Přejít na obsah

RED WING boty - výběr

Doporučené příspěvky

Už dvě hodiny chcipam v nových RW v zácpě na D11. Přesně ta poloha levačky, kdy to tlačí a bolí s hnátou na spojce

Neboj, 3-4 měsíce a ono to povolí :D

Tak zatímco já se celej víkend těším a přemejšlím kdy to asi tak může dorazit, manželka mě poněkud zchladila sdělením, že jsem si měl pořídit moc toe, protože tyhle vypadají jak nějaký ortopedický botky pro důchodce.

9111 jsou jasný důchodky :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle je asi nejlepší tlustá ponožka co jsem kdy měl a i ostatní (nejenom vojáci) na ní nedaj dopustit při každodením nošení. Je to model 2008 takže bych typnul, že bude lepší jak ta stará tlustá  ;), krom toho jdi si podobnou ponožku koupit do nějakýho outdoor šopu a cca 5kilo a řekl bych že kvalitou to bude stejný

Odkaz ke komentáři

No treba me prekvapilo, ze jak je ta podrazka hladka, tak se to stejne nikdy nesmeka. A to ani pri mych narocnych outdoorovych aktivitach. A vsechny Timberland jsem vyhodil, potej se v tom nohy a misto patinovani hnusatej. Zato v RW vypadam vod pasu dolu jako hipstr.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Sedum né, spíš osum ;) . Já asi nejsem ten fundovanej, protože je mám chvíli, ale prvotní postřehy:

- mě se designově prostě líbí. Musím říct, že jsem rád, že jsem si vzal moc toe i když jsem byl na vážkách s roundama

- značka má dlouhou tradici, tudíž to jsou léty prověřený botky

- výborný zpracování

- výměna podrážky až bude sjetá, což z nich dělá botky na hodně dlouho

- při zkoušení nových, nic co by mi vadilo, hned mi padly, což nebývá často, protože hned hledám mouchy a tady nic

- za sebe říkám, že na to jak jsou těžký a bytelný, tak se v nich chodí docela pěkně, ale nemám je ještě prošláplý, kůže okolo kotníků bude doufám měkčí  :)

- nemá je kde kdo, což je mi tak nějak jedno, ale potěší to  

Důvod proč jsem si je koupil já je, že se mi líbí a že by měly vydržet, určitě sem si je nekoupil abych dělal mazanýho, že mám střevíce za vosmičku, což stejně u některých parádníků není žádná cifra, ale na mě to bylo za boty docela dost, vlastně nejvíc...

Farmářky se mi vůbec nelíbí. Když je vidim, tak si vždycky vzpomenu na černý rappery z 90tek s kalhotama a bundama o několik čísel větší a na nohách farmářky  :)

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...