Návštěvník Zmizík Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Já sem jednou osobně poznal v báru Norberta Lichýho ale neměli sme si vo čem povídat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Tak jsem se po delší době pustil do scifi v podobě klasiky od A.C. Clarka Vesmírná odysea a vlastně mě to tak trochu zklamalo...první polovina byla fajn, ale pak to spadlo do roztahanejch popisů a konec taky nic moc...ale náladu na scifi bych měl pořád- co ve stylu Blade Runnera nebo 1984 byste doporučili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) Co Dallas 63 od Kinga? Upraveno 11. října 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Sashatore, jestli rád Blade Runnera, dej Ubika od Dicka. To mám vlastně asi možná ještě radši. Jo a Gateway od Pohla jsi četl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Kluci dík, hned je jdu sehnat- jak ten King taj Dick vypadaj dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) Od Kinga je to podle me jeden z nej romanu za posledni roky. Navic podle toho vzniknul hodne dobrej serial 11.22.63 :-) Upraveno 11. října 2017 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Kluci dík, hned je jdu sehnat- jak ten King taj Dick vypadaj dobřeDick je obecně dobrý. už dlouho se chystám na The man in the high castle Nedávno jsem dočetl tohle a musím říct, že super. Troufnu si tvrdit, že o WW II už mám opravdu něco málo načtené, ale tohle určitě není historické. Člověk se nasměje od začátku do konce, já ten anglický humor miluju:Jak jsem vyhrál válku - http://www.martinus.cz/?uItem=10910 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2017 Dick je obecně dobrý. už dlouho se chystám na The man in the high castle Nedávno jsem dočetl tohle a musím říct, že super. Troufnu si tvrdit, že o WW II už mám opravdu něco málo načtené, ale tohle určitě není historické. Člověk se nasměje od začátku do konce, já ten anglický humor miluju:Jak jsem vyhrál válku - http://www.martinus.cz/?uItem=10910 Jo, potvrzuju, Jak jsem vyhrál válku je super, některé hlášky s bráchou používáme snad 30 let. Kdysi se mi to dostalo do rukou s původními ilustracemi, bohužel když to později vyšlo znovu, kdovíproč to vydali bez kreseb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Rozčetl jsem životopis Einsteina od Waltera isaacsona a musím říct, že je víc povedený jak životopis Benjamina Franklina od Waltera isaacsona. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 Aktualne docteno Boss Babiš od Jardy Kmenty. Pekne cteni a taky smutne...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 3. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2017 a je venku novy wilbur smith faraon,5 dil serie reka bohu. uz to mam ve ctecce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2017 Kdo mate radi military SCI-FI a líbily se Vám filmy jako "Aliens", doporučuju našeho autora Roberta Fabiána (https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Fabian) a jeho dílo "Mariňáci" :-)))) Velmi dobře se to čte! díky moc za tip - zhltnul jsem to jak malinu. skvěle napsáno. moc se mi líbily ty další související příběhy. Co Dallas 63 od Kinga?jak píšeš, jedna z nej kingovek. jemu jde prostě nejlíp realita plná zajímavých faktů okořeněná fikcí. já teď dočetl Trhlinu od Jozefa Kariky. dostal mě ten způsob pojetí celého příběhu, originální a sugestivní.doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Erich Maria Remarque - Tři kamarádi. Dlouho mě z klasiky něco tak nezaujalo. Teď čtu Věčný manžel od Dostojevskiho (snad se to takhle skloňuje) ale moc mě to neba. Kdyby měl někdo doporučení na nějakou ruskou klasiku, tak sem s tím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 15. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2017 Tak jsem se po delší době pustil do scifi v podobě klasiky od A.C. Clarka Vesmírná odysea a vlastně mě to tak trochu zklamalo...první polovina byla fajn, ale pak to spadlo do roztahanejch popisů a konec taky nic moc...ale náladu na scifi bych měl pořád- co ve stylu Blade Runnera nebo 1984 byste doporučili? A něco od Asimova jste četl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Po dlouhé době mi padla do ruky opravdu dobrá knížka - První na zabití /Andrew Peterson/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Erich Maria Remarque - Tři kamarádi. Dlouho mě z klasiky něco tak nezaujalo. Teď čtu Věčný manžel od Dostojevskiho (snad se to takhle skloňuje) ale moc mě to neba. Kdyby měl někdo doporučení na nějakou ruskou klasiku, tak sem s tím. Zkus Vzkříšení od Tolstého Lva Nikolájeviče. A Remarque je sázka na jistotu, líbily se mi všechny. Hodně Miluj bližního svého, a nebo Černý obelisk, ten je takový veselejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimirovna Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Klotzman: začínám číst Černý obelisk, díky za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jatmz Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 ...aktualne docitane Silo od Hugha Howey-ho...takze som uz pisal Jezisovi nech mi donesie aj dalsie dva pokracovania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Ja ted ctu Capka - Misto pro Jonathana.Cokoli jsem od nej kdy vzal do ruky me nadchlo....Dal jsem si ted na bucket list vice cist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 22. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2017 Teď jsem dočetl Hadrového panáka a příjemné překvapení Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se