilo.

Čítalo sa to samo, a pri dnešných kecoch českých "Svobodních" o tom, ako spravia "Czexit", a ČR bude samostatné (haha-ha), ma až zamrazí, že si tí idioti neuvedomujú, že by skočili akurát tak do náručeho Putinovi. 

https://www.kosmas.cz/knihy/202288/rudy-zakon/

F.

Odkaz ke komentáři

Dalších dilů ? Jsem měl za to že je zatím dostupný pouze druhý díl. A ten se mi líbil o moc víc jak první.

Treti dil Queen of Fire vysel loni. Pro me (a podle ohlasu i pro spoustu dalsich lidi) velke zklamani. Aspon me to vylecilo ze cteni jeste nedokoncenych serii.

No vlastne tohle a G. R. R. Martin

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...