Frantik Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ja si radeji po dosazeni vrcholu dam cigo a je mi hej :-)
safi Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 V 10. 6. 2015 v 19:26, Frantik napsal: Ja si radeji po dosazeni vrcholu dam cigo a je mi hej :-) Objednání pizzy také není špatné.
bladerunner Odesláno 11. června 2015 Nahlásit Odesláno 11. června 2015 lepšie je sa namazať ako vymazať
Tomas_2002 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Jednu takovou žádost jsem také dostal na fóru které spravuji. Chlapík (lokální politik) tam ze sebe dělal skoro rok kreténa a pak po mě chtěl abych to všechno smazal. V tom jsem mu nevyhověl, protože v diskusi by to bylo nepřehledné a vytrhané z kontextu. Tak se vytočil a ty příspěvky (asi 1.000 ks) jeden po druhém asi dva dny mazal. No chtěl bych vidět jeho výraz, když jsem pak celé forum asi za 5 minut nahodil ze dva dny staré zálohy Prostě zastávám názor, že co se řekne, to se řekne. Když někdy vidím v některých diskusích svoje několik let staré příspěvky, tak si taky říkám, co jsem to byl za kreténa, ale nechávám to tak
ggrand Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 5. 6. 2015 v 5:51, Snow napsal: No, myslel jsem na těch cca 13500 vláken, které přinesly novinky s hodinkami. Vaše soukromé služby, které si poskytujete s ggrandem patrně nikoho neobohatí.Co je tohle zase za kecy? Naplácat milion vláken, které krom potěšení oka asi po dobu 2 týdnů nejsou k ničemu(odkazy na fotky a často i samotné odkazy přestanou fungovat), je najednou pomalu nejzáslužnější práce?! Krz SZ skoro nikomu v ničem nepomáhám. Zkrátka jsi střelil mimo, ale ok, nemám ti to za zlé, máš jiný okruh zájmu. Možná bys mohl udělat další cvičné vlákno s tématem, nad čím máš přemýšlet(ty bys to nazval co si koupit), které jistě pozvedne celé fórum, jako tolikrát před tím. Jestli jsem tě urazil, bylo by dobré to dát najevo, třeba ti sem napíše hromada lidí, jak je to, co děláš super, aby tě zahřála u srdíčka, abys náhodou zase nevzal kramle jak malý fakan(stejně jako posledně) a bude ti opět fajn.
martar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Teda mně se líbí, co Snow dělá, protože jsem líný a nemám moc času a on mi ty chuťovky servíruje přímo pod nos, navíc je to skoro všechno můj vkus.. Ale ještě víc se mi líbilo, co dělali kluci, z mého pohledu přinášeli velkou sumu fundovaných informací, a byli schopni o všech detailech diskutovat. A občasná kontroverze je obvykle ještě vyburcovala k lepsim argumentům. Prostě to bylo pro mě hodně zajímavé. Pokud jde o Ggranda, jeho příspěvku si fakt vážím, protože jsou k věci, podpořené osobními praktickymi zkušenostmi. To je hodně cenné. Za posledních pár týdnu třeba diskuse o Haroldovi nebo věci kolem Seiko... Upraveno 15. června 2015 uživatelem martar
Daemonultimate Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Nechat si mazat ůčty a příspěvky na vlastní žádost není příliš prozíravé, ať je situace sebevyhrocenější, je to fórum a vezme ji voda. Za tři, čtyři měsíce se člověk otřepe, zjistí, že mu to tady chybí ... vrátí se, ale již jako novic a pak aby při každém příspěvku nováčky přesvědčoval, že radí oprávněně, neboť není jedním z nich. Je to jen otázka toho, co kdo chce. Já nepřispíval půl roku a mít smazanej účet, tak teď by mě to vážně s.alo. A to nemluvím o tom, že situace se rády opakují. Upraveno 15. června 2015 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Mitak Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 18:34, martar napsal: Teda mně se líbí, co Snow dělá, protože jsem líný a nemám moc času a on mi ty chuťovky servíruje přímo pod nos, navíc je to skoro všechno můj vkus..Nainstaluj si do mobilu aplikaci Watchville (www.watchville.com) a budeš mít ty stejné informace rychleji, přehledněji a ani nemusíš fórum otevřít.
