Slaco Odesláno 14. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 @tenge jojo dělávali pěkný ciferníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2021 (upraveno) Křidýlka v logu, béčko na vteřinovce, fighter náramek, anrireflex jak bejk, dospělá velikost a to supr dýnko... za mě cajk. Upraveno 20. března 2021 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 Navi v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 22. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2021 V 28. 2. 2021 v 14:47, xcmaniax napsal: Balkónovka. Dnes by to šlo. Jsou super. Mám v hledáčku modrou verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 24. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2021 Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Watcher Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 před 5 hodinami, The Watcher napsal: hej ty mas gainsbourgha? jsou to 43mm. jak se to nosi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 28. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2021 prvni letosni gril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 A pořád mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 29. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2021 (upraveno) Vzpomínky na víkend Upraveno 29. března 2021 uživatelem Kluk jako buk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2021 Tak už sem zase můžu přispívat. Moje 4. Colty a musím říct, že zatím, subjektivně, nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @ondrejm: Tobě ty Coltíky sedí, jak mě SuperAvengery. Paráda, sluší. Já jsem po dlouhé době sehnal staré - nové Avengery v chronu. Už skoro nikde nebyly. A nové 45 pánové? To je, jak SA II, to pouzdro vypadá jak 48mm, fakt zvláštní pocit. A oproti těmto starým Avenger jsou přerostlé a ne, tak hezké, chybí i orámování datumky, ale já jsem na detaily magor. Jsem fakt šťastný, že jsem je sehnal ještě nové a taky starý dobrý kalibr. Navíc velká křídla. Fotka včera, na ruce i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 před 2 hodinami, Sphinxx napsal: @ondrejm: Tobě ty Coltíky sedí, jak mě SuperAvengery. Paráda, sluší. Já jsem po dlouhé době sehnal staré - nové Avengery v chronu. Už skoro nikde nebyly. A nové 45 pánové? To je, jak SA II, to pouzdro vypadá jak 48mm, fakt zvláštní pocit. A oproti těmto starým Avenger jsou přerostlé a ne, tak hezké, chybí i orámování datumky, ale já jsem na detaily magor. Jsem fakt šťastný, že jsem je sehnal ještě nové a taky starý dobrý kalibr. Navíc velká křídla. Fotka včera, na ruce i dnes. Díky, jak říkáš, sedí perfektně. Jsou to mé 4. Colty a tyhle už musí zůstat. Konečně jsem sehnal modrý cifr a broušené pouzdro/tah. Ještě teda občas kouknu, jestli někde nejsou Chronomaty ve 41mm, to by moje ruka taky mohla snést. Avengery jsou bomba, chrona Breitling umí, to je bez debat Hodím sem ještě předchozí 3 kousky Coltů, co mi prošly rukama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 (upraveno) dneska jsem mel zatim 3 naplanovany telca s ruznejma africanama. kazdy pro cca 6 ucastniku. prvni prijal jeden a nedorazil, druhy neprijal nikdo a na treti prisel jenom jeden co neumi anglicky a jenom francozky, tak sedim na slunicku @Sphinxx to jsou 45? me se na mojich libi jak to ma velikou korunku a cudliky, oproti SA vyraznejsi, takze gratulace Upraveno 1. dubna 2021 uživatelem Ondazz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 B1Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2021 @ondrejm: jako když koukám na ty bílé, tak vypadají skvěle, navíc tedy ten PRO II je opravdu best of náramek, jaký dosud udělali. Sedí parádně a Chronomaty ve 41 můžu jen doporučit, nosí je moje kamarádka a na ženské ručce taky paráda. @Ondazz: děkuji, nene, jsou to stejné, co máš Ty, akorát já už je nemohl sehnat, tak jsem vzal variantu s indexy a černo-černým číselníkem. Nicméně to co máš Ty, jsem měl v SA, to už je ale granát, tyhle Avengery sedí perfektně na ruce. Takže k Tvojí otázce - jsou to 43.5mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Bílé byly super, ale ta čitelnost nebyla nic moc. Všechno se lesklo, navíc ten světlý cifr.. Pro 2 je skvělý, ale i pro 3 mi přijde srovnatelně pohodlný. Dneska jsem je na něj hodil, i juniorovi se to líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 @ondrejm jo ten satenovanej naramek ma svy kouzlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se