Maxel Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Bingo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Dnes ne ale jinak celý víkend na ruce M 1230, modul 86 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Mmm, povedenej kousek. Vypadá to, že někomu sloužil hodně dlouho a oddaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Modul 82. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Jirko... dík za opravu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Po těch plastových hroudách trocha odlehčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak už taky, ačkoli tady spíš v ruce, než na ruce ;-). Aktuálně spokojenost, nicméně aby pocity byly náležitě vyvážený, tak mě poněkud otrávilo několik spíše nováčků, kteří se ozvali na ty 5600 co jsem dal do prodeje. Samozřejmě chtějí hned slevu, přičemž u jednoho jsem měl pocit, že bych mu měl ještě nějaký peníze přihodit já. Jinej chce další fotky a když mu jich 10 nebo 15 nebo kolik pošlu, tak ani neodpoví. Další by je rád dopravil do Prahy. Jo a samozřejmě je vyžadován podrobnej popis historie hodinek. Možná jsem divnej, ale u hodinek za litr mi to přijde trochu moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hantronix Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Dneska jsem v metru viděl na ruce jednoho mladíka tuhle zajímavou hodinku. Nevíte někdo, co by to mohlo být?Timex Expedition WS4 Camo Upraveno 23. října 2018 uživatelem Hantronix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 warann: gratulace k novým digoškám, a na ruku je dáš kdy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 warann: gratulace k novým digoškám, a na ruku je dáš kdy? Dík. Večer třeba a pak samozřejmě o víkendu. Chvíli jsem je měl i teď, ale jsem v práci a tam se mi úplně nehoději, no. Ale jinak dobrý, spokojenost. Vlastně na těch 5600 jsem si vyzkoušel, že tenhle typ hodinek můžu - o víkendech, dovolených a tak už nic jinýho nenosím, chudáci Igeny nebyly na ruce ani nepamatuju, a to mám celkem povedený noudejty. No, takže tohle byl celkem logickej progres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak už taky, ačkoli tady spíš v ruce, než na ruce ;-). Aktuálně spokojenost, nicméně aby pocity byly náležitě vyvážený, tak mě poněkud otrávilo několik spíše nováčků, kteří se ozvali na ty 5600 co jsem dal do prodeje. Samozřejmě chtějí hned slevu, přičemž u jednoho jsem měl pocit, že bych mu měl ještě nějaký peníze přihodit já. Jinej chce další fotky a když mu jich 10 nebo 15 nebo kolik pošlu, tak ani neodpoví. Další by je rád dopravil do Prahy. Jo a samozřejmě je vyžadován podrobnej popis historie hodinek. Možná jsem divnej, ale u hodinek za litr mi to přijde trochu moc.Nejsi divnej. Teď si přestav, že já jsem prodával ani ne tři měsíce staré ana digi za 300 a chtěli totéž. Tak jsem se nas.ral a raději je daroval do dětského domova kousek od nás. Tam jsou za ně aspoň rádi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 (upraveno) Frostie to si dobře udělal. Upraveno 23. října 2018 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Tak už taky, ačkoli tady spíš v ruce, než na ruce ;-). Aktuálně spokojenost, nicméně aby pocity byly náležitě vyvážený, tak mě poněkud otrávilo několik spíše nováčků, kteří se ozvali na ty 5600 co jsem dal do prodeje. Samozřejmě chtějí hned slevu, přičemž u jednoho jsem měl pocit, že bych mu měl ještě nějaký peníze přihodit já. Jinej chce další fotky a když mu jich 10 nebo 15 nebo kolik pošlu, tak ani neodpoví. Další by je rád dopravil do Prahy. Jo a samozřejmě je vyžadován podrobnej popis historie hodinek. Možná jsem divnej, ale u hodinek za litr mi to přijde trochu moc.Gratuluju. Určitě budeš rád, že je máš. Užívej. Mě neomrzely ani po roce a půl. A na prodej těch starších bych za takových okolností rezignoval. Radši si je nech do komba. Timex Expedition WS4 CamoJj, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Gratuluju. Určitě budeš rád, že je máš. Užívej. Mě neomrzely ani po roce a půl. A na prodej těch starších bych za takových okolností rezignoval. Radši si je nech do komba. Jj, díky.No, já zas nejsem takovej sběratel a jedny mi budou stačit :-). Ale než se někomu podbízet, tak je radši nechám "na hraní" synovi, kterýmu se moc líbí, ačkoli do nich zatím zjevně nedorostl (6 let). Inzerát zatím nechám, třeba se ozve někdo normální, kdo ocení hodninky ve slušným stavu, který toho ještě dost vydržejí za ten litr. Ostatně mě k výměně popohnala taky spíš zvědavost, než nespokojenost s těma obyč 5600. No a pak vlastně ještě fakt, že údajně mají 5610 ve stávající podobě končit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Pokud se synovi líbí, tak není co řešit. Není na nich moc co zničit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 Njn, tož tak. Ale že by mu nebyly velký se tak úplně říct nedá. Ačkoli přes tu mikinu je to lepší (velikostně,vzhledově moc ne) ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 23. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2018 No... mýmu synkovi se taky líběj. Nejenom, že jsou mu velký, ale kvuli tý konstrukci mu nejdou ani zapnout, musíme jít někam zkusit Baby G BGD 560-1, páč takhle z voleje netroufnu objednat ani ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Úterý Středa No a ve čtvrtek už amfibie na oslavu připuštění do kalendáře. Jenom je velká škoda, že v něm tentokrát nebudou žádné digitálky. Myslím, že digi sekce je dost živá a v rámci Chronomagu nezanedbatelná. Pár dobrých fotografů tady je, tak bychom si zasloužili mít v kalendáři zastoupení. Snažme se napřesrok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 No, máš pravdu. Digitélky v kakendáři na příští rok fakt nejsou. Škoda. Příště se musíme asi víc snažit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se