Přejít na obsah

Jaké digitálky máte dnes na ruce

Návštěvník Chilliluk

Doporučené příspěvky

Tak už taky, ačkoli tady spíš v ruce, než na ruce ;-).

Aktuálně spokojenost, nicméně aby pocity byly náležitě vyvážený, tak mě poněkud otrávilo několik spíše nováčků, kteří se ozvali na ty 5600 co jsem dal do prodeje. Samozřejmě chtějí hned slevu, přičemž u jednoho jsem měl pocit, že bych mu měl ještě nějaký peníze přihodit já. Jinej chce další fotky a když mu jich 10 nebo 15 nebo kolik pošlu, tak ani neodpoví. Další by je rád dopravil do Prahy. Jo a samozřejmě je vyžadován podrobnej popis historie hodinek. Možná jsem divnej, ale u hodinek za litr mi to přijde trochu moc.

post-29493-0-06958300-1540280200_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

warann: gratulace k novým digoškám, a na ruku je dáš kdy? :)

Dík. Večer třeba a pak samozřejmě o víkendu. Chvíli jsem je měl i teď, ale jsem v práci a tam se mi úplně nehoději, no. Ale jinak dobrý, spokojenost. Vlastně na těch 5600 jsem si vyzkoušel, že tenhle typ hodinek můžu - o víkendech, dovolených a tak už nic jinýho nenosím, chudáci Igeny nebyly na ruce ani nepamatuju, a to mám celkem povedený noudejty. No, takže tohle byl celkem logickej progres.

Odkaz ke komentáři

Aktuálně spokojenost, nicméně aby pocity byly náležitě vyvážený, tak mě poněkud otrávilo několik spíše nováčků, kteří se ozvali na ty 5600 co jsem dal do prodeje. Samozřejmě chtějí hned slevu, přičemž u jednoho jsem měl pocit, že bych mu měl ještě nějaký peníze přihodit já. Jinej chce další fotky a když mu jich 10 nebo 15 nebo kolik pošlu, tak ani neodpoví. Další by je rád dopravil do Prahy. Jo a samozřejmě je vyžadován podrobnej popis historie hodinek. Možná jsem divnej, ale u hodinek za litr mi to přijde trochu moc.

Nejsi divnej. Teď si přestav, že já jsem prodával ani ne tři měsíce staré ana digi za 300 a chtěli totéž. Tak jsem se nas.ral a raději je daroval do dětského domova kousek od nás. Tam jsou za ně aspoň rádi.

Odkaz ke komentáři

Gratuluju. Určitě budeš rád, že je máš. Užívej. Mě neomrzely ani po roce a půl.

A na prodej těch starších bych za takových okolností rezignoval. Radši si je nech do komba.

Timex Expedition WS4 Camo

Jj, díky.
Odkaz ke komentáři

Gratuluju. Určitě budeš rád, že je máš. Užívej. Mě neomrzely ani po roce a půl.

A na prodej těch starších bych za takových okolností rezignoval. Radši si je nech do komba. Jj, díky.

No, já zas nejsem takovej sběratel a jedny mi budou stačit :-). Ale než se někomu podbízet, tak je radši nechám "na hraní" synovi, kterýmu se moc líbí, ačkoli do nich zatím zjevně nedorostl (6 let). Inzerát zatím nechám, třeba se ozve někdo normální, kdo ocení hodninky ve slušným stavu, který toho ještě dost vydržejí za ten litr. Ostatně mě k výměně popohnala taky spíš zvědavost, než nespokojenost s těma obyč 5600. No a pak vlastně ještě fakt, že údajně mají 5610 ve stávající podobě končit.

Odkaz ke komentáři

Úterý

post-33141-0-35143200-1540443304_thumb.jpg

Středa

post-33141-0-67560800-1540443317_thumb.jpg

No a ve čtvrtek už amfibie na oslavu připuštění do kalendáře. Jenom je velká škoda, že v něm tentokrát nebudou žádné digitálky. Myslím, že digi sekce je dost živá a v rámci Chronomagu nezanedbatelná. Pár dobrých fotografů tady je, tak bychom si zasloužili mít v kalendáři zastoupení. Snažme se napřesrok!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...