Frantik Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Cetl jsem to, je to trochu slatanina ( kgb, STB, Templari...), takovej Dan Brown po československu :-) ale jako odsejpalo to..Jo, super, to je presne oddechovka pro me :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 No jako mě na tom bavilo, že to je z našich končin.....nechci prozrazovat o čem to je, ale některé věci jsou tam divné....je to taková bečková oddechovka, ale každopadne me to nepřesvědčilo, že bych měl od autora přečíst ještě neco... jinak někde jsem četl, že téma templáři by ve filmu nemělo být , tak to si pak nějak nedovedu představit o čem to bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 No jako mě na tom bavilo, že to je z našich končin.....nechci prozrazovat o čem to je, ale některé věci jsou tam divné....je to taková bečková oddechovka, ale každopadne me to nepřesvědčilo, že bych měl od autora přečíst ještě neco... jinak někde jsem četl, že téma templáři by ve filmu nemělo být , tak to si pak nějak nedovedu představit o čem to bude...Diky, take to zkusim a uvidim. Mam rad krimi od nas, neni to tak perfektni jako usa a to mi bavi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Ale jo určitě to přečtěte , jen kdyby to napsal amík, tak se divit nebu :-) proste fakt oddechovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Právě jsem dočetl Šťastné a veselé od Jamese Pattersona - nezklamal. Před tím jsem dočetl Bourneovo dilema od Roberta Ludluma - trochu to natahuje, ale jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 O víkendu jsem dočetl toho Doerra a něco na té knize je. Minimálně je to čtivé.http://www.databazeknih.cz/knihy/jsou-svetla-ktera-nevidime-247487?c=all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Čtu teď Bisoni o BIS, ale moc měto nevzalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Zrovna čtu Utajovaný projev od T.R.Smithe, další příběh vyšetřovatele z románu Dítě číslo 44. Na něj to dle mého nemá, ale čtivé to je, to zas jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Co to zase vymamlasili v tom Kindlu? Načetlo to nějaký update, co bylo dostupné na jedno kliknutí je někde v menu, co nepotřebuju a nikdy jsem nepoužil je na první kliknutí, rozečtené knížky jsou na 1. stránce a nacpalo to tam nějakého Harry Pottra. Ale čísla stránek to pořád neumí.Jde to nějak vrátit zpátky? Upraveno 24. února 2016 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Co to zase vymamlasili v tom Kindlu? Načetlo to nějaký update, co bylo dostupné na jedno kliknutí je někde v menu, co nepotřebuju a nikdy jsem nepoužil je na první kliknutí, rozečtené knížky jsou na 1. stránce a nacpalo to tam nějakého Harry Pottra. Ale čísla stránek to pořád neumí.Jde to nějak vrátit zpátky?Tvl já du se psem, vrátím se a udělali mně to taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 V Amazonu to dělaj chytře. Počkali si, až pudeš se psem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 V Amazonu to dělaj chytře. Počkali si, až pudeš se psem.Ale jak se to ty kurvy šikmovoký dověděli??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Sleduje tě amazoní dron! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Co to zase vymamlasili v tom Kindlu? Načetlo to nějaký update, co bylo dostupné na jedno kliknutí je někde v menu, co nepotřebuju a nikdy jsem nepoužil je na první kliknutí, rozečtené knížky jsou na 1. stránce a nacpalo to tam nějakého Harry Pottra. Ale čísla stránek to pořád neumí.Jde to nějak vrátit zpátky?Je to tento update?http://www.theverge.com/2016/2/3/10903424/amazon-kindle-ereaders-update-coming A tady info primo z amazonu:http://www.amazon.com/b?ie=UTF8&node=13550053011 Upraveno 24. února 2016 uživatelem sta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Rudý zákon - o vražde právnika Sergeja Magnitského a boji za spravodlivosť, ktorý roky predtým (s Putinom a oligarchami) a potom viedol Bill Browder, americko-britský miliardár, ktorý v Rusku roky podnikal, a ktorý poukazoval na to, ako sa ani po oficiálnom konci socializmu v Rusku prakticky nič nezmenilo. Čítalo sa to samo, a pri dnešných kecoch českých "Svobodních" o tom, ako spravia "Czexit", a ČR bude samostatné (haha-ha), ma až zamrazí, že si tí idioti neuvedomujú, že by skočili akurát tak do náručeho Putinovi. https://www.kosmas.cz/knihy/202288/rudy-zakon/ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2016 Čtu "Pátá profese" od Davida Morrella - starší, ale dobrý. Nenáročná oddychovka. /konečně Morrell, jak do znám/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 26. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2016 Po dlouuhe době me dostala perfektní fantasy Píseň krve od Anthony Ryana fakt paráda čte se jedním dechem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Po dlouuhe době me dostala perfektní fantasy Píseň krve od Anthony Ryana fakt paráda čte se jedním dechem :-)V tom pripade doporucuju nepokracovat ve cteni dalsich dilu serie. Predejdes tim zklamani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandak Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 V tom pripade doporucuju nepokracovat ve cteni dalsich dilu serie. Predejdes tim zklamani... Dalších dilů ? Jsem měl za to že je zatím dostupný pouze druhý díl. A ten se mi líbil o moc víc jak první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Dalších dilů ? Jsem měl za to že je zatím dostupný pouze druhý díl. A ten se mi líbil o moc víc jak první.Treti dil Queen of Fire vysel loni. Pro me (a podle ohlasu i pro spoustu dalsich lidi) velke zklamani. Aspon me to vylecilo ze cteni jeste nedokoncenych serii. No vlastne tohle a G. R. R. Martin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se