ONYX servis hodinek Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Není zač a my děkujeme tobě....hlavně každý takovýto projekt je pro nás radostí. Ladičky se povedli extrémně a Ploprof jsou fakt skvělé.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Včera se mi vrátily od Rudy z Onyxu Aquastar Atol. Musím opět jen konstatovat, že kluci v Jihlavě odvedli úžasnou práci. Obnovili pouzdro, lunetu, dýnko, ručky i lumi, poladili strojek, vyleštili skličko, “vymodelovali” novou korunku zafrézováním nové korunky do staré. Už jsou to třetí hodinky, kterým Ruda vdechl nový život. Každý kousek jej potrápí, ale vždycky najde řešení a hodinky od něj z dílny nikdy neodejdou dokud nejsou 100%. Skvělá práce. Tady stav před a po. Lepší fotky ještě přidám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Parádní práce, radost pohledět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 (upraveno) Hodinky po zakoupení na eBay potřebovaly servis. A když už servis, tak ať to stojí za to. Děkuji Onyxu. Ještě chybí řemínek. Teď už se jen rozhodnout, která z dcer je obdrží. Před: Po: Upraveno 5. července 2021 uživatelem Ruda Chybějící text Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Hodinky po pratchanovi - skoro po pul roce zpet z “lazni” u Knespl & Majzlik. Z puvodni fotky to neni tak videt, ale byly v hodne spatnem stavu. K&M odvedli neskutecnou praci, na kterou si nikdo jiny z oslovenych firem netroufl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 ok, dobrá práce, jestli je to možné, dej mi do sz,kolik to stálo, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 28. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2022 Trochu to tady oživím - hodinky Doxa Antimagnetique, které v 50. letech dostal jako dárek můj děda. O vyleštění pouzdra se skvěle postaral místní člen vojtamalenak. Cifr jsem vyčistil metodou ultra soft kartáček a tekuté mýdlo, za konzultaci děkuji Delawer-ovi. A můj místní hodinář provedl servis strojku a výměnu prasklého sklíčka. Nakonec jsem je dal na hnědo-zlatou ještěrku od Di-Modell - jedna z mála značek, která ji má v šířce 17 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Hezky pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 před 3 hodinami, eloga napsal: před 3 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Hezky pekne. Díky díky mám velkou radost z toho, jak to vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 V 28. 4. 2022 v 14:05, 8ballcz napsal: Trochu to tady oživím - hodinky Doxa Antimagnetique, které v 50. letech dostal jako dárek můj děda. O vyleštění pouzdra se skvěle postaral místní člen vojtamalenak. Cifr jsem vyčistil metodou ultra soft kartáček a tekuté mýdlo, za konzultaci děkuji Delawer-ovi. A můj místní hodinář provedl servis strojku a výměnu prasklého sklíčka. Nakonec jsem je dal na hnědo-zlatou ještěrku od Di-Modell - jedna z mála značek, která ji má v šířce 17 mm. Jsou peckový a jsem moc rád, že můj návod stále funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Doxy Antimagnetique z (počátku) padesátých let mají své osobité kouzlo jemných ciferní(č)ků a vteřinového kruhu připomínajícího stopky. Taky mám jedny pořízené před lety od váženého člena tu na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 (upraveno) Heloisa, mají už skoro 80 let. Nosil je děda, pak táta a teď jsem na řadě já. A až si to synátor zaslouží, převezme štafetu zase on. Zrovna se mi vrátily z lázní a dostaly i nový/starý řemínek. Upraveno 4. listopadu 2022 uživatelem Oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2022 Vlastně moc pěkný zátiší, ta kompozice má v sobě velkýho ducha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Ahoj přátelé, z těchto krásný hodinek mam velkou radost. Stačilo otrocha péče a hodinky jsou jako nové. Mam je po pánovi který si je kupoval v Příbrami na začátku 70tých let a od roku 1985 ležely v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 @stenly vypadají super, jen by mě zajímalo, co by znamenalo ve tvém pojetí "větší péče"? Když tomuhle říkáš "stačilo trocha péče". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2022 Co si představuji pod takovým termínem, větší péče?:) Udělat tu korunku úplně stejně, jak se to dělalo hromadně v 70tých létech. Vyrobit lisovací formu a nerez lisovat na mosaz. Ale to až někdy v příštím životě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Jedna fotka na světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 Tento pan si hodinky na začátku 70tých let kupoval. Díky tomu, že upadlo tlačítko a korunka(je tam konstrukční chyba) tak hodinky jsou v poměrně zachovalém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 S prodejcem jsem mluvil a jsem rád, že to takto dopadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se