Hami8 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Dřív zůstávaly na ruce non-stop, samozřejmě kromě chvilky na změnu modelu Ale teď už pár let taky na noc sundavám...přece jen s některými většími modely je to pro přítelkyni dost nebezpečné Potřebu vědět v noci kolik je řeší budík s projekcí na strop...
walter10 Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Na noc hodinky vždy sundávám (ať už jsem v posteli sám, nebo s drahou polovičkou; zvláště jde o jisté pohodlí, popravdě ale i o eliminaci případných nehod). Vlastně si za běžných okolností moc nedokáži představit, že by tomu bylo jinak (respektive snad ještě v případě plastových digitálek bych to nějak přežil; ty ale v posledních letech vlastně nenosím). Jestliže chci přes noc vědět, kolik je hodin, k tomu mi většinou slouží digitální budík/mobil.
Jörg8X Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Po tom, co manzelka bola zoparkrat v nocnych hodinych atakovana Super Avengerom som musel....pochopteBylo to na šití?
warann Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Vzpomněl jsem si na toto skoro zapomenutý vlákno. Ano, tak by vždy zněla má odpověď. Ovšem až do nedávný doby, kdy jsem pořídil Expy. Ty neokládám ani na noc ani např. do sprchy a pod. Občas je pouze vyměním na nejnutnější dobu na náročnější aktivity za Seika. Ale jinak je nosím prakticky furt, tedy logicky i v noci.Prostě když je nemám, tak mi citelně chybí. Třeba se takhle poznají ty pravé ;-)
mAra_ Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Vzpomněl jsem si na toto skoro zapomenutý vlákno. Ano, tak by vždy zněla má odpověď. Ovšem až do nedávný doby, kdy jsem pořídil Expy. Ty neokládám ani na noc ani např. do sprchy a pod. Občas je pouze vyměním na nejnutnější dobu na náročnější aktivity za Seika. Ale jinak je nosím prakticky furt, tedy logicky i v noci.Prostě když je nemám, tak mi citelně chybí. Třeba se takhle poznají ty pravé ;-)Hehe, od té doby co jsem pořídil Tudor prince ve velikosti 34mm (do teď jsem myslel, že je to pro mě nemožné, takhle malou věc nosit) tak s hodinkama taky spim :-)Tak na té myšlence definitivních něco bude.
Honza.manta Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 V tom případě mám definitivní hodinky jako takové. Já je nesundavám od první třídy, kdy jsem dostal své první primky.
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Nesundavam hodinky ani pred spanim ani pred cimkoliv jinym.
Wagoneer Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Hodinky sundávám jen před parní saunou, jinak jsou vždy na ruce. :-)
gathis Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Sundávám doma, je to pro mě "signál" že jsem ve svém prostoru, tzn. doma v nich nespím. Jakmile odcházím z domu, jsou na ruce až do návratu (samo vzhledem k malé WR např. mimo sprchu). Takže na dovolené popř. služebce v nich spim
Nick06 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Sundávám doma, je to pro mě "signál" že jsem ve svém prostoru, tzn. doma v nich nespím. Jakmile odcházím z domu, jsou na ruce až do návratu (samo vzhledem k malé WR např. mimo sprchu). Takže na dovolené popř. služebce v nich spimMám to stejně,přijdu domů a vím že už nemusím nic řešit sundám hodinky(stejně tak na zahradě).Když spím tak mě čas nezajímá,to přijde až vstávám a na to mám budík:(
sugic11 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 S hodinkami nejen spím. Když je náhodou nemám na ruce, připadám si jako nahatej. Sundavám je, jen když beru do ruky kladivo, sekeru nebo kalač.
Hodo65 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Při spaní na sobě nesnesu až na pár výjimek ani oblečení, natožpak hodinky. Ale kromě tohoto časovýho intervalu je mám na ruce furt.
postul Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 V zásadě nenosím hodinky akorát na sport a do sauny. Dražší nenosím ani do vany a po letošní zkušenosti, kdy jsem při koupání na Lhotě díky rozbitýmu tahu málem ztratil potápky od Festiny, uvažuju, že od příštího léta nebudu nosit hodinky ani na přírodní koupaliště (nicméně vše dobře dopadlo, půjčil jsem si brejle a v hloubce cca 4 metry jsem hodinky v písku našel).
JAJA Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Hodinky jsou po botách první věc, kterou po příchodu domů sundávám. Spaní s hodinkama na ruce si nedovedu představit.
Americkej Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 po letošní zkušenosti, kdy jsem při koupání na Lhotě díky rozbitýmu tahu málem ztratil potápky od Festiny, uvažuju, že od příštího léta nebudu nosit hodinky ani na přírodní koupaliště Tohle hladce řeší nato/zulu strapy. A s hodinkami i spím, prostě už mi holá ruka vadí. Asi jediná činnost kdy jdu bez hodinek, je sauna.
jaruna73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Já si nedokážu představit že bych měl dát hodinky na políčku. Jsou se mnou srostlý
lloffass Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Já spím s hodinkama jen v práci Doma je na spaní sundavám...
warann Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Když jsem to tady znovuotevřel, tak jsem ani nečekal takovou odezvu. No tím líp. Jinak ještě připíšu, že na ruce mi opravdu ani na noc nevadí (spíš naopak - vadí mi bejt bez hodinek), ale nějakej čas jsem bojoval s tikáním, který mě občas rušilo. Teď už jsem si ale zvykl i na to ;-).
jaruna73 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Tikot hodinek funguje líp než prášky na spaní. Dám hodinky k uchu a spím jak mimino
postul Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Já je na usnutí nutně nepotřebuju, ale když si je před usnutím poslechnu, tak nějak mě to uklidňuje :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se