Jeronimo Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Údržba po roce. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 Aneb jak ze škrpálů udělat krásný boty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 To je na tom ale to krasny. Tohle s plastovejma adidaskama nikdy nepujde… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 S tím naprosto souhlasím;) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 10. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2024 klasiky a 8188 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2024 Lesknou se, holky moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Dělal jsem o víkendu totéž, akorát jsem to nevyfotil, nejdřív sem jim dal pořádně napít mink oilu a pak ještě krém, holky sou zas jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 Chelsea do města a 875ky do přírody, teď už jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Semišky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 22. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2024 Dostaly na zimu trochu víc napít... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 (upraveno) Skromný dotaz - pardon. Na jaký typ pohybu se značka specializuje ? Z těch snímků nejsem vůbec moudrý. V podstatě ani z roční sezony. Upraveno 23. listopadu 2024 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 Podle mě na tzv. chůzi ale můžu se plést... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 O.K. pohyb pomiňme. Roční sezóna ? Nějaká extra vlastnost ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 (upraveno) RW obuv je urcena k pohybu jedincu lidskeho druhu po zadnich koncetinach nezavisle na rocnim obdobi. extra vlastnost: Opakovane stimuluje u osob, co RW nemaji, zbytecne prihlouple dotazy. Upraveno 23. listopadu 2024 uživatelem skalis 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 před 22 minutami, Snow napsal: O.K. pohyb pomiňme. Roční sezóna ? Nějaká extra vlastnost ? Všude. Celoročně. Vyrobeno jako pracovní, ale jsou nadčasový a přeformátováný na běžné nošení s perfektní výdrží. Asi takhle za mě. . 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 A hlavně se jedná o velký společenský status.... 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 Přesně! A čím víc trpíš, tim si větší KING... 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. listopadu 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2024 Tak jsem jim dal taky na zimu "trochu" mink oilu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 24. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 to Skalis - pokud ta extrémně debilní odpověď byla míněna na mě, tak je to smutné. Nevim kolik Ti je, ale řekl bych docela málo. Bohužel Creutzfeldt–Jakobova nemoc si nevybírá. Je mi Tě líto. Patřil si mezi těch málo kluků, které jsem docela uznával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2024 před 17 hodinami, Strocek napsal: Tak jsem jim dal taky na zimu "trochu" mink oilu Jaký Mink používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se