Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2017 http://hondanews.eu/eu/en/motorsports/media/pressreleases/111343/honda-launches-global-nsx-gt3-customer-racing-programme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Právě to u mě přistálo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Carrera GT, moje asi nejvíc nejlepčí auto.. řídit bych to asi nechtěl, ale svízt bych se jednou chtěl. Žeru ten desetiválec. Paráda, jestli s tim pojedeš, napiš dojmy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Já jsem měl možnost řídit jednu českou. Měl jsem ji půjčenou od kamaráda a odjel jsem s ní brzy ráno trasu Praha - Mirošovice - Praha. Brutální zátah, prakticky okamžité, raketové zrychlení, spotřeba no comment. Perfektní zvuk, jako musím za sebe říct, že pocit adrenalinového naplnění a vzrušení se dostavil. Na druhou stranu to chce extrémní opatrnost a v případě adrenalinového zápalu trochu chladnou hlavu a brzdit emoce :D ... ale doma bych to nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Zrovna minuly tyden jsem na tu Carreru GT ziral v Porschemuzeu v Gmundu uzasny auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Kluci jak se vždy hrnu za volant, tak tady bych měl strach, asi mi stačí Sphinxxova kratká recenze. Každopádně je zážitek to aspoň vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tak "starouš" petrolhead ukázal milence jak to jedehttps://m.novinky.cz/articleDetails?aId=445728&sId=&mId= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tak "starouš" petrolhead ukázal milence jak to jedehttps://m.novinky.cz/articleDetails?aId=445728&sId=&mId=Nesuď tak přísně... nikdo z nás nemládne, nooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Je to radost :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) Mechac > V8 4969cm3 ?? BMW 6er, taky celkem radost ještě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem Sweden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mechac Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 jj, tebe vidam jezdit pres Pelhrimov, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Je to možný, jsem z Pe, zajímavý že Tvého luxusního Lexusu jsem si nevšimnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Carrera GT proste pecka, ten mechanický jekot mě vždy dostane. Jo a doma bych ji chtěl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Kluci jak se vždy hrnu za volant, tak tady bych měl strach, asi mi stačí Sphinxxova kratká recenze. Každopádně je zážitek to aspoň vidětJestli máš možnost se s tím aspoň krátce projet a hlavně místo, kde, tak doporučuji si to vyzkoušet, druhá taková příležitost možná nebude. Jestli to je zákaznické a je to na opravu, stejně to bude muset někdo projet . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 Pěkné video mého oblíbeného auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 To se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Ferrari 550 Maranello a Panerai P.S.Nejdou mi vkládat URL Youtube videí v tomhle krátkém tvaru Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem Porsche_911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 stačí odmazat "s" z https nejdou vkládat linky s odkazem na čas začátku přehrávání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 14. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2017 Díky pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2017 Volvo C30 T5, cca 2007Je to vyloženě blbost?Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se