sta Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Taky už mi to přijde přitažený za vlasy, Harryho mám rád, ale Nesbo už neví coby Jinak bych chlapci potřeboval doporučit nějakou dobrou autobiografii, hlavně aby byla čtivá (např. něco jako Jobs, Open o Agassim, docela se mi líbila i o Muskovi). Dlouho už jsem žádnou nečet a docela bych zase nějakou přelouskal.Tohle se mi libilo v originale: V cestine sem cetl Ja jsem Zlatan Ibrahimovic, dost jsme se u toho nasmal, hlavne kdyz popisuje kulturni rozdily Bosna vs. Svedsko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Pricitam Tve vypadky pameti prepracovani a unave z toho,jak hodne ctes .Je to asi 2 mesice zpet ,co jsi se mi poskleboval,ze jsem jediny ucastnik srazu u Patricka,co nema zadne hodinky na ruce. Myslel bych si,ze Ti ma tvar ,jemna ,cista ,ktera nechala skanout slzu po lici a pokorne sklonila pred Tvou jedovatou slinou zustane dele v pameti. Ale nezazlivam Ti to prehlizeni,takovy je uz dnesni svet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ty vole ja sem dobrej debil. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Ba ne,mas dobrou pamet,presne jsi si vybavil Omegy ,co jsem mel na prvnim srazu v HK na ruce. A uz dost plevele tady.Omlouvam se ostatnim za off topic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Kdo mate radi military SCI-FI a líbily se Vám filmy jako "Aliens", doporučuju našeho autora Roberta Fabiána (https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Fabian) a jeho dílo "Mariňáci" :-)))) Velmi dobře se to čte! Teda všechny jeho knihy jsou velmi povedené, ale doporučuji začít Mariňáky - aby si člověk dokázal udělat představu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Dobrá oddychovka na leto je séria Joona Linna od Lars Kepler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Kdo mate radi military SCI-FI a líbily se Vám filmy jako "Aliens", doporučuju našeho autora Roberta Fabiána (https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Fabian) a jeho dílo "Mariňáci" :-)))) Velmi dobře se to čte! Teda všechny jeho knihy jsou velmi povedené, ale doporučuji začít Mariňáky - aby si člověk dokázal udělat představu. Dik za tip! Marinaci jsou narez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Dik za tip! Marinaci jsou narez Super!!! Jsem rád, že se to líbí - Fabián je fakt extra třída A počkej co teprv další knížky (Planeta mezi dvěma slunci, Hvězda (1 a 2), atd..) Však uvidíš sám,-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Smrt je mým řemeslem - Robert MerleTento světoznámý román je sugestivní zpovědí Rudolfa Langa (ve skutečnosti Rudolfa Hoesse) ............ https://www.cbdb.cz/kniha-4534-smrt-je-mym-remeslem-la-mort-est-mon-metierVelice dobře se to čte. Je to sice chmurné , ale stojí to za to. Upraveno 5. září 2017 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Taky už mi to přijde přitažený za vlasy, Harryho mám rád, ale Nesbo už neví coby Jinak bych chlapci potřeboval doporučit nějakou dobrou autobiografii, hlavně aby byla čtivá (např. něco jako Jobs, Open o Agassim, docela se mi líbila i o Muskovi). Dlouho už jsem žádnou nečet a docela bych zase nějakou přelouskal.Už je to dlouho a autobiografie moc nečtu tak nemám srovnání, ale dobře se mi četlo Bear Grylls - Mud, sweat and tears. Sent from my STV100-1 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Moje oblíbené Hans Ulrich Rudel - Navzdory a Kurt Panzer Meyer - Granátníci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Série Jack Reacher, klidně to vemte od začátku. Je to velmi návykové. Už jsem u 10. knížky, tak mám ještě pár dní co číst.http://www.knihi.cz/autor.php?autor_id=1459-lee-child Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Muž jménem Ove, milé, veselé čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 vysel 5 dil serie milenium ,muz ktery hledal svuj stin,tak jsem zvedavy,mam to ve ctecce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 (upraveno) Ten předchozí byl tragickej, ten styl byl úplně jinej, než originál. Proste parazit na te původní trilogii. Ani jsem to nedočetl. Tak dej pak vědět, jestli se to zlepšilo. Upraveno 17. září 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Fando,ty jsi prisnej kritik ,ja ti knizku radsi poslu... uz dluzim prachy zmizikoj za tip na srace,nejak nemam chut mit sekyru u dalsiho veterana. A napises sem,jak se Ti to libilo. Tebe nikdo je bat nebude,lidi se Te bojej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Nemusíš vole :-) Ja prave uz tu předchozí nedočetl a byl jsem hodně zklamanej. A u téhle bych byl taky :-) Jen se neboj, přečti to a dej vědět. Ja nejsem takovej drsnej hajzl, jako Zmizik :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Nemusíš vole :-) Ja prave uz tu předchozí nedočetl a byl jsem hodně zklamanej. A u téhle bych byl taky :-) Jen se neboj, přečti to a dej vědět. Ja nejsem takovej drsnej hajzl, jako Zmizik :-)Já sem drsnej jenom tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Tak som blúdil medzi knižkami, do ruky mi padlo prastaré vydanie Lee Harper: Jako zabít práčka. Furt je to dobrá knižka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Dalsi americky prezident do zbierky. Citat prejavy tohoto pana v povodnej anglictine je narocne ale o to poucne. Bol to borec a rad by som ho poznal osobne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se