Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jardo, já bych taky rád, termín je úplně fuk, stačil by mi týden, jsem schopen dopravit je z jednoho konce Prahy na druhý a klidně ještě o kousek dál :D

Můžeš mě použít jako vycpávku na jakýkoliv termín...

:)

Upraveno uživatelem martar
  • Odpovědi 283
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Píšu vás tam (klidně se pište sami ;))

1) Ruiz.aw (4.-11.7 Balaton) Praha
2) Alexion (kedykolvek) Bratislava
3) Tittus (nejlíp v srpnu) Praha
4) FrantisekH (kdykoliv) Plzeňský nebo KV kraj
5) paia (celkem jedno kromě 14 dní přelom červenec - srpen) Praha
6) nickolas (kdykoliv) Ostrava / Praha
7) kuncák7 ( kdykoliv ) Praha, předposlední týden v srpnu Val.Meziříčí, jinak cca okruh okolo Berouna
8) Flipik (17.7 - 29.7.) - můžu OVA, NJ, VM, VS, Olomouc
9) Pitris.K (kdykoliv) OVA
10) obchodnik-o3 bratislava, no je toho na leto moc , ale ak by to slo tak 1.8. idem juh chorvatska- lastovo

11) honzyk - termínově se přizpůsobím, nemám problém s předáním či převozem na trase Jihlava - Třebíč - Velké Meziříčí - Brno

12) shotik - 3.7 Maďarsko, jinak asi kdykoliv, Praha

13) martar - kdykoliv - Praha

14) wizard-ov - kdykoliv - OVA a okolí

Odesláno

A no dobre, tak jo...vezmu mu je. Ale ve vcelarskem obleku, s tou kourici konvi a podam mu je na hooodne dlouhe tycce na zaclony!!!

:D

Odesláno

Jejej, ty hodinky oněkud znám... ;)

Tak jim přeju šťastnou cestu.

jojo, jsou to ony. Dobře jsi mě tehdy varoval, ale evidentně málo důrazně :lol2: :helpsmilie:

Kdybys je chtěl chvíli zase potkat, tak dej vědět ;)

Odesláno

Tak to je jasná věc...
Seznam jsem zkouknul, ale nejsem z něj úplně moudrej - minimálně co se dodržení podmínky osobního předání týče.

Jsem zápecník, takže jestli mě tam někam zakomponuješ s oběma předávkami v matičce Praze, rád jim přidám nějakou tu vzpomínku. :)

Odesláno

Ok, seznam je teď orientační, kdy se to komu hodí a kde. Někdy koncem týdne to vemu a zkusím z toho vykouzlit posloupnost jak půjdou...

7) kuncák7 ( kdykoliv ) Praha, předposlední týden v srpnu Val.Meziříčí, jinak cca okruh okolo Berouna
10) obchodnik-o3 bratislava, no je toho na leto moc , ale ak by to slo tak 1.8. idem juh chorvatska- lastovo

11) honzyk - termínově se přizpůsobím, nemám problém s předáním či převozem na trase Jihlava - Třebíč - Velké Meziříčí - Brno

15) Carpaccio - kdykoliv - Praha

Návštěvník swanieck
Odesláno

Lamičko, gratulace....tak ty už jsi "patnáctistovkový" megazávislák.

Rád bych se přidal také a vyzkoušel oranžády v exotické destinaci. Pokud možno až na konec seznamu .....listopad/prosinec JAR/Namibie (S 23° 19' 43", E 17° 57' 13"). Jasně, že jsem nepřehlédl téma "Letní putování oranžových monster" ale když ono je léto na jižní polokouli zrovna v tu dobu. Pokud by to ale bylo flagrantní porušení pravidel celé akce, tak pochopím, že budu vypovězen z kolektivu. 

Jen by mi přišlo líto, že oranžové hodinky se nepodívají do "oranžové" země .... myslím, že by jim to tuze slušelo.... jak na obratníku Kozoroha v Africe, tak i v galerii.

