Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...

Tak jsem se po delší době pustil do scifi v podobě klasiky od A.C. Clarka Vesmírná odysea a vlastně mě to tak trochu zklamalo...první polovina byla fajn, ale pak to spadlo do roztahanejch popisů a konec taky nic moc...ale náladu na scifi bych měl pořád- co ve stylu Blade Runnera nebo 1984 byste doporučili?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci dík, hned je jdu sehnat- jak ten King taj Dick vypadaj dobře

Dick je obecně dobrý. už dlouho se chystám na The man in the high castle

Nedávno jsem dočetl tohle a musím říct, že super. Troufnu si tvrdit, že o WW II už mám opravdu něco málo načtené, ale tohle určitě není historické. Člověk se nasměje od začátku do konce, já ten anglický humor miluju:

Jak jsem vyhrál válku - http://www.martinus.cz/?uItem=10910 

Odkaz ke komentáři

Dick je obecně dobrý. už dlouho se chystám na The man in the high castle

Nedávno jsem dočetl tohle a musím říct, že super. Troufnu si tvrdit, že o WW II už mám opravdu něco málo načtené, ale tohle určitě není historické. Člověk se nasměje od začátku do konce, já ten anglický humor miluju:

Jak jsem vyhrál válku - http://www.martinus.cz/?uItem=10910 

Jo, potvrzuju, Jak jsem vyhrál válku je super, některé hlášky s bráchou používáme snad 30 let. Kdysi se mi to dostalo do rukou s původními ilustracemi, bohužel když to později vyšlo znovu, kdovíproč to vydali bez kreseb.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Kdo mate radi military SCI-FI a líbily se Vám filmy jako "Aliens", doporučuju našeho autora Roberta Fabiána (https://cs.wikipedia.org/wiki/Robert_Fabian) a jeho dílo "Mariňáci" :-)))) Velmi dobře se to čte! 

díky moc za tip - zhltnul jsem to jak malinu. skvěle napsáno. moc se mi líbily ty další související příběhy.

Co Dallas 63 od Kinga?

jak píšeš, jedna z nej kingovek. jemu jde prostě nejlíp realita plná zajímavých faktů okořeněná fikcí.

já teď dočetl Trhlinu od Jozefa Kariky. dostal mě ten způsob pojetí celého příběhu, originální a sugestivní.

doporučuju!

Odkaz ke komentáři

Tak jsem se po delší době pustil do scifi v podobě klasiky od A.C. Clarka Vesmírná odysea a vlastně mě to tak trochu zklamalo...první polovina byla fajn, ale pak to spadlo do roztahanejch popisů a konec taky nic moc...ale náladu na scifi bych měl pořád- co ve stylu Blade Runnera nebo 1984 byste doporučili?

A něco od Asimova jste četl?

Odkaz ke komentáři

Erich Maria Remarque - Tři kamarádi. Dlouho mě z klasiky něco tak nezaujalo. Teď čtu Věčný manžel od Dostojevskiho (snad se to takhle skloňuje) ale moc mě to neba. Kdyby měl někdo doporučení na nějakou ruskou klasiku, tak sem s tím. 

Zkus Vzkříšení od Tolstého Lva Nikolájeviče. A  Remarque je sázka na jistotu, líbily se mi všechny. Hodně Miluj bližního svého, a nebo Černý obelisk, ten je takový veselejší.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...