Přejít na obsah

Dzos - moje (nejen) chrono historie a ..

Dzos

Doporučené příspěvky

Moc často se spolu nepotkají, teda většina je spolu pořád, ale zase ne u mě. Taková malá chrono omega rodinka. Bohužel nedorazili všichni, někteří členové jsou na operaci, jeden čeká na plastickou chirurgii, další se zapomněl v práci a poslední neřád zůstal na ruce. Nejspíš bude časem i nějaká svatba a mladí (možná) opustí rodnou hroudu.

post-27970-0-97988800-1480350566_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 212
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...
  • po měsících...

Nespím, žiju. Není čas na focení. Jenomže dnes jsem musel. Dlouho jsem je sledoval, sem tam projel aukční portály až jsem se rozhodl. Nejsou úplně nový, ale 3 měsíce není žádný věk. A hlavně jsem nevěděl, jestli tah nebo řemen, a tyto byly s obojím :).

Nějakou dobu s nimi asi budu prudit ... :lol2:       Pro začátek pár velmi rychlých obrázků.

post-27970-0-16547300-1490026819_thumb.jpg

post-27970-0-16037500-1490026823_thumb.jpg

post-27970-0-46482000-1490026828_thumb.jpg

post-27970-0-37493300-1490026832_thumb.jpg

post-27970-0-62131200-1490026814_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

V jednoduchosti je síla, moc hezký! S tahem sice obrázky zatím nejsou, ale osobně bych zůstal věrný řemenu. Jednak už jsem starší a druhak mi k tomuto provedení hodinek prostě pasuje a se žlutým prošitím obzvlášť...! :)

Odkaz ke komentáři

Fakt paradni Tecka, moc se mi libi. Tesim se na fota na tahu.

Odkaz ke komentáři

Moc pěkné Tudory, asi jedny z nej, co jsem zatím viděl. Žluté detaily jsou tam vysloveně magické a byť zrovna žlutou moc nemusím, tak tady se mi fakt líbí. Předpokládám, že se budou i skvěle nosit, pouzdro a napojení tahu/řemenu k tomu vysloveně vybízí.

Tož dobrý to počin a gratuluju ke koupi.

Odkaz ke komentáři

Díky všem :)

Líbily se mi hned jak je v Tudoru představili.

Jsou možná trochu kontroverzní, někomu se líbí, jinému ne. I tady v příslušném vlákně v Tudor sekci to je jasně vidět. Protože mám rád jednoduché tvary, čisté linie a technický styl, tak mě sedí moc.  Ani nevadí průhled na strojek, který není nijak dekorovaný a působí možná moc jednoduše.

Byl jsem zvědavý, jak padnou na ruku a musím říci, že je to bezvadné. Tah taky vyzkouším, ale mám je zatím necelý den a tak jsem je ještě nestihl přezout.

Měl jsem i heritage BB, ale s těma jsme si tak dobře nesedli. Byly pro mě na hraně s velikostí. 

Překvapuje mě, že je dosud na fóru nikdo nejspíš neměl. BBček a Pelagosů je tu dost, tak jsem čekal i nějaké ty Flagy, když v prodeji jsou už přes rok.

Více fotek dodám brzo :) :).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...