hinkle Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Jako, ze ta 98 na ONu je jina nez 98 na jinych pumpach? Porsche nemam, jen se ptam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Kamarád svážel vzorky pro SGSku a ONO tam bylo vždy a vždy o.k. Samozřejmě každého věc, jak dlouho a kde chce trávit svůj čas, to je věc jiná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 2 hodinami, DavidLC napsal: ONO je snad nejvíc kontrolovaná čerpačka ONO je super, jenom mi to přišlo vtipné. Byl to mladý kluk, stál na brzdě na Rku 5 minut a pak mi malem skocil do kufru, když chtěl popojet ke stojanu. Po natankování nechtěl čekat minutu než auto před ním odjede, otočil to a vyjel protisměrem. Na ONU jsem 98 tankovat nikdy nikoho nevidel. Tak bude uleželá aspoň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 (upraveno) 98 tankuju u ONO pravidelně. Do kábra i motorek. Dlouhodobě bez problémů. VIF přidávám do nafty i benzínu u všech pump. E: Ale fronty nestojím. Většinou je to poloprázdný, když je tam přecpáno, jedu jinam. Tenhle princip praktikuju u všeho. Upraveno 19. prosince 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidC3 Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Škoda že uz je po sněhu... aspon bylo na cestách veselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 před 3 hodinami, Vladar91 napsal: ONO je super, jenom mi to přišlo vtipné. Byl to mladý kluk, stál na brzdě na Rku 5 minut a pak mi malem skocil do kufru, když chtěl popojet ke stojanu. Po natankování nechtěl čekat minutu než auto před ním odjede, otočil to a vyjel protisměrem. Na ONU jsem 98 tankovat nikdy nikoho nevidel. Tak bude uleželá aspoň. Pěkný, já už to dostal takhle dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2023 Trocha radosti cestou na obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 viem nepasuje to sem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 @AKUC ja si to furt hovorim, ze aspon jednu 911 musim v zivote mat , tymto ma neodradis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Kluci, v autech se moc nevyznam. Kamos byl na dovce a vyfotil tam tuhle karu, nema nekdo tuseni, co je to zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Stary Zetko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 (upraveno) Coze? TLD : Diky, Nissan Datsun 280 ZX je kravina? Snazim se hledat, ale ja se v tom fakt prd vyznam... Upraveno 21. prosince 2023 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Spíš 240 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 21. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2023 Mockrat dekuju, bude to asi ta lehce upravena 240, jak pise Americkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Zeby skor 1975-78 280Z ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) Nedalo mi to, trochu lepsie som zaguuglil a podla tvaru zadneho okienka to bude urcite 2+2, takze 260 alebo 280 Ten zeleny 280Z na predoslom obrazku je tiez 2+2. Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Nevim, ale me prijde, ze na ty fotce, co jsem daval ja, ma to auto podstatne kratsi "cumak", nez ty posledni postovany. Ale jak jsem psal, ja se v tom opravdu nevyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Tobude len tym uhlom pohladu . Neviem, preco mi to nezobralo ten obrazok, skusim este raz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Zdar borci! přemýšlím o nějakém echt youngtimerovi/veteránovi a v poslední době mě napadl klasickej VW Brouk. Tato ikona mi příjde mnohem zajímavější, než napálený a pro mě bezduchý Š100-120 i když stejné koncepce. Jelikož jsem ale za svou motoristickou historii přičichl nejvíc ke starším Fiatům 70 let - (několik 127, 131 mirafiori, ale krátce byla i Simca 1301 a Ford Cortina) , tak se trochu obávám, abych něměl přehnaná očekávání a nebyl z Brouka zklamanej. Přeci jen Brouk je vývojově mnohem starší model. Mý zmíněný Fiaty byly v tě době starý plečky za pár korun. Dnes už se i u Brouka, jedná o alespoň stovku tisíc, spíš víc a to jich byl vyrobený bambilión. Máte někdo prosím osobní zkušenost? Díky a pěkné Vánoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Zdar, Broukem jsem zamlada jezdil a měl jsem ho fakt rád. Můžu zodpovědně prohlásit, ze je to na jízdu rozhodně příjemnější auto než jsou Š105/120, na druhou stranu srovnávat s Mirafiori nebo Cortinou nelze, to jsou proti Broukovi moderní auta. Měl jsem rok cca 1972, takže už modernější kousek s 12V elektrikou a motorem 1500ccm. Je to vevnitr hlučný, ale aspoň si užiješ zvuk vzduchem chlazenyho boxera. Blbě to topí, kolem nuly ještě ok, ale v mrazech je to na bundu a kulicha:). A blbe to fouká na přední okno, co si pamatuju. Jako youngtimer na víkendový projížďky by byl myslim super, hlavně cabrio, má styl, je spolehlivej a fakt jednoduchej, nenarocnej na servis, tohle auto jde v pohode opravovat i doma v garáži, když člověk neví, co s volným časem. A pokud vím, tak ani dnes není problém s dostupností dílů. Nicméně kazdej den bych s tím už samozřejmě jezdit nechtěl:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se