korbos Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Jedna ze včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2019 Poor man?s hulk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Poor man?s hulk Ty jsou "very fajn" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Jsou parádní ale musím napsat Ježíškovi o lepší tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 3. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2019 Poor man?s hulk Ty jsou fakt bezvadný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Priatelia, urcite to je niekde v sekcii...ale takto to bude rychlejsie.V ramci jesennej hodinkovej depresie otazka smeruje k tomu, ci je mozne v SKX007/9 vymenit povodny kaliber za nejaky "modernejsi" a pri tom uz nasadit zafir a udrzat 100m vodotesnost.Nikdy som nic podobne neriesil ani ma to nejak nezaujimalo, takze aj ked som zachytil nejake info, islo to popri mne. Resp. konkretne tipy? Prazske hodinarstvi (ak aj...to bude tak o rok)? Kto dalej? Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Pokud se nepletu, tak to kdysi zkoušel Americkej, nechal tam nacpat nějakejr kalibr 4r, nebo něco takovýho. To si podle mně moc nepomůžeš, možná to má třeba hacking a ruční nátah, ale kvalitativně je to prašť jako uhoď. Jinými slovy, vyhozený prachy. Safír bych tam klidně dal, ale výměna strojku za "lepší" je ekonomickej nesmysl s velmi nejasným výsledkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Nejlepší řešení je je prodat (někdo je zrovna v kupujícím vlákně shání) a vzít něco s jiným kalibrem :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Myslis 9S, alebo 9R? :-) a ja tu zavujem SKX pepsi a ze si vytvorim nove, takmer dokonale hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Musím se podělit s týdenním měřením 7S26.Na noc položeny na dynku. Výsledek -4s/denDost mě překvapily. Takže ani nevidím důvod proč dávat nějaký jiný strojek. Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem nesquik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Myslis 9S, alebo 9R? :-) a ja tu zavujem SKX pepsi a ze si vytvorim nove, takmer dokonale hodinky Tvá kombinace je dokonalá, nevymýšlel bych Když ono to nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 co dodat? mat v nich hodnotny kaliber, vykaslem sa na akekolvek dalsie dajvery a Seiko by zo mna radost nemalo...tie moznosti, idealna velkost, dokonala vyska, puzdro, tahy, strapy, remene... A este si vezmi 009 s dalsimi moznostami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 A prý že fórum gentlemanů a přitom se kope do mrtvoly :-)) 009 jsem už měl (2x) ve svém "Pepsi období" a na 007 koukal zvysoka, já bloud :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 (upraveno) Mel sem teď na ruce seiko s crafterem a ten prostě sedne úplně nejlíp právě tím, jak je rovnou zahnutý a hodně dírek. V prvním odkazu jsou řemínky rovné, ten mám na svých a není to, alespoň pro mě, úplně ono. I když pohodlný je taky. Ten druhý vypadá líp, jen ty dírky nejsou tak jako na tom crafteru. Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk pokud ti nevyhovuje rovna guma (coz je pochopitelny) tak staci sundat, dat do hrnku na kafe vhodneho polomeru a zalejt vrouci vodou, az to vystydne guma zustane natvarovana.chce to zopakovat treba dvakrat funguje to dobre, delal jsem to se vsema gumama co byly budto rovny nebo tvrdy nebo oboje Upraveno 8. listopadu 2019 uživatelem kriznik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 A prý že fórum gentlemanů a přitom se kope do mrtvoly :-)) 009 jsem už měl (2x) ve svém "Pepsi období" a na 007 koukal zvysoka, já bloud :-(Ja som mal SKX009 aspon 4x.. a obcas mi chybaju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 já je mám na furt #seikoskx009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2019 Tak jsem je taky dneska vytáhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Dneska zas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 OO7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 (upraveno) ... Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal? DakujemPromiň, až teď jsem si všiml dotazu. Je to ?moje? práce. Díly jsem koupil na DLW watches: https://www.dlwwatches.com/Sestavení si vzal nastarosti Jacob z Pražského hodinářství. Ještě mi k dokonalosti chybí cifr z SKX171, ale ten se mi zatím nepodařilo sehnat. Upraveno 15. listopadu 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se