Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

je to tazke,no... roky letia a letia

my to mame ovela tazsie, ako zeny

vzdy je lahsie predstierat orgazmus ako erekciu!!!

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

jakto, beres ju zezadu a flusnes ji na zada :)

uz ani to mi nejde... pri tych smiesnych pohyboch uz nemam ani sliny... :lol2:

Návštěvník Radius
Odesláno

TVL ta Kontáž měla tehdá ale salámy a to byly ještě určitě nějaký patnáctky s profilem 65 :D Ale ta šířka, to je snad víc, než 355 :D

Odesláno

Ale I ten rolník zareagoval docela pohotově. Dva dobří řidiči se vždycky vlezou.

Jj traktorista dobrej. Tvoje heslo jsem měl říct tomu práporovi od POLICIE ČR, který se nevlezl a

řachnul mě. Prča byla, když vylezl řka "co budeme dělat" jsem smutně nadhodil " zavoláme policii" :)

Odesláno

Jj traktorista dobrej. Tvoje heslo jsem měl říct tomu práporovi od POLICIE ČR, který se nevlezl a

řachnul mě. Prča byla, když vylezl řka "co budeme dělat" jsem smutně nadhodil " zavoláme policii" :)

bych jen suše prohlásil.........policii nevolejte............jedna už je tady.....

Odesláno

No oni to byli zmatení obvoďáci co jeli ze střeleb a hráli si asi na Profesionály, ale ten vejmrd co dostali od zástupce šéfa, který dorazil, bbrrrr. Skoro mi jich bylo líto <_< Dopraváci v pohodě, k "otočení" nedošlo....

Odesláno

možná to bude malinko OT (za což se omlouvám), ale zkusím to tady, protože je zde větší koncentrace řidičů :) Navíc nemám dostatečný level na založení tématu v prodejní sekci.

inu, najde se prosím někdo ochotný s volnou a funkční ENC krabičkou, kterou nebude v období od 1.8. do 16.8. potřebovat? Mám v plánu jet na jih Chorvatska a krabička se docela vyplatí. Děkuji

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

zaujimavost - aj majster sa moze pomylit:

Lewis Hamilton porušil zásady oblékání při návštěvě finále tenisového Wimbledonu mezi Novakem Djokovičem a Rogerem Federerem, proto jej pořadatelé nepustili na tribunu.

Odesláno

Když jsem koukal na fotky z letošního Goodwoodu a viděl Kena Blocka jak sedí s lordem Marchem v zámku s kšiltovkou Monster na kebuli, tak Hamilton musel snad přijít v bermudách a žabkách.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

"Pilot Mercedesu si dal na seba košeľu s kvietkovaným vzorom a béžový klobúk, no nemal sako ani kravatu, a tak nemohol zaujať svoje miesto v kráľovskej lóži."

Citace ze strýčka Google..

Odesláno

"Pilot Mercedesu si dal na seba košeľu s kvietkovaným vzorom a béžový klobúk, no nemal sako ani kravatu, a tak nemohol zaujať svoje miesto v kráľovskej lóži."

Citace ze strýčka Google..

To je hovado :lol2:  Svým způsobem je to ale smutný, sebevědomí asi pánovi nechybí, čest ochrance, která ho zvládla poslat do pr...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...