Micey Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Jsou to nejspis nejaky Tissoty, pekny.
VintageLover Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 čti, má je Vít a jsou supr: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38856-certina-ds-first/
redd Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Já bych mu dal ban, takhle debilní první příspěvek jsem dlouho neviděl.
Liqid Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Datumka je pěkně nakřivo, asi nebudou úplně OK.
bandicoot Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Já bych mu dal ban, takhle debilní první příspěvek jsem dlouho neviděl.Všechno špatně, co? Nadpis, "komentář", fotka, netiketa... Tolik much jednou ranou
Lobber Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Já bych mu dal ban, takhle debilní první příspěvek jsem dlouho neviděl.cekal jsem tu takovou reakci ... :0D nechci rikat, ze ja mel lepsi nastup na foru, Ale za tohle bych si asi sam narezal :0D
prischera Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 To je skoro na pamětihodnosti, nebo humor Docela sem se pobavil :)
emef Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Odesláno 4. června 2015 Jsem tu zas pár dní nebyl a evidentně jsem o nic nepřišel. Furt stejně dobrý.
Rufanius Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Pár lepších foto, nějaký popisek no bude mít cenu o nich diskutovat :-)
StanoBare Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Kolegovia, však sa tu ani nebavte, akonáhle niekomu nenapadne napísať čo i len slovko prosím, končí.
Josef01 Odesláno 5. června 2015 Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Přijít na forum, ani nepozdravit a naznačit "tak co bude s vašimi názory", to je ukázka nevychovanosti, která v ČR nyní panuje.
realvideone Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. června 2015 Omlouvam se lidi jen jsem to zkousel..a na mobilu mi to fakt nejde..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se