KFL Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 4 minutes ago, Murphy97 said: @KFL Karle, slib mi, ze ji nikdy neprodas To říkám normálně furt, ale víš jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Dneska jsem se byl mrknout na sraz veteranu v Duisburgu. Vesměs plno VW, chrobáků a ruznych transportérů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 23. července Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července Malej road trip. 4dny, 4 staty, 2000km. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července @TLD super auto aj atmosféra fotiek. človek má hneď chuť niekam vyraziť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 26. července Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července Konečně v Maroku krásný auto, v záplavě Dácií a jinejch divností. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července (upraveno) Kuk! Jsem si udelal radost, mel jsem ji jako anglicaka. S dobovou reklamou uplne nesouznim, ale nic roztomilejsiho jsem jeste nemel Upraveno 27. července uživatelem uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Gratulka:-) V záplavě těch dnešních spotřebních digitálních krabic na čtyřech kolech to je balzám na duši:-D To je kabrio? Turbo nebo těch 92 kw? 4kvalt nebo už 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Uplnej zaklad se 4kvaltem, ale prekvapive se s tim da i predjizdet a docela jde za otackama. Ten analog ma proste porad neco do sebe. Jinak je to prej targa, ale to mi neprijde, proste ma takovy vetsi stresni okno. Nejvic je za me tohle, jestli to video pujde pustit. Jak to neni uplne dokonaly synchro, tak si to hodne uzivam VID_77140912_081448_628.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Ahoj ve spolek, také přispěju jednou víkendovkou.... po delší době jsem to trochu protáhnul.... 911 / 930 - 1978 7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe44 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna panstvo jazdiace, alebo majúc skúsenosti s BMW xDrive, chcem sa opýtať či niekto riešil montáž LSD do xDrive s tým, že si potom zaplatil xDelete. Niečo málo sa o tom dá načítať na nete ale chcel som nájsť niekoho, kto to už zrealizoval alebo by ma vedel aspoň usmerniť. Konkrétne sa jedná o F20 M135i xDrive rok 2015. Vopred vďaka za akékoľvek info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna (upraveno) jak od Antona Pavloviče Upraveno 22. srpna uživatelem instant 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Tož to je krása nesmírná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna vsetky tri su.. ale ta osmicka je jak od Michelangela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Ale ty predni spz to teda silene rozbiji.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se