African Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 V 16. 2. 2020 v 18:21, igor261069 napsal: African: diky, kaucuk mam, uz jsem menil, je to genialni system. A uz jsem vyzkousel i pridavani clanku. Ale jsem tahovy a budu je mit hlavne na tahu.Tak to je super, užívej :-) Já osobně ještě lepší systém výměny neměl a že toho bylo dost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Fliegery a nato, to je osvědčená kombinace. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Pánové pěkný to máte. U mě bohužel jiskra nějak vyhasla a ne a ne ji nahodit zpátky. Marky jsem měl naposledy na ruce někdy v listopadu a od tý doby ani ťuk. Vlastně mě to docela mrzí, měl jsem je hodně rád, ale teď prostě nemůžu najít důvod, proč je vzít na ruku. No, třeba to časem přejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 A co teda máš na waranne na ruce, když ne Marky :-) Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Střídám dvoje GS. Grand Seiko a G-Shock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Z ikon jsem toho měl už hodně ale tydle mám poprvé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Nejsou přímo na ruce, ale jsem z nich nadšený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 V 17. 2. 2020 v 20:25, Exiztence napsal: Z ikon jsem toho měl už hodně ale tydle mám poprvé 14CDCB14-03B6-4020-B35F-E39BC805B824.jpegChytře to fotíš z dálky, ale beztak jsou Ti obří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 (upraveno) LPP Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2020 uživatelem Tomak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 V 17. 2. 2020 v 20:25, Exiztence napsal: Z ikon jsem toho měl už hodně ale tydle mám poprvé 14CDCB14-03B6-4020-B35F-E39BC805B824.jpegNejlepší pilotky tedy za mě a moc rád bych je měl, perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Asi po sto rokoch znova na ruke. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Parádní, krásné a úžasně pohodlné hodinky. Ještě si i pamatuji Tvou recenzi s popisem prvotních problémů, tedy jestli si dobře vzpomínám. Ale jak vidno, vše se v dobré zvrátilo a máš je stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 V 25. 2. 2020 v 20:08, IWCmann napsal: Parádní, krásné a úžasně pohodlné hodinky. Ještě si i pamatuji Tvou recenzi s popisem prvotních problémů, tedy jestli si dobře vzpomínám. Ale jak vidno, vše se v dobré zvrátilo a máš je stále.A jo vlastně, paměť jak slon, to se musí nechat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 IWC Spitfire jsou první hodinky, které jsem měl, prodal a nakonec musel zase koupit znovu - akorát teď s parádním tahem :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Ty hodinky sem patří. Na ruce je mám hodně často. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
undertaker Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 IWC GST chronograph 3727-02 menší bráško wawrikovych hodiniek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Modrý princ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Já dnes také GST. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 V 26. 2. 2020 v 17:53, brnakp napsal: IWC Spitfire jsou první hodinky, které jsem měl, prodal a nakonec musel zase koupit znovu - akorát teď s parádním tahem :-) presne o tomhle kaufa opet uvazuju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 V 5. 3. 2020 v 10:06, IWCmann napsal: Já dnes také GST. Parádne. Spolu s undertakerovými aj kuncákovými chronografmi to bola pekná generácia IWC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se