Přejít na obsah

Seiko SKX 007/009

Zdeněk H.

Doporučené příspěvky

Priatelia, urcite to je niekde v sekcii...ale takto to bude rychlejsie.

V ramci jesennej hodinkovej depresie otazka smeruje k tomu, ci je mozne v SKX007/9 vymenit povodny kaliber za nejaky "modernejsi" a pri tom uz nasadit zafir a udrzat 100m vodotesnost.

Nikdy som nic podobne neriesil ani ma to nejak nezaujimalo, takze aj ked som zachytil nejake info, islo to popri mne. 

Resp. konkretne tipy? Prazske hodinarstvi (ak aj...to bude tak o rok)? Kto dalej?

Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal?

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se nepletu, tak to kdysi zkoušel  Americkej, nechal tam nacpat nějakejr kalibr 4r, nebo něco takovýho. To si podle mně moc nepomůžeš, možná to má třeba hacking a ruční nátah, ale kvalitativně je to prašť jako uhoď. Jinými slovy, vyhozený prachy. Safír bych tam klidně dal, ale  výměna strojku za "lepší"  je  ekonomickej nesmysl s velmi nejasným výsledkem...

Odkaz ke komentáři

Mel sem teď na ruce seiko s crafterem a ten prostě sedne úplně nejlíp právě tím, jak je rovnou zahnutý a hodně dírek. V prvním odkazu jsou řemínky rovné, ten mám na svých a není to, alespoň pro mě, úplně ono. I když pohodlný je taky. Ten druhý vypadá líp, jen ty dírky nejsou tak jako na tom crafteru.

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

pokud ti nevyhovuje rovna guma (coz je pochopitelny) tak staci sundat, dat do hrnku na kafe vhodneho polomeru a zalejt vrouci vodou, az to vystydne guma zustane natvarovana.

chce to zopakovat treba dvakrat

funguje to dobre, delal jsem to se vsema gumama co byly budto rovny nebo tvrdy nebo oboje

Upraveno uživatelem kriznik
Odkaz ke komentáři

...

Maxel, tie tvoje si takto kupil, alebo ich niekto prerabal?

Dakujem

Promiň, až teď jsem si všiml dotazu. Je to ?moje? práce.

Díly jsem koupil na DLW watches: https://www.dlwwatches.com/

Sestavení si vzal nastarosti Jacob z Pražského hodinářství.

Ještě mi k dokonalosti chybí cifr z SKX171, ale ten se mi zatím nepodařilo sehnat.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...