Gustaf Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 36 minutami, African napsal: A který mode měl ty omlacený skla od nožiček za 4,500K? Tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Davide to bych jim ty brýle omlátil o hlavu :-(Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Už to vidím, brutál, taky z eyerimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 (upraveno) Ja kupoval rb v butiku v madridu a uplne stejnej shit. Tej značce už zkrátka nevěřim a už si u nich nic nekoupim. Upraveno 6. srpna 2020 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 21 minutami, tikzot napsal: Ja kupoval rb v butiku v madridu a uplne stejnej shit. Tej značce už zkrátka nevěřim a už si u nich nic nekoupim. Jo, jo, staré dobré časy. Za mamkou lítá z Afriky kámoška, sedmdesátiletá dáma s aviatorama, které si koupila před čtyřiceti lety. Kvalita neuvěřitelná, pozlacení neoušoupané, poctivá skla ještě od BL čistá. Já vždycky žasnu, když mě je půjčí a to je má v Africe denně na ksichtě. Jo, to byli časy Dneska to všechno chrlí jak rohlíky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 4 minutami, African napsal: Jo, jo, staré dobré časy. Za mamkou lítá z Afriky kámoška, sedmdesátiletá dáma s aviatorama, které si koupila před čtyřiceti lety. Kvalita neuvěřitelná, pozlacení neoušoupané, poctivá skla ještě od BL čistá. Já vždycky žasnu, když mě je půjčí a to je má v Africe denně na ksichtě. Jo, to byli časy Dneska to všechno chrlí jak rohlíky.... To věřim. Jj, je to jako se všim.. bohužel.. a líp nebude.. Oakley nosim taky cca 18 let a ty se dle mýho nezhoršili, naopak jejich skla jsou pro mě top, jak casual, tak sport- tam úplně. Skla PRIZM polarized je fakt super! Nosim teď tyhle gunmetal light Latch a mlaskam si. https://www.muziker.cz/oakley-latch-alpha-matte-light-gunmetal-prizm-sapphire-polarized?gclid=EAIaIQobChMIm83i2q2G6wIVWOh3Ch0eGAgmEAQYAyABEgJ3JvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Oakley je ok, ale jsou už dost drahé. Jako sportovní mám už třetím rokem Julbo Montebianco, které jsou v poměru s cenou také super a člověk nemusí aspoň fňukat když je někde rozsedne https://www.matum.cz/slunecni-bryle-montebianco-bleu-blue-orange-cameleon-12096 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 před 2 hodinami, African napsal: Už to vidím, brutál, taky z eyerimu? Ne ne, už si nepamatuju...ale byl to nějakej českej shop. Martine, nejradši bych jim to o hlavu omlatil, ale už je to po záruce a ani nemám doklad už.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Já RB vyměnil za AO (American Optical) a jsou to fajn stylový brýle, které jdou vidět na hodně hercích ve filmech, mají taky nestárnoucí design. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Z eyerimu ich mam aj ja. Prekvapilo ma, ze par dni od prijatia zasielky mi napisali, ze objednali nove skla. Beriem to tak, ze uznali reklamaciu. Cakal som, ze sa budu branit, hlavne ked ich mam uz skoro 2 roky. No kedze su to moje najdrahsie okuliare, tak som sa k nim snazil chovat co najlepsie. Od noziciek to nie je, nedotykaju sa skiel. Z eyerimu mam aj Carrery, tak dufam ze vydrzia dlhsie.Update:Skla dosli, vymenili ich a zasielka je na ceste. Zatial maju u mna plus za prijatie reklamacie (v septembri budu 2 roky od kupy) a rychle vybavenie.Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 11. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2020 Takze po 11 dnoch mam raybany doma. Skla nove. Prilozena nova utierka. Velke plus pre eyerim/RB. Vobec sa neokunali.Inac v zaruke do 15.9. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Takže jsem si tu přečetl chvalozpěvy na Oakley a jedny objednal. Dnes jsem je vracel. Optika byla fajn, ale obroučky bídný. Lacinej plast bych zkousl, ale křivý už ne. Prostě jedna nožička o cenťák vejš, takže na ksichtu seděly nakřivo. A zase: objednám z českýho e-shopu (muziker.cz), ale vracet musím na Slovensko. Zas 3 kila provar. Zaplaťsatan, že nemaj return adresu na Marsu. Už na brejloešopy jebu, (v češtině m.dám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 A já říkám že nám sem cpou sračky Kousek ode mě je obchod, který prodává Spider hadry, párkrát se mi tam pár věcí nezdálo a nedávno kámoš majitele mi říká, že vozí dvojkovou kvalitu, nepovedené kusy, má švadleny, které to doma opravují a on to prodává dál. A myslíte že levněji? Ani boha, ještě dráž než se dá Spider koupit. Prostě nás tady krmí shitem a my to kupujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 15 minutami, Americkej napsal: Takže jsem si tu přečetl chvalozpěvy na Oakley a jedny objednal. Dnes jsem je vracel. Optika byla fajn, ale obroučky bídný. Lacinej plast bych zkousl, ale křivý už ne. Prostě jedna nožička o cenťák vejš, takže na ksichtu seděly nakřivo. A zase: objednám z českýho e-shopu (muziker.cz), ale vracet musím na Slovensko. Zas 3 kila provar. Zaplaťsatan, že nemaj return adresu na Marsu. Už na brejloešopy jebu, (v češtině m.dám). V případě vrácení te musí zaplatit i poštovny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Ale prd, všichni maj v podmínkách malejma písmenkama, že né. A vo tři kila se s nikým soudit nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Já kupoval před třema rokama tady https://www.edel-optics.de a dobrý, brejle furt držej a to je tahám fšude, do auta, na kolo, na vandr, na běhání,... https://www.edel-optics.cz/RB3183-004-82-od-Ray-Ban.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 před 1 hodinou, Americkej napsal: Takže jsem si tu přečetl chvalozpěvy na Oakley a jedny objednal. Dnes jsem je vracel. Optika byla fajn, ale obroučky bídný. Lacinej plast bych zkousl, ale křivý už ne. Prostě jedna nožička o cenťák vejš, takže na ksichtu seděly nakřivo. A zase: objednám z českýho e-shopu (muziker.cz), ale vracet musím na Slovensko. Zas 3 kila provar. Zaplaťsatan, že nemaj return adresu na Marsu. Už na brejloešopy jebu, (v češtině m.dám). Levně kupuješ - dvakrát kupuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Před hodinou, Gustaf napsal: V případě vrácení te musí zaplatit i poštovny... Pokud by to bylo v rámci uznané reklamace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2020 Pro někoho slunečnice za necelou čtyřku tak laciný nejsou. V tomhle případě už na jéšopy dlabu. Vlezu do krámu, osahám, zkusím a vezmu nebo ne. Jestli za litr nebo za vosmičku je mi u ... hm, jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se