Dzos Odesláno 28. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 Moc často se spolu nepotkají, teda většina je spolu pořád, ale zase ne u mě. Taková malá chrono omega rodinka. Bohužel nedorazili všichni, někteří členové jsou na operaci, jeden čeká na plastickou chirurgii, další se zapomněl v práci a poslední neřád zůstal na ruce. Nejspíš bude časem i nějaká svatba a mladí (možná) opustí rodnou hroudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Asi bych si i vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Nádhera, taky bych si vybral. Řekl bych, že 176.0016 a zlaté JakoJedi jsem viděl v Liberci u Tondy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Mě berou bullheady, to je prostě krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 No vždyť o tom přesně píšu Karle, něco bych si vybral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 To já mám zase problém si vybrat. Bulíci jsou tak ošklivý, že jsou vlastně pěkný.Jinak ani Jedi ani 176.0016 u Tondaka nebyly. To musela být nějaká konkurence :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Luxusni vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 28. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Jedna nostalgická. A potvrzení toho, že býti chronopacientem může mít nekonečně mnoho úrovní (stupňů) závislosti. Takže co je více než dvojčata? .... přece trojčata Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Taky bych si vybral :-), az budes chtit zase jen dvojcata.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 pekna zbierka a galeria najskor by som bral breitlingy, tie su fakt super... kazdopadne ma to motivuje zacat fotit svoje vlastne kusky a podelit sa trosku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 20. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Nespím, žiju. Není čas na focení. Jenomže dnes jsem musel. Dlouho jsem je sledoval, sem tam projel aukční portály až jsem se rozhodl. Nejsou úplně nový, ale 3 měsíce není žádný věk. A hlavně jsem nevěděl, jestli tah nebo řemen, a tyto byly s obojím . Nějakou dobu s nimi asi budu prudit ... Pro začátek pár velmi rychlých obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jsou paradni! Jake jsou pocity? Je super, ze mas jak tah tak remen, tak je pak na tom tahu taky ukaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 V jednoduchosti je síla, moc hezký! S tahem sice obrázky zatím nejsou, ale osobně bych zůstal věrný řemenu. Jednak už jsem starší a druhak mi k tomuto provedení hodinek prostě pasuje a se žlutým prošitím obzvlášť...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Fakt paradni Tecka, moc se mi libi. Tesim se na fota na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jako jo. Můžu je. Na ruce jsou v realitě hodně dobré. Gratuluji a přidej klidně více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Moc pěkné Tudory, asi jedny z nej, co jsem zatím viděl. Žluté detaily jsou tam vysloveně magické a byť zrovna žlutou moc nemusím, tak tady se mi fakt líbí. Předpokládám, že se budou i skvěle nosit, pouzdro a napojení tahu/řemenu k tomu vysloveně vybízí.Tož dobrý to počin a gratuluju ke koupi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Parádní hodinky, gratulace.Taky se přimlouvám za víc fotek, jak na tahu, tak na řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bigwolf Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Pěkné, tyhle Tudory jsem ještě neviděl (ikdyž já toho ještě neviděl ). Jsem spíš na tah, takže by mě také zajímalo je vidět na tahu. Těším se na další foto! Sent from my ONE A2003 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Díky všem Líbily se mi hned jak je v Tudoru představili.Jsou možná trochu kontroverzní, někomu se líbí, jinému ne. I tady v příslušném vlákně v Tudor sekci to je jasně vidět. Protože mám rád jednoduché tvary, čisté linie a technický styl, tak mě sedí moc. Ani nevadí průhled na strojek, který není nijak dekorovaný a působí možná moc jednoduše. Byl jsem zvědavý, jak padnou na ruku a musím říci, že je to bezvadné. Tah taky vyzkouším, ale mám je zatím necelý den a tak jsem je ještě nestihl přezout.Měl jsem i heritage BB, ale s těma jsme si tak dobře nesedli. Byly pro mě na hraně s velikostí. Překvapuje mě, že je dosud na fóru nikdo nejspíš neměl. BBček a Pelagosů je tu dost, tak jsem čekal i nějaké ty Flagy, když v prodeji jsou už přes rok. Více fotek dodám brzo :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Je super, že ses toho nebál. Jsem jako všichni zvědav na fotky na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se