Tikal Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2017 To si dělám sám, takže jen čas a spotřební materiál a U Tondy je to podle toho, co s tím dělá, takže plošně to neumím říci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 (upraveno) Omega Seamaster automatic cal 565, model 166.067.GO provedl mistr perfekt Valis. Po dohodě jsme neměnili ani dobový cifr s nýtky, ani lehce naprasklé originál sklíčko (ačkoli aftermarketová nabídka je), které má uprostřed znak Omega. Korunka nebyla, a tak se musela pořídit nová, taky Omega s logem. Hodinky měly nehybný rotor, ten byl mj. také vyměněn. Nyní šlapou perfektně. Pozdro prošlo přeleštěním, stejně jako sklíčko. Řemínek je krokouš se sponou omega (také přeleštěna), ten jsem kdysi pořídil tady na foru. Nedávno jsem jim tady sehnal stojánek. Koupeno jako vrak bez řemenu, nyní, viz pár fotek : Původní stav jsem moc nefotil, tak jedna fotka, co mám v PC Tyto vintážky mi dokazují, že se na ruce dají nosit i malé hodinky. Upraveno 5. března 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2017 Myslím, že se to dost povedlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Taky si myslím, že se to Valisovi povedlo, celkově prokoukly, krásně a čistě tikají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Nedávno se mi vrátil zrenovovaný suvenýr, který jsem si předloni dovezl z Kuby. Koupil jsem je na blešáku ve Varaderu. Rok byly u pana Frýdla na renovaci. Dělal se cifr, rhodiovaly ručky, přelízlo se pouzdro a hlavně se je povedlo rozchodit. Korunka je nová, jinak snad vše původní. Na dýnku byl záznam od hodináře z roku 58, takže jsou z předfidelovské éry. 35mm diametr, na pštrosovi.Jsou fajn :-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Vypadá to pěkně, škoda že nejsou fotky původního stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 No jo, ty první tři jsou foceny před renovací. Že by to nebylo poznat hned na první pohled? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Přidám ještě jednu čerstvou na ruce. Snad je vidět i na tech ručkách, že jsou fakt zrenovovaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Je a moc nádherný kousek, na 60 let věku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Krásnej suvenýr z cest! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Známý podědil před x lety hodinky, ale bohužel nejsou funkční. A u Hanáka v Brně si s tím neví rady. Nevíte o někom, kdo by uměl tyto hodinky opět přivést k životu? Budu rád za jakoukoliv radu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 Zjistit přesný typ strojku, koupit buď celý strojek nebo součástku na eBay a pak už to vymění kterýkoliv dobrý hodinář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2017 U Hanáka by měli zapracovat na pravopisu...teda krom jiného, prodej i servis jim taky zrovna moc nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radegh Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Co zkusit hodinářství Strnad na Veveří?Mě s rozhozením hodinek pomohli. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem radegh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 p3k: Prosím pěkně, jaký účel či funkci mají ty dva nýtky na ciferníku...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Dekorativni, neasi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Aby do nich tolik neteklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2017 Jsem se zase nechal ukecat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kojotisko Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Na hodinky jsem se na tomto fóru ptal 30. 11. 2016, proto jsem si zde vlastně založil účet. Popsal jsem je takto "Hodinky mají poškrábané sklíčko, ciferník má trochu "mapu", pouzdro je v celkem dobrém stavu. Po natažení chvíli jdou, když jsou ve vodorovné poloze, jinak se zastaví." a zeptal se, kolik mám za ně kamarádovi dát. Bylo mi tu řečeno, že ho mám pozvat na dvě piva. Nakonec jsem s ním hodinky vyměnil za originální LP Pet Shop Boys z 80. let (kamarád sbírá gramodesky). Původní fotku hodinek sem snad ani nebudu dávat, je fakt nepovedená, takže jen fotky po renovaci, která byla provedena v provozovně Rotax na Jánské 10. 1100Kč včetně nového sklíčka a vyčištění pouzdra. Fungují perfektně, jen mají hodně ošoupanou korunku (ale nechám ji původní).Řemínek je 17mm Hadley-Roma Pigskin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2017 Jo! Mají zvláštní kouzlo, narozdíl kupř. od luxusních AP za luxusní ceny momentálně zde v inzerci, ty jsou studené jak psí čumák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se