panedge Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 warann-čoveče moje manželka má ten samej názor,přitom moc toe se ji vyloženě líběj.Nenech se znechutit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Procti téma a dozvíš se to, za 1500 v Denim Heads ti zajištěj novy Bite my shiny metal *** with Tapa Díky aspoň, že to jde. Ošlapávám boty poměrně rychle........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Už dvě hodiny chcipam v nových RW v zácpě na D11. Přesně ta poloha levačky, kdy to tlačí a bolí s hnátou na spojce Neboj, 3-4 měsíce a ono to povolí Tak zatímco já se celej víkend těším a přemejšlím kdy to asi tak může dorazit, manželka mě poněkud zchladila sdělením, že jsem si měl pořídit moc toe, protože tyhle vypadají jak nějaký ortopedický botky pro důchodce.9111 jsou jasný důchodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2015 Ty mi dávají (na tom Spartoo). V pátek jsem to objednal a dnes mi přišel smajlíkovej mail, že už to ze skladu Francii předali dopravci. A já je tak nutně pozřeboval na víkend ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Kdo nemá RW neví co je žít . Poslední dobou nosim jenem je. Vychytal jsem do nich i super CZ army ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Jestli to jsou ty, ktere jsem mel v armádě ja v roce 1997, tak ti uhnijou nohy za cca. 2 dny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Zas nylon je neznicitelnej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Tyhle jsou celkem pohodlné....žádnej nylon, nohu pěkně obepínají. Z nabídky výstrojního skladů asi nejlepší ponožky dneška :-) Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Tohle je asi nejlepší tlustá ponožka co jsem kdy měl a i ostatní (nejenom vojáci) na ní nedaj dopustit při každodením nošení. Je to model 2008 takže bych typnul, že bude lepší jak ta stará tlustá , krom toho jdi si podobnou ponožku koupit do nějakýho outdoor šopu a cca 5kilo a řekl bych že kvalitou to bude stejný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dneska větrám důchodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Zas nylon je neznicitelnej....Ano, to je pravda :-) Nejen shnily, ale i rozedrany do krve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Dneska větrám důchodkyPěkný sou . Koukám, že za chvíli bude potřeba novej vzorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 @organic - rad bych se pripojil, ale prave prislo oznameni, ze dorucovat budou az v pondeli. Ku*wa drat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Až v pondělí jó? To nevim jestli bych dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 No však taky jo ;-). Uz jsem si rikal, ze bych pro ne zajel do Depa, ale Prilepy jsou dost z ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDS1200 Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Chlapi, jen tak ze zajímavosti, v čem je přidaná hodnota těchto bot, aby za ně člověk vypláznul sedm tácků? Nosím poslední čtyři roky Timberland, cena poloviční, podrážka jako nová, neskutečný pohodlí i na delší tratě, noha krásně v suchu.Proč koupit RW? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 Farmářky Timberland stojej 5-6 tisíc,takže cena poloviční není.Mám Timberlandy dvoje a na obou mě něco štve.Například model heritage s kožichem se tak smeká,že to je o zabití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) No treba me prekvapilo, ze jak je ta podrazka hladka, tak se to stejne nikdy nesmeka. A to ani pri mych narocnych outdoorovych aktivitach. A vsechny Timberland jsem vyhodil, potej se v tom nohy a misto patinovani hnusatej. Zato v RW vypadam vod pasu dolu jako hipstr. Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 To mi tak nejak pripomnelo ty stale se opakujici dotazy ala - Hele co vsichni mate na tech Rolex, kdyz ja mam Stajny, vypadaji skoro stejne, taky ukazujou cas a staly zlomek ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2015 (upraveno) Sedum né, spíš osum . Já asi nejsem ten fundovanej, protože je mám chvíli, ale prvotní postřehy: - mě se designově prostě líbí. Musím říct, že jsem rád, že jsem si vzal moc toe i když jsem byl na vážkách s roundama- značka má dlouhou tradici, tudíž to jsou léty prověřený botky- výborný zpracování- výměna podrážky až bude sjetá, což z nich dělá botky na hodně dlouho- při zkoušení nových, nic co by mi vadilo, hned mi padly, což nebývá často, protože hned hledám mouchy a tady nic- za sebe říkám, že na to jak jsou těžký a bytelný, tak se v nich chodí docela pěkně, ale nemám je ještě prošláplý, kůže okolo kotníků bude doufám měkčí - nemá je kde kdo, což je mi tak nějak jedno, ale potěší to Důvod proč jsem si je koupil já je, že se mi líbí a že by měly vydržet, určitě sem si je nekoupil abych dělal mazanýho, že mám střevíce za vosmičku, což stejně u některých parádníků není žádná cifra, ale na mě to bylo za boty docela dost, vlastně nejvíc... Farmářky se mi vůbec nelíbí. Když je vidim, tak si vždycky vzpomenu na černý rappery z 90tek s kalhotama a bundama o několik čísel větší a na nohách farmářky Upraveno 4. prosince 2015 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se