MíraMíra Odesláno 12. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2017 Až půjdem na pivo, nebo při nějakým kupu/prodeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Tohle je nádherná fotka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Yep. Špica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Velmi povedena. Hlavne ten maly román na dynku, ten me vzdycky bral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2017 ...djiky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Tak jsem dneska vylezl s mobilem na balkón a něco nacvaklal.Jako obvykle nevím který vybrat, tak sem dám ty koukatelnější kousky všechny. Snad se nikdo nebude zlobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Moc hezké fotky, Míro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Paráda, Míro. Maš to moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Miro, parada. Mas to pekne a uzivej!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Moc hezké fotky, Míro. Paráda, Míro. Maš to moc pěkný. Miro, parada. Mas to pekne a uzivej!!Díky snažil jsem se z mobilu vymáčknout, co šlo, ale o focení toho moc nevím. Prostě vezmu, co dům dal a nějak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Míro, vím, že sis Damaska dlouho přál. Bral jsi nové nebo je tu někdo pustil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Nakonec se našel kup použitých za rozumnou cenu v dobrým stavu a bylo vymalováno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Mám radost za tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Díky I já z nich mám radost, jen trochu bojuju z rozmístěním dírek. Jak naschvál je jedna moc natěsno a druhá moc navolno. Možná je to i o zvyku. Občas mi to přijde v pohodě a z toho zas ne. Asi se mi celkem mění v průběhu dne obvod zápěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Mas to pekne MiroMiro a to tool kombo take, pro tyto Squale mam slabost gratuluju Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Si zvykneš, Míro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Pracuju na tom. Asi to půjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 19. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se