Micey Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Zdravím pánové, po delší době mám zase puzení se pochlubit novym přírůstkem, protože mám pocit, že za to stojí. I když se tady z nepochopitelnejch důvodů chvilku povaloval v inzerci:) Po Ballech jsem pokukoval už dlouho, kdysi jsem nerozvážně prodal titanový Hydrocarbon TMT, který po dlouhym putování skončily u Zmizíka, a ten je už prej určitě neprodá. Asi už jsou moc špinavý Ovšem problém s Ballem poslední dobou byl ten, že použitejch jich je na internetech velmi málo, většinou jenom v USA a nový jsou nějak dost drahý. Což jsou i ty jetý. No, zaplaťpánbůh za chronomag a možnost výměny, pán, se kterým proběhla transakce, je moc hodný. Tak tedy, tohle je klasickej ocelovej Hydrocarbon, prima jest, že nemá takový ty čísilka sestavený z trubiček, to mi moc nejede. Trochu jsem se bál velikosti, 40mm mi přišlo celkem málo, bál jsem se, aby nebyl cifr moc prťatej, vzhled k masivní lunetě - ale vypadá to dobře. Fantastickej je tvar pouzdra, takhle mi asi žádný potápky ještě nesedly. Hezkej strukturovanej cifr. Pouzdro je kombinace leštění (boky) a broušení, to samý tah. Zajímavý je, že ten brus je takovej jemnej - ve srovnání třeba s Omegou. Což neřikám že je horší nebo lepší, ale jiný. Príma je luneta, 120 přesnejch jednosměrnejch kliků, na dvanáctce trubička, ze strany leštěná, vložka zase broušená. Ochrana korunky specifická, patentovaná, takový hezký poznávací znamení. Ta část vystupující z pouzdra je výborně zpracovaná, korunka samotná jde lehoulince a přesně. No, možná bych si uměl představit přesnějc definovanej závit, tohodle se kapku bojim, abych to nestrhl. Je to řekněme stejný jako u MM. Úprava pouzdra a tahu vypadá bytelně, nošený jsou sice jen pár měsíců, ale vypadaj skoro jako nový. Luminiscence překvapivě úplně baterková neni, samozřejmě to svítí furt a čas odečteš prostě kdykoli, ale v noci si cestou na hajzlík neposvítíš. Nepamatuju si jak svítily ty moje starý, tušim že víc, možná už je to tritium po pár letech (stáří hodinek neznámo, tipuju třeba 5 let) trochu vyčochtaný. No, nic, co by bylo třeba jakkoli řešit. Tah je krásnej, masivní, šroubovací. Spona je srovnatelná s novejma bondovkama, poctivej kus ocele. Potápěčská extenze, taková ta základní roztahovací s jednou polohou. Zajímavý je, že tloušťka článků tahu se snižuje směrem ke sponě. Teda, mi to tak připadá. Mínusy zatim asi nevidim žádný, přesnost nevim, celkově nadšení. Ještě pár fotek si dáme, dlužim lumi, budu doplňovat postupně.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Leviathan Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Super, Blahozelam .Pokukoval som po nich v inzercii. Ale nakolko mi zo serie Hydrocarbon uz presli rukami viacere, tak som to ustal...a bal som sa 40mm, ci to nebude malo. 40mm boli GMT Magnate a bolo to na hrane pre mna.Osobna skusenost, ci uz Magnate, Spacemaster , alebo Trieste...lepsie tahy som na ziadnych hodinkach zatial nemal.
kdojinej Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 No osobně z toho velkou radost nemám , ty víš proč, ale gratuluju k nové radosti! Užívej tritium..
Micey Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Díky chlapi. kdojinej: Hele on se pán úplně netvářil, že budou ty ML "for life", takže doporučuju předrezervaci:)
Peta-Biker Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Taky jsem kolem nich kroužil, parádní hodinky, pane!
CEGY Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Gratuluju. Konecne hodinky, co ti jdou k pleti.
