JoyStick Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 @Kluk jako buk @Sphinxx @shewcza díky kluci, fakt mě bavěj Skoro rok čekání stál za to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2021 Furt Pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek tady, gratulace Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Zdravím, které se vám líbí více..? (Myslím design, jasné že 1)ETA - 2)B01..). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 V 17. 11. 2021 v 13:00, patprom napsal: Pro mě jedny z nejkrásnějších hodinek tady, gratulace Sent from my iPad using Tapatalk "Krása střídá nádheru"..! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 @Bobby K bez rozmýšľania SOH, akurát by som na ne prehodil ten milánsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 před 51 minutami, gregorianovic napsal: @Bobby K bez rozmýšľania SOH, akurát by som na ne prehodil ten milánsky Zdar, díky, do budoucna to mám v plánu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romeshrncir Odesláno 18. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 (upraveno) Tu hnědou mám fakt rád Upraveno 19. listopadu 2021 uživatelem FreemanTKOZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobby K Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 V 18. 11. 2021 v 21:39, Romeshrncir napsal: Díky za foto, tuhle kombinaci jsem potřeboval vidět, pro představivost - modré SOH na mashi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Len GMT ručička sa neupratala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Poslední dny to šlo nějak do modra.. v pátek a včera jsem měl nově vyleštěné SOII 42 A dnes Airwolf Raven po změně řemene, taky originál Béčkovém.. uvidíme, jak dlouho to vydržím, než půjdou zpět na černý kaučuk s nápisem B. Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 @PetrSefl hu, to je original B modry hadra/guma? jakou to ma refernci prosim? tohle potrebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 To není origoš od béčka, ne? Béčkový nato vypadá jinak a blue mesh rubber taky. Ale jestli je to originál od B tak to potřebuju taky a přidávám se k prosbě o referenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Tyjo když mrknete na zpracování těch hran a připustíte, že je to fakt od B, tak byste to fakt chtěli? Cenu bych očekával kolem 4k:) Mi se teda nechce věřit tomu že je to origo, ale co já vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreemanTKOZ Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) před 1 hodinou, Micey napsal: Tyjo když mrknete na zpracování těch hran a připustíte, že je to fakt od B, tak byste to fakt chtěli? Cenu bych očekával kolem 4k:) Mi se teda nechce věřit tomu že je to origo, ale co já vim. Taky mi to spíše připomíná Rubber B. Ale kdysi se dělal podobný - Breitling 253S Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem FreemanTKOZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) 253S mam ale je to antracitove cerna s nadechem do zelena pri odlesku svetla. ps zeleny stromy v odlesku jsou z lonskeho roku, nahodou se trefil den Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 před 4 hodinami, Micey napsal: Tyjo když mrknete na zpracování těch hran a připustíte, že je to fakt od B, tak byste to fakt chtěli? Cenu bych očekával kolem 4k:) Mi se teda nechce věřit tomu že je to origo, ale co já vim. 4k stojí i béčkový nato a je skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) před 9 hodinami, Ondazz napsal: @PetrSefl hu, to je original B modry hadra/guma? jakou to ma refernci prosim? tohle potrebuju před 6 hodinami, Slim_brno napsal: To není origoš od béčka, ne? Béčkový nato vypadá jinak a blue mesh rubber taky. Ale jestli je to originál od B tak to potřebuju taky a přidávám se k prosbě o referenci Je to originál od Béčka - taky 253S, ale popravdě jsem ho taky ještě nikdy neviděl (EDIT - v modrém provedení), koupil jsem ho včetně hodinek. Mám i jakoby aligátor, taky originál Béčko.. opět 253S Ale nejlepší řemeny, kromě asi teletiny která jak víme na potápky nepatří, jsou tyto dva.. Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem PetrSefl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se