Přejít na obsah

Sluneční brýle

Drummer

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Paw napsal:

Cena lákavá, brejle pěkný. Jsou tady nějaký zkušenosti s nákupem přes drop.com? Co jsem pohledal recenze jinde, tak je to takový nepřesvědčivý.

bral jsem tam sveho casu pred par lety asi dvoje hodinky a myslim ze jeste neco a v cajku, ale je to uz nejakej cas no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Paw napsal:

Cena lákavá, brejle pěkný. Jsou tady nějaký zkušenosti s nákupem přes drop.com? Co jsem pohledal recenze jinde, tak je to takový nepřesvědčivý.

No, já do toho šel, se vším všudy by to mělo vyjít cca na půlku původní ceny. Tak uvidíme, no.

Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

V 18. 10. 2023 v 10:58, Spongebob napsal:

Trošku to tu oživím :) před chvilkou vybaleno... probíhá nadšení :D

ještě že jsem vzal ty Polarizáky, krásně se přes ně kouká a dnes je na to kor super den.

Zde pár foto:

20231018_102943.jpg

Tak jsem sem nakoukl až po nákupu. Bral jsem teď taky z Lentiama a vše ok. Moder taky new wayfarer - ten mi sedí, zatímco klasika wayfarer vůbec. Každopádně jsem rád, že jsem je napřed vyzkoušel na letišti neb jsme si myslel, že vezmu M jako má žena, který mi seděly vcelku OK. Pak jsem ale zkusil L (nožky jsou přitom stejný) a mnohem lepší.

No a pak šlo o to, že jsem chtěl havana obroučky a gradální skla a když jsem to zkombinoval s tou požadovanou velikostí, tak mi z toho vyšlo stejně jen to Lentiamo. No, ve finále dobrý, vyhovujou na 100%. Ty polarizační zkusím příště 😉

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, villain83 napsal:

No, já do toho šel, se vším všudy by to mělo vyjít cca na půlku původní ceny. Tak uvidíme, no.

Šel jsem taky, uvidíme :). Po letech nebudu mít polarizovaný brejle, tak jsem zvědavej.

Odkaz ke komentáři

Ahoj nemáte příští někdo zkušenost s "rozpadem skel" (nebo jak to nazvat) u oakley? Mám už je teda snad 10 let a skla mají leccos za sebou, ale teď se mi na obou, tehdy současně koupenych brýlích, objevily jakoby rozleptane fleky. Zkoušel jsem je odmočit v jarové vodě, ale bez výsledku. Myslel jsem  že to bude od potu  ale je to na obou stranách čoček. Je nějaká šance to ještě zachránit?

V nejhorším si do nich nechám dodělat nové dioptrické skla (ted tam jsou klasicke polarizacni prizm), abych funkcni obroucky jeste využil, ale vzhledem k tomu, že za týden jedu pryč, tak bych je rád ještě vzal, nechce se mi narychlo teď ještě shánět nové brýle.

20240822_133017.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypadá to na zničenou svrchní vrstvu, taky jsem to u jedněch mých O (u balistických) zaznamenal v nepatrném rozsahu.
Pokud se model ještě vyrábí, měl by umět distributor skla objednat. 

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Maro napsal:

Ahoj nemáte příští někdo zkušenost s "rozpadem skel" (nebo jak to nazvat) u oakley? Mám už je teda snad 10 let a skla mají leccos za sebou, ale teď se mi na obou, tehdy současně koupenych brýlích, objevily jakoby rozleptane fleky. Zkoušel jsem je odmočit v jarové vodě, ale bez výsledku. Myslel jsem  že to bude od potu  ale je to na obou stranách čoček. Je nějaká šance to ještě zachránit?

V nejhorším si do nich nechám dodělat nové dioptrické skla (ted tam jsou klasicke polarizacni prizm), abych funkcni obroucky jeste využil, ale vzhledem k tomu, že za týden jedu pryč, tak bych je rád ještě vzal, nechce se mi narychlo teď ještě shánět nové brýle.

20240822_133017.jpg

Tohle mi na ockach udělala po letech se rozpadající antireflexní uprava. Aspoň mi to řekli v optice.

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Maro napsal:

20240822_133017.jpg

Tohle se mi stalo asi po 7 letech na střeleckých ESS. Skla se zachránit nedaly. Normálně se to loupalo.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...