Strocek Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak mi volali z DH prej dorazil novej pár. Doufám, že bude všechno OK. Držte mi palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 No na spartoo jednou byla, kdosi tady na to upozorňoval. Sleva byla asi 2000 Kč, ale pravidelna akce to asi není. ...Jj ja je mam ze Spartoo za 5 litru,ale to byla jedina akce,kterou jsem na RW videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Tak je to OK, novej pár ve stejný barvě, prodejce v pohodě, uznal že za takový kačky by se to stát nemělo, dostal jsem kafčo a pokecali jsme. Tak by to mělo být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Parada, tak at slouzej:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 To jen dokazuje, že se tě při prodeji i při reklamaci pokusili natáhnout, svině jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 to Strocek:dobře jsi udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 To Strocek.Perfetni a jak psal kolega dobre jsi udelal.At vydrzi. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2015 Díky kluci Jako nemyslim si, že by mě chtěli ojebat, protože na začátku jsem si je brát nemusel a krabici vybalil předemnou, takže to spíš vidím jako i mojí chybu, že jsem si je vzal, ale v krámu to nevypadalo tak moc rozdílně. Spíš si myslím, že to ještě neřešili, tak nevěděli co a jak, ale tak dobře to dopadlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2015 Nemyslím si , že by v DH chtěli někoho natáhnout , je jasný že s každou reklamací jsou starosti , ale jak je vidět dopadlo to dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Udrzba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Tak se mi dnes podařil slušnej zápich na Spartoo. Poslední kus se slevou a když jsem chtěl platit, tak mi to ještě nbídlo slevu 20%.Výsledek vypadá následovně. Pokud by mi nebyly, tak za tyhle prachy se jich tady snad někdo rád ujmu (o možnosti je vrátit samozřejmě vím). Modely Velikost Množství Celkem 6 INCH ROUND 41 1 5350,40 Kč Doručení 0 Kč Celkem 5350,40 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 to je super cena, teď už tam nic není:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dobrej kup....Za ty prachy bych je nosil i kdyby mě tlačily :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Už dvě hodiny chcipam v nových RW v zácpě na D11. Přesně ta poloha levačky, kdy to tlačí a bolí s hnátou na spojce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Co s toho plynie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Ze si mas poridit automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Jj, vsak kto to kedy videl, aby americky polnohospodar jazdil s manualom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Pěkný boty. Jak je podrážíte? Nebo se nesešmajdaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Procti téma a dozvíš se to, za 1500 v Denim Heads ti zajištěj novy Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tak zatímco já se celej víkend těším a přemejšlím kdy to asi tak může dorazit, manželka mě poněkud zchladila sdělením, že jsem si měl pořídit moc toe, protože tyhle vypadají jak nějaký ortopedický botky pro důchodce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se