Bobisek Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 18:23, ggrand napsal: Co je tohle zase za kecy? Naplácat milion vláken, které krom potěšení oka asi po dobu 2 týdnů nejsou k ničemu(odkazy na fotky a často i samotné odkazy přestanou fungovat), je najednou pomalu nejzáslužnější práce?! Krz SZ skoro nikomu v ničem nepomáhám. Zkrátka jsi střelil mimo, ale ok, nemám ti to za zlé, máš jiný okruh zájmu. Možná bys mohl udělat další cvičné vlákno s tématem, nad čím máš přemýšlet(ty bys to nazval co si koupit), které jistě pozvedne celé fórum, jako tolikrát před tím. Jestli jsem tě urazil, bylo by dobré to dát najevo, třeba ti sem napíše hromada lidí, jak je to, co děláš super, aby tě zahřála u srdíčka, abys náhodou zase nevzal kramle jak malý fakan(stejně jako posledně) a bude ti opět fajn. To jsou ale ošklivá slovíčka, vskutku ošklivá S tímhle se výsledek ságy "co si koupit" posune minimálně o tři roky...
McStinger Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 19:01, Mitak napsal: Nainstaluj si do mobilu aplikaci Watchville (www.watchville.com) a budeš mít ty stejné informace rychleji, přehledněji a ani nemusíš fórum otevřít. To nie je o tom.
utrejch Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 19:37, Mitak napsal: A o čom teda?O prostoru diskutovat tady a ne na watchville?
martar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Utrejch: Přesně. K některým kouskům se tu vyjádří členové, jejichž názorů si vážím, a já to pak porovnávám se svými prvotními pocity z hodinek. Tříbím si tím vkus. Samozřejmě ne vždy s kolegy souhlasím Pokud jde o můj předchozí příspěvek - nesl jsem od vlaku spirály na rajčata a furt mi padaly.. - chtěl jsem jednoduše říct jen to, ze každý aktivní člen tu přispívá svým způsobem, jeden tak, druhý onak, ale to je to, co dělá fórum pestrým a zajímavým. A je hrozná škoda, když takový člen zmizí a s ním i jeho příspěvky. Upraveno 15. června 2015 uživatelem martar
jankoxxx Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 alda a bedjasson su dalsi clenovia co naozaj budu chybat a forum bez nich bude chudobnejsie. je smutne, ze k tomu doslo, ale nemozete sa cudovat. zalozite si vlakno aby ste potesili ostatnych clenov a beztrestne vam tam niekto nonstop trolluje...
Josef01 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Vždy budou lidé, kteří páchají sebevraždu, dnes díky bohu i virtuální a někteří dokonce seppuku, budiž jim země lehká...
lucid Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 15:44, Tomas_2002 napsal: .....Prostě zastávám názor, že co se řekne, to se řekne. Když někdy vidím v některých diskusích svoje několik let staré příspěvky, tak si taky říkám, co jsem to byl za kreténa, ale nechávám to tak Souhlas. Skutečnost, že se někdo vytočí a chce za sebou bouchnout dveřmi, sice chápu, nicméně žádat smazání příspěvků je stejně hloupé a sobecké jako se domnívat, že můžu vypálit les s argumentem, že na to mám právo, protože ty stromky jsem v něm před x lety přece zasadil já.
