Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Já noha 29,3cm, RW kupuju 29,5cm = RW 45EU  (palec se nedotýká špičky). Měl jsem zkušenost i s Moc Toe 44,5EU a tam jsem špičku při došlapu cítil, ale dalo se s tím žít. Normální boty/tenisky nosím nejčastěji EU46

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já noha 29,3cm, RW kupuju 29,5cm = RW 45EU  (palec se nedotýká špičky). Měl jsem zkušenost i s Moc Toe 44,5EU a tam jsem špičku při došlapu cítil, ale dalo se s tím žít. Normální boty/tenisky nosím nejčastěji EU46

Jj, je to posunutý o číslo, to sedí.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nikdo tady neprodával rozšmajdaný boty, ale zánovní boty, kde buď neseděla velikost, kopyto nebo se dotyčnému začaly líbit jiný boty a zbyly by mu botky za devítku doma v botníku. Takže všechny boty tady nabízené byly dle mého v top stavech a těch bot tady bylo nabízeno několik a nevim o žádných, který by se neudaly, tzn. že byl zájem i ze strany poptávky. Dá se to tady pochopit, přece jenom je to vlákno o těch Red Wingách...

Jinak pokud jsem četl pravidla ... "Oblečení či obutí pouze nové nenošené"... jj to je pravda, ale to jsou pravidla pro sekci PRAVIDLA PRO SEKCE PRODÁM, VYMĚNÍM A OSTATNÍ. nahodit v obyčejným kecacím vlákně, NENÍ PORUŠENÍ TĚCHTO PRAVIDEL... Chápu neomeznou moc mederátorů, ale někdy jsou jejich rozhodnutí mimo mísu a to buď z důvodu: dokázat, že na to mám, když se mi něco nelíbí, případně nelíbí nějakýmu jejich přikuřovači, a že jich tu je, a nebo že to prostě nechápe... vše je samozřejmě špatně. Občas bych doporučil nebýt papežštější než papež...

Odkaz ke komentáři

já vám nevím přátelé .... přes tohle vlákno jsem vlastně mimoděk prodal taky lehce jetý, prakticky nový boty s tím, že kupujícímu v případě jeho nespokojenosti vrátím bez keců peníze a on mi vrátí obuv ve stejném stavu v jakém jsem mu jí zaslal ..... 

obchod proběhl .... kupující byl dle komunikace spokojený a kruh se uzavřel

tím chci říct, že pokud se tu bude striktně dbát na nových věcech, tak by se tu nemohla prodávat ani většina hodinek a ostatních nesmyslů .... protože všechno už někdo vošmatal, vyzkoušel, poflusal ....

*jestli tu má fungovat bazar, tak by se tohle rádoby pravidlo mělo změnit, nebo na něj změnit zavedený náhled

Odkaz ke komentáři

@lamizol Jestli se dobre pamatuju, ty iron rangery mely rok a pul, jestli tomu chces rikat eufemisticky "zanovni" tak prosim, racis-li do takovych bot po nekom vklouznout, posluz si. Dle vkusu kazdeho. Ze jsou to láptě za devítku nehraje roli, nemas bejt jelito a koupit si spravnou velikost, pripadne - na to snad nepotrebujes rok a pul abys zjistil ze te strevice tlacej.

A ze je tu moco nabizel mi vubec nevadi..komu jeste modi nesmazli inzerát, jako by na chronomagu ani nebyl :)

Odkaz ke komentáři

@lamizol Jestli se dobre pamatuju, ty iron rangery mely rok a pul, jestli tomu chces rikat eufemisticky "zanovni" t

no .... já ty botky neviděl, ale troufnu si říct, že to klidně zánovní bejt mohlo ..... já ty boty měl dva roky ve skříni ...... vyšel jsem si s nima přesně dvakrát jářku tak dva kilometry vcelku ..... tak co k tomu chceš psát ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...