Oskar Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 11 minutami, LovecK napsal: Tady je k mání… https://www.sportovnivozy.cz/204589-porsche-cayman-2006 To je ten můj jen původní majitel nesmazal inzerát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Dnes nečekané volno odpoledne, takže dvě projížďky . Vše nej do nového roku všem zde. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 25. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oskar Odesláno 27. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2024 Dneska bylo krásně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 V 27. 12. 2024 v 15:47, Oskar napsal: Dneska bylo krásně Já by dneska a zapomněl cvaknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Kurna chlapi, ja vam zavidim . Ani nie tie auta, auto na zabavku by bolo ( i ked predsa len, Porsche je Porsche ), ale ten cas a prilezitosti sa ist len tak pre zabavu povozit.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 @bluman: neboj, já se utěšuju, že se vše změní v okamžiku, kdy budu moci nechat děti půl dne / celý den doma bez obav, že podpálí dům. Ten den jednou přijde.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Tak letos naposled Holky, kluci vse nej do 2025 a at to jezdi! 5 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 To je asi nejlepe utraceny milion! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 To je elektrický??? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna (upraveno) Nový rok a moje oblíbená 911/996.2 Upraveno 1. ledna uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 5 hodinami, vwtyp11 napsal: Nový rok a moje oblíbená 911/996.2 Černá je nepraktická, ale ty to máš čistý 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 19 hodinami, DavidLC napsal: Černá je nepraktická, ale ty to máš čistý Lesk jak blesk:) chyba v matrixu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Ahoj hosi, do inzerce jsem dal dneska svuj nejvetsi autickarskej ulet. Nesmejte se mi, ale stejne mi ji bude lito. Je s ni desna prdel. Jinak ten podvozek nastavenej na nizko je mega demence, ale na foceni dobry. Podle me za ty prachy nema konkurenci v pomeru cena za kone. Ale je to fakt vostuda a clovek aby parkoval ve vedlejsi ulici, kor kdyz ma muj vek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna (upraveno) Odkaz na inzerát gdě? už jsem našel sry Upraveno 13. ledna uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna bodka za pracovným týždňom a vyvetranie hlavy 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna On 1/24/2025 at 5:01 PM, furo said: bodka za pracovným týždňom a vyvetranie hlavy super , kam to chodis pojazdit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna @bluman Rakúsko - mám to za rohom, minimálna premávka a výrazne lepšia kvalita ciest. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna A je s dalšími členy rodiny v servise... příprava na sezonu a nějaká malá vylepšení 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se