instant Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Gabo, a naco mame hodinky, fotaky.. nemozeme vsetci jazdit v 24 valcovych lokomotivach
ewolucionar Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Mne by pomohol snáď Hummer H2 na chvilu.....
Lamiczka Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Myslím, že lepší jak X6 by byl ještě Mercedes G63 6x6, pak už jen Marauder Edit: link Upraveno 12. července 2015 uživatelem Lamiczka
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 je to tazke,no... roky letia a letiamy to mame ovela tazsie, ako zenyvzdy je lahsie predstierat orgazmus ako erekciu!!!
Josef01 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Když už se erekce podaří pak zase nelze předstírat orgazmus
sibirnaya Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 jakto, beres ju zezadu a flusnes ji na zada
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 jakto, beres ju zezadu a flusnes ji na zada uz ani to mi nejde... pri tych smiesnych pohyboch uz nemam ani sliny...
Návštěvník Radius Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 TVL ta Kontáž měla tehdá ale salámy a to byly ještě určitě nějaký patnáctky s profilem 65 Ale ta šířka, to je snad víc, než 355
DavidLC Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Len sa trela.... http://www.auto.cz/video-to-tesne-hyundai-i20-wrc-pri-treninku-malem-trefil-traktor-88188
Hasňa Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Ale I ten rolník zareagoval docela pohotově. Dva dobří řidiči se vždycky vlezou.
DavidLC Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Ale I ten rolník zareagoval docela pohotově. Dva dobří řidiči se vždycky vlezou.Jj traktorista dobrej. Tvoje heslo jsem měl říct tomu práporovi od POLICIE ČR, který se nevlezl ařachnul mě. Prča byla, když vylezl řka "co budeme dělat" jsem smutně nadhodil " zavoláme policii"
mondeo2 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 Jj traktorista dobrej. Tvoje heslo jsem měl říct tomu práporovi od POLICIE ČR, který se nevlezl ařachnul mě. Prča byla, když vylezl řka "co budeme dělat" jsem smutně nadhodil " zavoláme policii" bych jen suše prohlásil.........policii nevolejte............jedna už je tady.....
DavidLC Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 No oni to byli zmatení obvoďáci co jeli ze střeleb a hráli si asi na Profesionály, ale ten vejmrd co dostali od zástupce šéfa, který dorazil, bbrrrr. Skoro mi jich bylo líto Dopraváci v pohodě, k "otočení" nedošlo....
Lakerss007 Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 možná to bude malinko OT (za což se omlouvám), ale zkusím to tady, protože je zde větší koncentrace řidičů Navíc nemám dostatečný level na založení tématu v prodejní sekci. inu, najde se prosím někdo ochotný s volnou a funkční ENC krabičkou, kterou nebude v období od 1.8. do 16.8. potřebovat? Mám v plánu jet na jih Chorvatska a krabička se docela vyplatí. Děkuji
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 zaujimavost - aj majster sa moze pomylit: Lewis Hamilton porušil zásady oblékání při návštěvě finále tenisového Wimbledonu mezi Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem, proto jej pořadatelé nepustili na tribunu.
roura74 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Když jsem koukal na fotky z letošního Goodwoodu a viděl Kena Blocka jak sedí s lordem Marchem v zámku s kšiltovkou Monster na kebuli, tak Hamilton musel snad přijít v bermudách a žabkách. Sent from my iPhone using Tapatalk
JaRooN Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 "Pilot Mercedesu si dal na seba košeľu s kvietkovaným vzorom a béžový klobúk, no nemal sako ani kravatu, a tak nemohol zaujať svoje miesto v kráľovskej lóži." Citace ze strýčka Google..
Lamiczka Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 "Pilot Mercedesu si dal na seba košeľu s kvietkovaným vzorom a béžový klobúk, no nemal sako ani kravatu, a tak nemohol zaujať svoje miesto v kráľovskej lóži." Citace ze strýčka Google.. To je hovado Svým způsobem je to ale smutný, sebevědomí asi pánovi nechybí, čest ochrance, která ho zvládla poslat do pr...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se