SW

post-27804-0-66296700-1434555201_thumb.jpg

Odesláno

Počítám s tím, že se to putování z léta protáhne do podzimu možná až do zimy a když se mi náhodou stihnou vrátit, rád ti je na výlet půjčím, jen těm hodinkám asi budu závidět :D

Nejpozději v pátek se to tu pokusím nějak poskládat jak by to šlo zasebou. Pokusím se dodržet pořadí, jak se kdo hlásil s preferencí termínů.

Jinak jsem objednal nějaký strapy a minimálně 3 pošlu s hodinkama + přidám asi plastovej lis na zkracování tahu, doufám, že to všechno stihne přijít včas...

15) Carpaccio - kdykoliv - Praha

16) Swanieck - Listopad/prosinec (Namibie/JAR) - Brno

Návštěvník swanieck
Odesláno

Lamičko...děkuji za akreditaci a potvrzuji...Brno je správně, ale klidně se přizpůsobím  

SW

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se to pokusil dát dohromady a snad se nikdo nebude zlobit za poskládání - pokud ano, je prostor to ještě optimalizovat. Protože nikdo nejezdí do Blavy a do Plzně, nevyhneme se poště, ale to snad nebude problém, ostatní předávsky se prosím pokuste dodržet osobně.

Nejstriktnější jsou asi první 4, protože tam byly nějaké konkrétní termíny. Nevím jestli bude reálné dostat hodinky na trase Ostrava - Bratislava za 3 dny, přinejhorším se to musí prohodit. Pokud by jezdili ostraváci přes Slovensko k moři, asi by bylo vyhráno :)

Od pátého místa se nebráním domluvě a přehození pořadí, jen je potřeba domluva a info zde ve vlákně. O každém předání budu rád za info do vlákna nebo SZ.

Nickolase jsem se dovolil použít 2x na převoz mezi Ostravou a Prahou, na oplátku jsem na něj bral ohledy, aby si nemusel kupovat atombordel pro setkání s wizard-ov :D

1) Ruiz.aw  -  4.-11.7 Balaton  -  Praha
2) nickolas  -  kdykoliv  -  Praha -> Ostrava
3) Flipik  -  17.7 - 29.7. Chorvatsko  -  Ostrava -> pošta Bratislava
4) obchodnik  -  1.8. idem juh chorvatska- lastovo  -  Bratislava
5) Alexion  -  kdykoliv  -  Bratislava -> pošta Ostrava
6) wizard-ov  -  kdykoliv  -  Ostrava
7) Pitris.K  -  kdykoliv  -  Ostrava
8) nickolas  -  kdykoliv  -  Ostrava -> Praha
9) Tittus  -  nejlépe srpen  -  Praha
10) paia  -  kdykoliv kromě přelom červenec srpen  -  Praha
11) kuncák7  -  kdykoliv  -  Praha
12) shotik  -  kdykoliv  -  Praha
13) martar  -  kdykoliv  -  Praha
14) Carpaccio  -  kdykoliv  -  Praha -> pošta Plzeňský kraj
15) FrantisekH  -  kdykoliv  -  Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno
16) honzyk  -  kdykoliv  -  Brno - Jihlava - Valmez
17) Swanieck  -  Listopad/prosinec Namibie  -  Brno

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

teoreticky by som ich mohol od flipika vyzdvihnut cestou z jeho dovolenky ...

No já jedu přes Rakousko a obávám se, že to pošta asi nedá tak rychle. Takže se vzdám toho termínu a zařadím se do fronty v termínu "kdykoliv jindy" :-)

Návštěvník swanieck
Odesláno

Jak tak koukám, třeba se dozvíme mnoho krásných tipů na dovolenou a poznáme nová místa v Chorvatsku. Pánové fotografové, snažte se !

Odesláno

Když to dobře dopadne, tak jak koukám a počítám ty termíny, tak bych je možná mohl koncem září vzít na vejlet do Číny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...