fijo Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Dneska už to šlo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, fijo napsal: Dneska už to šlo... No konečně co . Já zatim ještě né, ale už se chystám . Vypadá to, že by to chtělo novej vzorek. Za chvíli bude zimní období a to je dle § 40a zak.č. 361/2000Sb. povinnost mít 4mm, samozřejmě že bude souvislá vrstva sněhu, led, námraza a nebo předpoklad, že to padne za doby vejšlapu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 14. září Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září před 1 hodinou, Strocek napsal: No konečně co . Já zatim ještě né, ale už se chystám . Vypadá to, že by to chtělo novej vzorek. Za chvíli bude zimní období a to je dle § 40a zak.č. 361/2000Sb. povinnost mít 4mm, samozřejmě že bude souvislá vrstva sněhu, led, námraza a nebo předpoklad, že to padne za doby vejšlapu . Vzorky mám vyřešený... "roughneck" maj klasickej vibram traktor - top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září Před hodinou, fijo napsal: Vzorky mám vyřešený... "roughneck" maj klasickej vibram traktor - top Tak to je v pořádku. Můžete pokračovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 15. září Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září Ideální počasí pro uniformu chronomagu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 17. září Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září Kdo nemá eMTéčka (Irskej Setr) neví co je život Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Počítám, že toto je a byl původní účel Moc Toe;-) Povodňový sajrajt zvládají s tichou grácií:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 19. září Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září před 8 hodinami, Kostra napsal: Počítám, že toto je a byl původní účel Moc Toe;-) Povodňový sajrajt zvládají s tichou grácií:-) Krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. září Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září Zase nejak ta konkurence aneb variace na tema round toe od Cheaney, navic s lehkym odkazem na boty CZ vojaku behem WW2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Konečně jsem mohl vyhazet všechny debilni tenisky a přichází čas poradnejch bot 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září (upraveno) motoboty Upraveno 29. září uživatelem fijo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Ta řidička mě vždycky štvala jak mi spinila levou. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Dneska jsem taky po dlouhý době vytáhl MT 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Dnes přijely, odteď budou chodit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Tyhle mám skoro pět let, moje nejstarší a mám je nejraději. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října (upraveno) Dneska je ideální počasí pro Red Wing! Každopádně předevčírem jsem se stavil v Denimheads vyzkoušet Blacksmith a zjistil jsem že určitě potřebuju nový Beckhamy. Ty jsou skvělý!! Až na tu cenovku tedy Upraveno 2. října uživatelem Waya03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Tedy k tomu "mink ojlu" : Mink oil - norkový olej - podkožní tuk lasicovitých, získává se z tukových tkání norků, je směsí přírodních glyceridů 14 až 20 mastných kyselin, je zdrojem kyseliny palmitolejové, která má vlastnosti podobné lidskému mazu. Z tohoto důvodu se norkový olej používá v lékařských a kosmetických přípravcích. Norkový olej se také používá ke konzervaci různých druhů vyčiněné kůže, odolnost vůči UVA a UVB záření, nezpůsobuje alergie a je odolný vůči žluknutí. Mám dobré zkušenosti s Norkový krém výživný - Cosmetica s.r.o protože jejich tvrzení že : " Kůže se stává vláčnou a jemnou, aniž by se vytvářel nevhodný mastný film." je vcelku pravdivé - při použití na ruce po práci. Rozhodl jsem se hledat právě 100%-ní neparfémovanou variantu. Norkový olej Famaco (cisteboty.cz) Kterou chci šetrně ošetřit povrch kůže, aby mastnota pronikla dovnitř, poté přejet hrubším kartáčem a ošetřit leder balzámem s obsahem včelího vosku, rozleštit. Chci tak dosáhnout impregnace, která "zamkne" kůži před vlhkostí z deště nebo prosolené sněhové břečky. Hlavně ten solný roztok by totiž působil agresivně. Kůže bohužel ztmavne, jak bude mastná, ale měla by být vláčnější a odolnější. Zaznamenal jsem sice poznatek, že později tmavší tón ustoupí, ale dle mého názoru je to jen důsledkem toho že kůže přišla o povrchovou mastnotu. Je tedy otázka, impregnovat olejem za cenu ztráty původní barvy, nebo neimpregnovat a ponechat kůži z výroby bez ošetření ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 2. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října (upraveno) Když se kouknu na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka chlapec, jak má být.. (ty fleky sou špinavá čočka) Upraveno 2. října uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Samochvála smrdí ( PRÝ ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října před 53 minutami, Jehlan napsal: Je tedy otázka, impregnovat olejem za cenu ztráty původní barvy, nebo neimpregnovat a ponechat kůži z výroby bez ošetření ? Impregnovat, ale nic by se nemělo přehánět. Co jsem slyšel já, tak stačí 1 x do roka, třeba před sezonou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se