geometr Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Škoda, že ty databanky jsou dneska tak nějak k ničemu. Ale hodinky jsou to pěkný. Že někdo neudělá v týhle podobě nějaký smartwatche... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 vyhoda starych databank je proti smartwatchum, ze na jednu baterku vydrzej hodne dlouho, pri vymene nestrati data, narvat se tam da toho docela hodne, ale samozrejme je to jiz zastarala technologie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak jsem jel 5km v dešti a jen co jsem dorazil přestalo pršet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak jsem jel 5km v dešti a jen co jsem dorazil přestalo pršet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Dnes pro volno a pohodu zlatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 staro nové na oddych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Dnes na ruce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Lehké, pohodlné plasťáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Stredecni setkani kdesi na jizni Morave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 No, tak tomu teda říkám setkání!!! Jeden kousek hezčí než druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Tak seřízeno... za měsíc tady..Tak po zatím 11ti dnech testu. Prim utíkají a co mě hodně překvapuje.. burzovní Elektroniky se až neskutečně drží. V testu budu pokračovat tak jak jsem slíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2018 Od včerejška je mám taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Čtyři vteřiny za 11 dní nádhera. U Casio asi 90 % hodinek, ať už vintage nebo současný, tak vteřina za den... Tak po zatím 11ti dnech testu. Prim utíkají a co mě hodně překvapuje.. burzovní Elektroniky se až neskutečně drží. V testu budu pokračovat tak jak jsem slíbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Od včerejška je mám taky Tak jsi se dočkal! Jsou krásné, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Díky, Filo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 1. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2018 Čtyři vteřiny za 11 dní nádhera. U Casio asi 90 % hodinek, ať už vintage nebo současný, tak vteřina za den...U Primek jasně... Absolutně ale nechápu přesnost u Elektroniky 5. ..vypadá to, jako bych to fingoval. Věřte ale že nee!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 Klasicky windsurfing Citizeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin.uj Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2018 travex: určitě by mi dělali velkou radost ve sbírce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Dneska ty včerejší přírustky:Líbí se mi i možnost změnit zobrazení displaye: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se