uff Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Jojo, trefils to presne, taky jsem jel zpatky solo, aby me NBcka nebrzdili... Ale palacinky byly luxusni. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 V 6. 11. 2021 v 15:14, Pavelpu27 napsal: Dneska paráda Krásná prdel, my jsme nedávno taky byli na jedné z posledních vyjížděk Gasiku už jsem viděl, palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 9. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2021 Blízká setkání 3 druhu @varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 před 22 hodinami, vwtyp11 napsal: Blízká setkání 3 druhu @varjag to nejsem ja, ale nejakej kolega. Škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 19. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2021 Pouzivate na tripy vysielačky? Viac aut,nijake poplatky,ziadne sim karty,chystame sa na balkan a hladam optimalny setup,,,v motorke sice mam Senu,ale nechcem šoferovat v prilbe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Kluci, musím se pochlubit. Od roku 2009 ho chci a dnes jsem si ho dovezl. Teď mě ještě čeká velkej servis v Renocaru, rozleštění, tepovačka, dekontaminace laku ( na jaro půjde keramika ) a nějakou hezkou SPZ naladíme a přestávám snít a fakt se bude dít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 enrico156 : super, tak to máš stejný přání, jako já...akorát já se ještě pořád nerozhoupal . Gratuluji za auto a splněný sen a užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Gratuluju, paradni Minik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 20. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2021 Ta kombinace na tech sedackach je skvela. At dela jen radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 16. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 (upraveno) Je to dobrý . Baví mě ta splašenost a částečně oldschool turbo projev (do 3000 se toho moc neděje, pak je slyšet syčení a člověk letí) a nakonec to není ani nijak nepříjemně tvrdý po městě. Jsem spokojenej. Pravda.. mám ho teprv 5 dní, haha! Jeden funny poznatek - ačkoli je auto 2019 rok, nemá podporu CarPlay. Pro jeho aktivaci je třeba kontaktovat dealera. Pak člověk zjistí, že pod termínem aktivace je domontáž dodatečný jednotky s USB zásuvkou a celý to stojí 21 tisíc . Tak jsem si objednal držák a na CarPlay jebu. Jo, a pokličky na středech kol budou až zejtra, musel jsem doobjednat spešl Skový; ty obyč, co jsem ke kolům dostal, tam nedrží. Asi nepřekvapí,že jedna stojí litr . Upraveno 20. prosince 2021 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 V 20. 11. 2021 v 17:58, enrico156 napsal: Kluci, musím se pochlubit. Od roku 2009 ho chci a dnes jsem si ho dovezl. Teď mě ještě čeká velkej servis v Renocaru, rozleštění, tepovačka, dekontaminace laku ( na jaro půjde keramika ) a nějakou hezkou SPZ naladíme a přestávám snít a fakt se bude dít Gratulace, jede to jak jeblé a málo co tomu ujede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 před 2 hodinami, KFL napsal: Je to dobrý . Baví mě ta splašenost a částečně oldschool turbo projev (do 3000 se toho moc neděje, pak je slyšet syčení a člověk letí) a nakonec to není ani nijak nepříjemně tvrdý po městě. Jsem spokojenej. Pravda.. mám ho teprv 5 dní, haha! Jeden funny poznatek - ačkoli je auto 2019 rok, nemá podporu CarPlay. Pro jeho aktivaci je třeba kontaktovat dealera. Pak člověk zjistí, že pod termínem aktivace je domontáž dodatečný jednotky s USB zásuvkou a celý to stojí 21 tisíc . Tak jsem si objednal držák a na CarPlay jebu. Jo, a pokličky na středech kol budou až zejtra, musel jsem doobjednat spešl Skový; ty obyč, co jsem ke kolům dostal, tam nedrží. Asi nepřekvapí,že jedna stojí litr . Gratulace, rs3 jede úkrutně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 Tak jsem včera dovezl kámošovi kábro Zetko. Auto starý 11 let, ale hezčí ojetinu jsem teda doposud nepřivezl, neskutečnej stav. Těch 1200 km na otočku za to stálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 A v hardtopu. Mňam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 22. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2021 No jasně, od loňska mi oslintával 335i, ta hydraulická střecha mu nedala spát. Taky benzin manuál. Bejt to taky 3,5i asi by měl pod stromem mojí omluvu a já bych měl další přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Úterní cesta pro auto. Alpina 310 GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Zetko i Alpina skvely. To bude teseni na jaro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Zetko je super, ale ta alpinka je sexy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se