Honza.manta Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 15:44, Tomas_2002 napsal: Jednu takovou žádost jsem také dostal na fóru které spravuji. Chlapík (lokální politik) tam ze sebe dělal skoro rok kreténa a pak po mě chtěl abych to všechno smazal. V tom jsem mu nevyhověl, protože v diskusi by to bylo nepřehledné a vytrhané z kontextu. Tak se vytočil a ty příspěvky (asi 1.000 ks) jeden po druhém asi dva dny mazal. No chtěl bych vidět jeho výraz, když jsem pak celé forum asi za 5 minut nahodil ze dva dny staré zálohy Prostě zastávám názor, že co se řekne, to se řekne. Když někdy vidím v některých diskusích svoje několik let staré příspěvky, tak si taky říkám, co jsem to byl za kreténa, ale nechávám to tak Přesně tak, napsané a v kontextech rozvedené příspěvky se dle mého stávají součástí fóra a mazat by se neměly. V 15. 6. 2015 v 18:34, martar napsal: Teda mně se líbí, co Snow dělá, protože jsem líný a nemám moc času a on mi ty chuťovky servíruje přímo pod nos, navíc je to skoro všechno můj vkus.. Ale ještě víc se mi líbilo, co dělali kluci, z mého pohledu přinášeli velkou sumu fundovaných informací, a byli schopni o všech detailech diskutovat. A občasná kontroverze je obvykle ještě vyburcovala k lepsim argumentům. Prostě to bylo pro mě hodně zajímavé. Pokud jde o Ggranda, jeho příspěvku si fakt vážím, protože jsou k věci, podpořené osobními praktickymi zkušenostmi. To je hodně cenné. Za posledních pár týdnu třeba diskuse o Haroldovi nebo věci kolem Seiko... Já se na Snowovy posty hodinkových novinek a zajímavostí vždy těším a dělají mi radost a rozšiřují mi obzory. O tom přesně tohle fórum je. Díky Snowe!
gougy Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 V 15. 6. 2015 v 19:59, jankoxxx napsal: alda a bedjasson su dalsi clenovia co naozaj budu chybat a forum bez nich bude chudobnejsie. je smutne, ze k tomu doslo, ale nemozete sa cudovat. zalozite si vlakno aby ste potesili ostatnych clenov a beztrestne vam tam niekto nonstop trolluje...Pověsit každého, kdo nesdílí stejný názor, nebo alespoň za trest chaos na fóru? Zajímavé..
Návštěvník Kamil Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 V 15. 6. 2015 v 19:59, jankoxxx napsal: .... a beztrestne vam tam niekto nonstop trolluje... Ty bys chtěl trestat někoho za to, že má jiný názor? Nespletl sis dobu nebo stát?
martar Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 V 15. 6. 2015 v 15:44, Tomas_2002 napsal: Jednu takovou žádost jsem také dostal na fóru které spravuji. Chlapík (lokální politik) tam ze sebe dělal skoro rok kreténa a pak po mě chtěl abych to všechno smazal. V tom jsem mu nevyhověl, protože v diskusi by to bylo nepřehledné a vytrhané z kontextu. Tak se vytočil a ty příspěvky (asi 1.000 ks) jeden po druhém asi dva dny mazal. No chtěl bych vidět jeho výraz, když jsem pak celé forum asi za 5 minut nahodil ze dva dny staré zálohy Prostě zastávám názor, že co se řekne, to se řekne. Když někdy vidím v některých diskusích svoje několik let staré příspěvky, tak si taky říkám, co jsem to byl za kreténa, ale nechávám to tak Teď mě napadá: když jsi nahodil fórum z dva dny staré zálohy, co se stálo s příspěvky ostatních z těch i inkriminovaných dvou dnů? Nerejpám, jen mě to zajímá. Jinak k diskusi: jestli to dobře chápu, v podstatě se tu teď bavíme jen o tom, zda staré příspěvky mazat nebo ne, a o různých pohledech na tuhle záležitost (právní pohled, zdravý sedlácký rozum, požadavky a práva autorů příspěvků etc)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se