Přejít na obsah

PETROLHEAD - benzinovi sialenci

Návštěvník maxigabrielg

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 10,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník enrico156

Právě to u mě přistálo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem měl možnost řídit jednu českou. Měl jsem ji půjčenou od kamaráda a odjel jsem s ní brzy ráno trasu Praha - Mirošovice - Praha. Brutální zátah, prakticky okamžité, raketové zrychlení, spotřeba no comment. Perfektní zvuk, jako musím za sebe říct, že pocit adrenalinového naplnění a vzrušení se dostavil. Na druhou stranu to chce extrémní opatrnost a v případě adrenalinového zápalu trochu chladnou hlavu a brzdit emoce :D :D :D ... ale doma bych to nechtěl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník enrico156

Kluci jak se vždy hrnu za volant, tak tady bych měl strach, asi mi stačí Sphinxxova kratká recenze. Každopádně je zážitek to aspoň vidět

Odkaz ke komentáři

Mechac > V8  4969cm3 ??

BMW 6er, taky celkem radost ještě  :)

Upraveno uživatelem Sweden
Odkaz ke komentáři

Kluci jak se vždy hrnu za volant, tak tady bych měl strach, asi mi stačí Sphinxxova kratká recenze. Každopádně je zážitek to aspoň vidět

Jestli máš možnost se s tím aspoň krátce projet a hlavně místo, kde, tak doporučuji si to vyzkoušet, druhá taková příležitost možná nebude. Jestli to je zákaznické a je to na opravu, stejně to bude muset někdo projet :D .

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...