kriznik Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 cifr treba tuhttps://www.watchpatrol.net/listing/814634/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Díky. Akorát jak to tam funguje? Mail vyplněnej nejni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Něco málo do mlyna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquik Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Zkouška lumi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_See Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 ... jedna starší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Ještě přidám dvě fotky na denním světle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUBO Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 SKX 007 se hodí ke všemu...Tak to je ina brutalita co to mas za remen??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Predvianočna nálada s skx Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brambora Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Tímhle by měl začít každý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Tak už sem zase můžu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 8. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2020 Tak zkušební keramická luneta mě baví, ale asi je na čase koupit keramiku v originálním fontu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Michale, ten safír za mě by byl super s oboustranným AR, ale ta luneta jim fakt sekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Michale, ten safír za mě by byl super s oboustranným AR, ale ta luneta jim fakt sekne!No to by mohlo vypadat perfektně, ale já bych se bál abych ho nedojebal.. Teď se mi vybavuje, že jsem tu někde četl, že v PH ho umi udelat a opravit nebo ne? A co se té vložky týká, tak si myslím, ze tahle by mě uspokojila víc..https://www.dlwwatches.com/collections/ceramic-bezel-inserts/products/ceramic-insert-skx-black-luminous-green Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Ahojte. Nevedeli by ste niekto poradit kde by som mohol dat vymenit sklo a vlozku lunety (ta co tu daval odkaz Michal vyzera super). Som zo Slovenska a co som tu pozeral po fore asi najlepsie by bolo poslat to niekde do CR (u nas dokopy nie je kam). Ideal nech dodaju aj komponenty (sklo, vlozka). Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Ahoj. V Pražském hodinářství mi měnili sklo a luneta by s nimi šla pořešit určitě taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITR Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Dakujem. Skusim im zajtra napisat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Časoměry vercajkovité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 moc pěkná fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se