vrcan Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Skusal som uz 3x kupit pilotky ale na ruke vydrzali snad ani nie hodinu, proste tomu neviem prist na chut. Je este niekto komu sa proste tiez nepacia? Praktickost je isto super, ale tym to u mna konci. Takze, odporcovia pilotiek, sem! :-) ps: nikdy nehovor nikdy, ktovie ci raz nepreskoci iskra...
Honza.manta Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Měl jsem už troje pilotky a taky mi nějak nesedly a pokračovaly ve své pouti dál. Třeba to nebyly ty pravé. Ale já jsem spíš na lunetu a diver style.
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Rozměr mě sedí, ale taky to není ono. U mě je to ale asi spíš tím, že chci na hodinkách datum, chrono a wr 200 m a klasické pilotky mě tohle nedaj. Ale taky nebudu tvrdit, že už nikdy více, u mě jeden neví :-))))
wizard-ov Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Já je nosím jen na nákup do Globusu v sobotu, když nepotřebuji datum.
vrcan Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Mne vadia cisla ako indexy... to nejako neviem prekusnut... a tiez taku jednofarebnost, cisla su asi vzdy namalovane, ziadna plasticita... Dalej... moc velke dialy.
stando Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Za mna tiez nie. U mna naj je pol-centy tucny zafir, heliak, luneta, kaucuk a WR min 200m... Ak viete o nejakych takychto pilotkach sem s nimi
spineshank Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Tento druh hodinek jde absolutně mimo me ....působí na me moc stroze...asi je to záměr.,ale vim ze bych to nikdy nenosil
karel hb Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Na mne je většina pilotek strašně velká, v tomhle provedení bez lunety snesu max 42mm. Jinak mě na nich fascinuje ruční nátah, výborná lumi a parádní přehlednost. Vzhledově jsem jim už přišel na chuť, ale je fakt, že datum u hodinek potřebuju. Takže za mne spíš military styl, zjistil jsem, že hodinky s číselnými indexy mi strašně vyhovují, ten odečet času je mnohem rychlejší.
bandicoot Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Rozměr mě sedí, ale taky to není ono. U mě je to ale asi spíš tím, že chci na hodinkách datum, chrono a wr 200 m a klasické pilotky mě tohle nedaj. Ale taky nebudu tvrdit, že už nikdy více, u mě jeden neví :-))))Datum, chrono a WR na potápění bez přístrojů má IWC der Fliegerchronograph. A klasické piloty to jsou nepochybně...
tano Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 U mne bezesporu ta sama pisnicka, mala wr a povetsinou jsou moc velike. Jinak jsou mezi nimi i modely, co by se mi i libily, jenze..jak je vyse uvedeno.
zhrado Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Averzia voči pilotkám neexistuje Je veľa pilotiek s rozmerom okolo 40mm wr100 atď
Frantik Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ja mam averzi proti přiblblejm vlaknum, co maj averzi. Pilotky jsou ikona hodinariny, skvělý hodinky, a kdo je nemůže nosit a musi o tom psát vlákno ma mindrak! :/) Tak
villain83 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ja mam averzi proti přiblblejm vlaknum, co maj averzi. Pilotky jsou ikona hodinariny, skvělý hodinky, a kdo je nemůže nosit a musi o tom psát vlákno ma mindrak! :/) Takpod tohle bych se podepsal,je asi milion legendárních modelů,který bezesporu zůstanou legendou...
vrcan Odesláno 2. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 vdaka za nazor, mozno to potrebujem pocut, aby som po 4 krat skusil dalsie pilotky :-) Mimochodom, ake vlakna by tu teda mali byt... radsej "poradte automaty do 15tisic", alebo "Konecne mam svoje vysnene Omegy/Rolexy/XYZ"... apod? :-)
Sphinxx Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ja mam averzi proti přiblblejm vlaknum, co maj averzi. Pilotky jsou ikona hodinariny, skvělý hodinky, a kdo je nemůže nosit a musi o tom psát vlákno ma mindrak! :/) TakFranto díky. Od začátku založení tohoto vlákna jsem přemýšlel, jak nezareagovat afektovaně, ale napsal jsi to parádně za mě, takže díky .
Frantik Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 vdaka za nazor, mozno to potrebujem pocut, aby som po 4 krat skusil dalsie pilotky :-) Mimochodom, ake vlakna by tu teda mali byt... radsej "poradte automaty do 15tisic", alebo "Konecne mam svoje vysnene Omegy/Rolexy/XYZ"... apod? :-)Tak furt lepší nez tohle :-)
filo-boxer Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ja myslim, ze to vlakno vrcan spatne nazval. U nej nejde o averzi, on naopak po pilotkach touzi a libi se mu, ovsem kdyz je pak koupi a da na ruku, nefunguje to. Takze bych vlakno nazval treba "nekompatibilita s pilotkama" nebo tak nejak. Ze nejde o verzi potvrzuje fakt, ze uz si tri kousky koupil. Kdyby mel averzi tak by se jim vyhybal. Priklad: mam averzi vuci nejakemu hudebnimu stylu, tak se mu obloukem vyhybam a nechodim na koncerty tohohle stylu.
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Datum, chrono a WR na potápění bez přístrojů má IWC der Fliegerchronograph. A klasické piloty to jsou nepochybně...Ano, to jistě- vždyt to mají přímo v názvu a i jiné značky tam mají chrono, wr, ale já to vztáhl na "klasickej vzhled pilotek, zjednodušeně řečeno- rozměr cca 47, bez data. Špatně vyjádřeno ( mimochodem, tvůj návrh je parádní, ale zatím cenově pro mě mimo ).
zhrado Odesláno 2. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2015 Ale klasické pilotky neznamenuajú len B Uhr..
instant Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2015 Kup si Glycine Airman 17 a neser Frantika
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se