StanoBare Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Tento tvar puzdra s ochranou korunky sa mi vždy páčil a samozrejme trvá to naďalej. Trochu váham medzi proporciami indexov a trubíc na ručičkách, ale ono to funguje. O znižujúcich dielikoch smerom k spone som nevedel. Trieste na dýnku, proste pecka.
Vit Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Nádherný kus železa, na ruce ti sedí akorát.Tyto indexy se mi líbí také více, než "skládané" číslice.Moc hezké fotky.
Honza.manta Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 BALL je prostě BALL, netřeba něco dodávat. Gratuluji a vítej do klubu.
CEGY Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Sorry, ale zeptam se tady, pac je to dobry priklad. Muzete mi vysvetlit, proc, kdyz je datum mezi 4 a 5 je okno bliz 5 a neni presne uprostred?
tano Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Gratulace k svebytnym a originalnim hodinkam, dobre Ti sedi na ruce.
Locky Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Zkratka hodinky, co maji koule. Dle sramu na ruce soudim, ze sis je musel docela vybojovat! Gratuluji!
PavelK Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Sorry, ale zeptam se tady, pac je to dobry priklad. Muzete mi vysvetlit, proc, kdyz je datum mezi 4 a 5 je okno bliz 5 a neni presne uprostred? Protože to by museli natisknout jiný datový věnec. Takhle použijou ten běžný, který má číslo na trojce - a kromě toho lze udělat okýnko vždy po 1/31 obvodu. Mívají to tak i jiné hodinky a pravda je, že to nevypadá zrovna ideálně. Široké tritiové indexy těchhle Ballů se mi moc líbí. Ještě hezčí by podle mě bylo, kdyby, ty široké trubičky byli i v ručičkách, asi by tam asi nešly, no.
Micey Odesláno 13. dubna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 S tim datem nevim, takhle to vypadá blbě, kdyby to dali přesně mezi, taky by to holt vypadalo blbě, kvůli tomu datovýmu věnci. Hlavně to v tomdle případě měli dát na černej podklad a bylo by to oukej. A on si toho člověk stejně všimne na fotce, ale v reálu to při tm rozměru 2x2 mm nějak neva..
CEGY Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Protože to by museli natisknout jiný datový věnec. Takhle použijou ten běžný, který má číslo na trojce - a kromě toho lze udělat okýnko vždy po 1/31 obvodu. Mívají to tak i jiné hodinky a pravda je, že to nevypadá zrovna ideálně. Široké tritiové indexy těchhle Ballů se mi moc líbí. Ještě hezčí by podle mě bylo, kdyby, ty široké trubičky byli i v ručičkách, asi by tam asi nešly, no.Ze to maj i jiny cibule vim a vypada to stejne blbe. S tim vencem jsem si to myslel. Diky za osvetu.
Bells Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Jsou perfektní, rozhodně bych jim díky masivnosti ani těch 40 mm neřekl, i já jsem o nich po pravdě malilinko uvažoval, ale je to opravdu kus železa a asi by mi upadla ruka. Každopádně ti gratuluju ke skvělým hodinkám.
hodnypan Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Gratuluju. Konecne hodinky, co ti jdou k pleti. Jj, v reálu super, prostě se k Miceymu opravdu hodí. Díky chlapi. kdojinej: Hele on se pán úplně netvářil, že budou ty ML "for life", takže doporučuju předrezervaci:) Chronoživot mě naučil, že žádný nejsou "for life" spíš tak na pár měsíců:/
Messiah Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 Rád bych bally viděl někdy naživo. Jinak gratulace k hezké akvizici :-p
hodnypan Odesláno 13. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2015 A on si toho člověk stejně všimne na fotce, ale v reálu to při tm rozměru 2x2 mm nějak neva.. Jj, popravdě tam to okýnko dost zanikne. Na srazu si všiml datumu někdo asi až po minutě, co je měl v ruce:D jinak každopádně černý věnec by byl dle mého taky vhodnější....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se