t2 Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Stále nemám vrtič, takže na slunce ve skle jsem vzal Rada:
filo-boxer Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Ty jsou paradni, to se nikdy neokouka.
Frostie Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Dnes dorazily z Číny, LCD anadigi. Nastavování strašně neintuitivni, zabralo snad půl hodiny. Viditelnost displeje ok, velikost na mou ruku a délka pásku též. Budou podrobeny sledování přesnosti, pokud bude tato horší než + 5 sec za týden, jdou okamžitě a nekompromisně z domu.
filo-boxer Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Dneska jsem si vzal tyto mazlíky.Ty jsou skvele. Co je to za typ, prosimte?
Hantronix Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Jsou to moje oblíbené kalkulajdy. SEIKO C439-5010
lub Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 Dnes dorazily z Číny, LCD anadigi. Nastavování strašně neintuitivni, zabralo snad půl hodiny. Viditelnost displeje ok, velikost na mou ruku a délka pásku též. Budou podrobeny sledování přesnosti, pokud bude tato horší než + 5 sec za týden, jdou okamžitě a nekompromisně z domu.tvl cos to zase nakoupil , to muselo stát minimálně celej dolar!
Frostie Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2017 No, hrozná sra.ka, stálo to ovšem dolarů pět. Půjdou z domu. Od příchodu jsou mimo o 15 minut...
lub Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 mohl bys je podrobit tomu svýmu testu. a jelikož jistě neprojdou, tak jeho rozšíření - položení na koleje..a nafotit výsledek.
Frostie Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2017 Ty hodinky nejsou ani hodny toho, abych se jimi takto zabýval. Ale koleje mohu zkusit
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se