kuncák7 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Ty budeš asi ten důvod ( tvé fotky ), že vezmu značku seiko ze svého black listu a nějaké si zase koupím. Máš parádní fotky, smekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Kdy z vidim ty fotky, budu asi muset taky oprasit fotak a nasadit makro sklo.....hlavne aby bylo co fotit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Děkuju moc, tyhle reakce mě moc těší. Osobně se za nějakého velkého fotografa nepovažuju, vybavení mám víc než jednoduché a kompozici vůbec neovládám Ale baví mě to a občas mě něco napadne. Tak tím se to snad vyváží. Tak ještě překvapivě celkem nízká váha na Natu a na ruce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V 12. 6. 2015 v 7:24, Prochy68 napsal: Kdy z vidim ty fotky, budu asi muset taky oprasit fotak a nasadit makro sklo.....hlavne aby bylo co fotit já makro objektiv ani nemám, fotím Olympusem E-P2 z Ebaye a objektivem Olympus 25mm/1.8. Mám k tomu macro předsádku Olympus MCON-P02, ale tu moc nepužívám, zmenšuje hodně hloubku ostrosti a při větší cloně to potom v ruce neudržim a je to mázlé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V 12. 6. 2015 v 7:30, pebe napsal: Děkuju moc, tyhle reakce mě moc těší. Osobně se za nějakého velkého fotografa nepovažuju, vybavení mám víc než jednoduché a kompozici vůbec neovládám Ale baví mě to a občas mě něco napadne. Tak tím se to snad vyváží. Tak ještě překvapivě celkem nízká váha na Natu a na ruce...Tu vahu nosis porad s sebou? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Super, fotky z mlecnaku jsou skvely napad.Fotky mas fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 tu mám v práci, na vážení kávy, jogurtů a müsli apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 Takové zkyslé mlíko pod lunetou, v létě, to musí být pošušňáníčko. Ale vypadá to efektně, to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V 12. 6. 2015 v 7:34, filo-boxer napsal: Takové zkyslé mlíko pod lunetou, v létě, to musí být pošušňáníčko. Ale vypadá to efektně, to jo. přestanu se mýt a snad si toho mléka nikdo nevšimne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 A co foto v pivu s penou, to by nemuselo vypadat zle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V 12. 6. 2015 v 7:40, Prochy68 napsal: A co foto v pivu s penou, to by nemuselo vypadat zle? Já pivo nepiju, to už snad ten smrad zkyslého mléka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2015 V 12. 6. 2015 v 7:43, pebe napsal: Já pivo nepiju, to už snad ten smrad zkyslého mléka Staci vyfotit, pit ho potom prece uz nemusis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 musím říct, že se venku fotí podstatně hůř než MM300 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Moc hezky fotky,jako vzdy,ono je v podstate jedno,co fotis za hodinky,je videt,ze te to bavi a z tech fotek je to nadseni opravdu cejtit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 ještě si sen dám jednu noční... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 to mlíko poprosil bych ještě jednu v medu a jednu v povidlech Ne, vážně - krásný fotky a prima nápady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 7:41, pebe napsal: ještě si sen dám jednu noční... Nádherná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 9:39, martar napsal: to mlíko poprosil bych ještě jednu v medu a jednu v povidlech Ne, vážně - krásný fotky a prima nápady. povidla asi ne, med je průhledný většinou, ale jeden nápad ještě mám, uvidím ja to půjde zrealizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 7:41, pebe napsal: ještě si sen dám jednu noční...Moc pěkně se na nás smějou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) V 15. 6. 2015 v 7:41, pebe napsal: ještě si sen dám jednu noční...Skvělá fotka Upraveno 15. června 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se