Bert Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) V 1. 2. 2015 v 16:36, martar napsal: Berte, budou výhledově nějaké detailní fotky jednotlivých modelů, hlavně těch starších? Ať už tady, nebo v tišťené publikaci? Málokdo má možnost přímé komparace... Rád bych, ale určitě až časem. Mám teď tolik povinností, že svoji sbírku zanedbávám. Ani na tohle sranda focení jsem nebyl schopen (jak je vidět) nachystat světla. Upraveno 1. února 2015 uživatelem Bert
kuncák7 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Berte, smekám. Úžasná sbírečka, ač nejsem bezhlavej obdivovatel značky, tak taky jen tiše zírám a blednu závistí. Máš to fakt pěkný.
Wanderer Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Tak to je velká paráda. Přesně u takovýchto fotek přemýšlím, jestli se na ty Primky taky nedát...
Honza.manta Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 No jestli jsi tím chtěl několik členů zdravě nakrknout, tak se ti to rozhodně povedlo. A zbytek jsi přivedl do stavu naprostého zoufalství, nebo alespoň hodně blízko tomuto stavu. Krásná sestava!
zekon7302 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Paráda, nemám slov, je to fakt nádhera.
Bert Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 18:16, Honza.manta napsal: No jestli jsi tím chtěl několik členů zdravě nakrknout, tak se ti to rozhodně povedlo. A zbytek jsi přivedl do stavu naprostého zoufalství, nebo alespoň hodně blízko tomuto stavu. Krásná sestava! 1. Ano2. To jsem rád3. Děkuji Zekone, Tobě specielně taky dík, vždyť tady máš podíl :-)
financ Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Si děláte srandu, ale neviděli jste někdo Strašáka?
bohus76 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 19:15, financ napsal: Si děláte srandu, ale neviděli jste někdo Strašáka?Neustál to,je po něm
long Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 18:16, Honza.manta napsal: No jestli jsi tím chtěl několik členů zdravě nakrknout, tak se ti to rozhodně povedlo. A zbytek jsi přivedl do stavu naprostého zoufalství, nebo alespoň hodně blízko tomuto stavu. Krásná sestava! Se bojím, že tady mělo pár frajerů i zástavu srdce. Možná by měl pan Hamáček své příspěvky podobného rázu začít větou:Tento příspěvek prosím čtěte pouze v dosahu defibrilátoru !
Honza.manta Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 19:15, financ napsal: Si děláte srandu, ale neviděli jste někdo Strašáka? Je to podezřelé, snad to ustojí.
Bert Odesláno 1. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2015 (upraveno) V 1. 2. 2015 v 19:16, Jarett napsal: Bert: Chybí Ti buzola a kompas !! Nechybí, ale to se vztahuje jenom k 65 XXX, tak jsem se nechtěl bezdůvodně chlubit. Já, skromný hoch ... Upraveno 1. února 2015 uživatelem Bert
long Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 19:29, Honza.manta napsal: Je to podezřelé, snad to ustojí. Bojim se že to nedal !
OLine Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 A já toto vlákno otvírám na mobilu, a mám za to, že je prodejní. Pěkně si se odkopal. Všechna čest.
kuncák7 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 Stále se k těm fotkám musím vracet ( už jsem tu asi podesátý )a nějak tomu stále nemůžu věřit ( že se tohle všechno může sejít u jednoho člověka ).A strašák to jistě dal , jen to asi musí v klidu rozdejchat.
martar Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 No nevím, po zveřejnění tohohle vlákna už neměl jediný příspěvek Osobně si ale myslím, že v neděli večer asi někde vyrábí nějaké melodie. Navíc o Bertov? hejn? orlíků se tak nějak všeobecně ví. Mnohem nebezpečnější by byla podobná fotka od začátečníka s 10 příspěvky, a s příběhem jak to zdědil.
kuncák7 Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 19:53, martar napsal: No nevím, po zveřejnění tohohle vlákna už neměl jediný příspěvek Osobně si ale myslím, že v neděli večer asi někde vyrábí nějaké melodie. Navíc o Bertov? hejn? orlíků se tak nějak všeobecně ví. Mnohem nebezpečnější by byla podobná fotka od začátečníka s 10 příspěvky, a s příběhem jak to zdědil.No,neco jsem tusil o tehle sbirce,zvlast po pokecu s majitelem na jednom srazu,ale 13ks orliku jsem fakt necekal.
straspol Odesláno 1. února 2015 Nahlásit Odesláno 1. února 2015 V 1. 2. 2015 v 19:15, financ napsal: Si děláte srandu, ale neviděli jste někdo Strašáka?Já jsem tady měl jsem perné odpoledne plné muzikantské práce. Naštěstí jsem začal číst od konce, takže jsem k prvnímu postu došel už připravený. Bertovi gratuluju a skládám hold, a měli bychom se domluvit na nějakém jeho exemplárním potrestání. Do budoucna bych stanovil kvótu maximálního počtu Orlíků na jedné fotografii a povinnost označovat posty, obsahující skupinové fotografie Orlíků, hvězdičkou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se