sibirnaya Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 hustyy. a jaky sou nazivo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 hm, jak miluju divery,vintážní obzvlášť,tak z tohodle si teda na prdel nesedám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mi se libi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Viktore, ty si očividně jedeš na vintage reedicích, gratuluju! A taky jsem zvědavej na tvoje postřehy a živý fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Tak to teda gratuluju! Povidej, prehanej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2015 Mi se libiTakže mi prodáš omegy? Vem tyhle na víkend :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 V Koscomu měli obě verze, jak s gumovým tahem tak s nylonovým. Dlouho jsem váhal. Ten gumový ve vintage stylu k nim dobře jde, ale nevím, kdo vymyslel udělat ho v rozměru 20/16 - signovaná spona vypadá jak z dětských primek. Ten nylon v okrový barvě je 20/20, žádny NATO ale normální dvoudílný řemen s robustní jazýčkovou sponou, ale já tenhle typ moc nemusím. Docela se mi to líbí, ale na ruce mi to příjemný není. Plus to jde jen k "outdoor" oblečení do hospody, teda na víkend. Škoda, že je neprodávají s tou hezkou překlápěcí sponou, co je na nových Pilotech, na některých předprodejních fotkách byly na černým látkovým tahu s touhle sponou. Tak jsem nakonec vzal tu gumu, ale doma mi těch 16 mm u spony hned vadilo. Přezul jsem je na gumu Osiris, co se dodává s některejma Orlíkama. Chtěl bych je zkusit na shark/ploprof meshi. Příští týden udělám nějaké vlastní fotky a porovnání s Igenama. Teď jsem na tom bídně s časem.Tady je pár cizích fotek na téma tahů a spon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Super, konečně v prodeji. Tak to brzy zajdu na čumendu do Koscomu. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krrtek Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 (upraveno) Někdo je už má, jeden den oris 65.jpgSuper, gratulace!No jo tech 16 je v dnesni dobe fakt ulet! Jinak se mi na tom tropicu fakt libej nej. Upraveno 7. října 2015 uživatelem Krrtek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Tohle se mi fakt líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 Já si z nich na prdel fakt sedam.... Líbí se mi. Moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2015 viktore, velka gratulace. jsou to nevsedni a povedeny hodinky. a pravdu mas, sedela by jim spis ta pilotni preklapecka. nahazej vic fotek do chlubirny:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Ten tropic jim ale stejne sedne nejvic...a to tech 16mm u spony na ruce pusobi tak blbe, vzdyt to musi byt paradne pohodlny, mne prijde zuzeni z 20 na 16 jako idealni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Viktore super! O to více mě mrzí ten oběd. Musíme něco dohodnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 Pockam si na viktoruv vyklad. Me se tam nepozdavaj ty cisla na cifru,napsana jak od prvnaka. Ale treba je to jen fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2015 On je ten nový model celkem věrný původním Oris 1965, který měly menší mosazný pouzdro, oboustranně otočnou lunetu a plastový sklíčko. Holt ty čísla takhle někdo kdysi navrhnul. Cifr je u nových (a asi i u starých) bombírovaný, to se mi fest líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kromě technickýho upgradu do nerezu, klenutýho safíru a lepší lunety hodnotím kladně i přesun datumovýho okýnka nad šestku. Tropic tah vypadá identicky, ale ten nový je prý měkčí a voní vanilkou. Zatím jediná muška, lumi na ručkách je o odstín světlejší než na číselníku, rozdíl minimální, ale je tam. Asi různý dodvatelé... Zajímavá věc, Omegy 300 mi nikdy nikdo nepochválil, tyhle Orisky za dva dny nasbíraly pochvaly dvě. Pár fotek na Osiris gumě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Guma v rozměru 21/20 - větší spona je za mě lepší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Technický dotaz, korunka je šroubovací ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Ano prosim je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2015 Fakt moc povedeny kousek! Libi se mi. Chci se zeptat, na nekterych fotkach ty indexy pusobi spis bile, na nekterych vintage zazloutle. Je to jen diky uhlu svetla nebo to jsou dve ruzne verze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se