Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Je sčítání ptactva na krmítkách a k nám přiletěly tyhle 2 sojky a všechny ostatní vyhnaly.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, Lobber napsal:

U nás ouřadoval nějaký super spoluobčan . A na zahradě nám přistála otrávená myš … 

tak že, už jen vzpomínky …. 

Lidi jsou hrozný hovada ! To je mi líto ! 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Lobber napsal:

U nás ouřadoval nějaký super spoluobčan . A na zahradě nám přistála otrávená myš … 

tak že, už jen vzpomínky …. 

To jsem snad ani neměl číst ... 

Jsem z toho smutnej.

Odesláno

Díky kluci .
Lidi jsou někdy svině

Philip byl skvělej . Jinak káně Harrisovo , lítal si po okolí , a byla s ním sranda ….  I si ho chodili turisti hladit na zahradu 😂 

Pustil/vrátil jsem na nějaký čas raději i Jappa ( (káně Myšilov) zpět do ZS - která mi ho věnovala 

byl odebrán “člověku” ( s největší pravděpodobností ho vzal z hnízda ), který ho choval v králíkárně …. 
taky skvělej ptáček . Seděl mi nejraději na holé ruce a vožďibová mě 😂.  Tak třeba časem si ho zas vemu zpět . 

foto Jappa tu už myslim někde proběhlo, ale tak tu bude víckrát ( moje / naše nejlepší foto ) 

• Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...