Rybkin Odesláno 5. února 2025 Nahlásit Odesláno 5. února 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Waya03 Odesláno 20. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2025 Tohle se mi usídlilo na hlohu u chaty. Přítelkyně tvrdí že je lítá krmit kos, tedy jsou to kosačata. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2
Aleš 75 Odesláno 20. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2025 Jsou to kosáci,loni v živém plotu si udělali hnízdo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Aleš 75 Odesláno 20. dubna 2025 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2025 A těsně před opuštěním hnízda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
tommasini Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Harwey Odesláno 11. října 2025 Nahlásit Odesláno 11. října 2025 Super perspektiva, voci tomu cloveku je to riadny orol:)
M-72 Odesláno 29. října 2025 Nahlásit Odesláno 29. října 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jehlan Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Sčítání ptáků na krmítku 9.–11. 1. 2026 - Ptačí hodinka sečteno 1
FantasticFabio Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 44 minutami, Jehlan napsal: Sčítání ptáků na krmítku 9.–11. 1. 2026 - Ptačí hodinka sečteno Když nám tam nic nelítá, jestli za to můžou ty kočky co sedí za oknem ? 1
Lobber Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna (upraveno) U nás ouřadoval nějaký super spoluobčan . A na zahradě nám přistála otrávená myš … tak že, už jen vzpomínky …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna uživatelem Lobber 1 4 1
gunman Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Je sčítání ptactva na krmítkách a k nám přiletěly tyhle 2 sojky a všechny ostatní vyhnaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 2 hodinami, Lobber napsal: U nás ouřadoval nějaký super spoluobčan . A na zahradě nám přistála otrávená myš … tak že, už jen vzpomínky …. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Lidi jsou hrozný hovada ! To je mi líto ! 1
Hasňa Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Hrozná kurvárna. Tohle se fakt nedá pochopit. Dravci jsou taková krása. To zlo na druhé straně musí být fakt temné. 1 1
M-72 Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 3 hodinami, Lobber napsal: U nás ouřadoval nějaký super spoluobčan . A na zahradě nám přistála otrávená myš … tak že, už jen vzpomínky …. To jsem snad ani neměl číst ... Jsem z toho smutnej.
Lobber Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Díky kluci . Lidi jsou někdy svině Philip byl skvělej . Jinak káně Harrisovo , lítal si po okolí , a byla s ním sranda …. I si ho chodili turisti hladit na zahradu Pustil/vrátil jsem na nějaký čas raději i Jappa ( (káně Myšilov) zpět do ZS - která mi ho věnovala byl odebrán “člověku” ( s největší pravděpodobností ho vzal z hnízda ), který ho choval v králíkárně …. taky skvělej ptáček . Seděl mi nejraději na holé ruce a vožďibová mě . Tak třeba časem si ho zas vemu zpět . foto Jappa tu už myslim někde proběhlo, ale tak tu bude víckrát ( moje / naše nejlepší foto ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Pačes Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Ptačí den v tělocvičně základky. (Pozadí jsem upravil) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Animook Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Jak se tady postupně seznamuju s fórem, tak objevuju hodně podivný zákoutí Ale o focení víc o dost víc než o hodinkách, tak posílám taky ptáka... Racek středomořský, Larus michahellis, Rijeka, Chorvatsko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se