Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 50 minutami, ouskavl napsal:

Ahoj všichni, máte někdo zkušenost s edel-optic? Něco se mi tam líbí a ceny maj docela slušný. Dík 

Ahoj, kupoval som tam dva krát, naposledy pred rokom a pol. Vždy bez najmenšieho problému - rozhodne neurobíš chybu. 

Odesláno

Mám smůlu, že mám dioptrické brýle na dálku, výběr je omezený, jinak bych měl desítky brýlí, v čele s RB, které bych střídal podle nálady stejně jako mechanické hodinky, řemínky k hodinkám Garmin nebo Leathermany. Před dvěma roky jsem kupoval dvoje nové dioptrické brýle a vyřešil jsem to nějakými (nevzpomenu si na značku) co mi v optice nabídli - celkem sportovní, ale zároveň univerzální rámečky s černými plastovými obroučkami a oranžovými nožičkami, s dioptrickým sklem a k tomu 3 magnetické nástavce s různými tmavými skly. Fungují skvěle, hlavně jeden z nástavců je dokonalý - šedé zabarvení, polarizace, UV, tmavost se plynule zmenšuje shora dolů.

Ale mám vztah hlavně k jiné značce a možná ani ne super kvalitní - Swiss Eye. Kdysi jsem je koupil na motosrazu v GaPa, měli tam obchod, dal jsem si je na oči a už je nechtěl sundat. Používal jsem je na různé aktivity, u kterých jsem nemusel koukat moc do dálky a nevadilo, že nejsou dioptrické. Zase tak moc slepý do dálky nejsem, ale do auta to fakt nešlo. Strašně dobře se skrz ně koukalo, skvěle mi seděly a i když na to nevypadají, hodně vydržely a nebýt dvou ťukanců, které vznikly upadnutím mezi šutry, byly zorníky jako nové - žádné mikrošrábance ani ošoupaniny. Nožičky byly elastické a výsuvné. Nedávno dosloužily a já se rozhodl, že chci ty samé, zvlášť když se mi zrak na dálku s přibývajícím věkem lehce zlepšuje. Navíc k nim mám tak trochu citový vztah. Nakonec jsem je sehnal za krásnou cenu v Německu a snad brzy dorazí. A abychom se o ně doma netahali, hned jsem koupil dvoje..😀

outbreak-black-brown-14009-1-1681646 (1).jpg

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...