martar Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Jardo, já bych taky rád, termín je úplně fuk, stačil by mi týden, jsem schopen dopravit je z jednoho konce Prahy na druhý a klidně ještě o kousek dál Můžeš mě použít jako vycpávku na jakýkoliv termín... Upraveno 15. června 2015 uživatelem martar
wizard-ov Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 U toho jako Monstrochuj nesmím chybět (už mi zase jedny frčí ze Singapuru). Prosím Ostrava a okolí, kdykoliv.
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Píšu vás tam (klidně se pište sami ) 1) Ruiz.aw (4.-11.7 Balaton) Praha2) Alexion (kedykolvek) Bratislava3) Tittus (nejlíp v srpnu) Praha4) FrantisekH (kdykoliv) Plzeňský nebo KV kraj5) paia (celkem jedno kromě 14 dní přelom červenec - srpen) Praha6) nickolas (kdykoliv) Ostrava / Praha7) kuncák7 ( kdykoliv ) Praha, předposlední týden v srpnu Val.Meziříčí, jinak cca okruh okolo Berouna8) Flipik (17.7 - 29.7.) - můžu OVA, NJ, VM, VS, Olomouc9) Pitris.K (kdykoliv) OVA10) obchodnik-o3 bratislava, no je toho na leto moc , ale ak by to slo tak 1.8. idem juh chorvatska- lastovo11) honzyk - termínově se přizpůsobím, nemám problém s předáním či převozem na trase Jihlava - Třebíč - Velké Meziříčí - Brno12) shotik - 3.7 Maďarsko, jinak asi kdykoliv, Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) wizard-ov - kdykoliv - OVA a okolí
nickolas Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Tak to ne, skrtni wizarda, nebo me... Tomu magorovi ja nic nevezu!!! Jeste se necim nakazim!
nickolas Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 A no dobre, tak jo...vezmu mu je. Ale ve vcelarskem obleku, s tou kourici konvi a podam mu je na hooodne dlouhe tycce na zaclony!!!
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Nebojte kluci, já tam mezi vás teda hodím nějakýho jinýho exota, třeba se přihlásí princ milisák
carpaccio Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Jejej, ty hodinky oněkud znám... Tak jim přeju šťastnou cestu.
Lamiczka Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2015 Jejej, ty hodinky oněkud znám... Tak jim přeju šťastnou cestu. jojo, jsou to ony. Dobře jsi mě tehdy varoval, ale evidentně málo důrazně Kdybys je chtěl chvíli zase potkat, tak dej vědět
carpaccio Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Tak to je jasná věc...Seznam jsem zkouknul, ale nejsem z něj úplně moudrej - minimálně co se dodržení podmínky osobního předání týče.Jsem zápecník, takže jestli mě tam někam zakomponuješ s oběma předávkami v matičce Praze, rád jim přidám nějakou tu vzpomínku.
Lamiczka Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2015 Ok, seznam je teď orientační, kdy se to komu hodí a kde. Někdy koncem týdne to vemu a zkusím z toho vykouzlit posloupnost jak půjdou... 1) Ruiz.aw (4.-11.7 Balaton) Praha2) Alexion (kedykolvek) Bratislava3) Tittus (nejlíp v srpnu) Praha4) FrantisekH (kdykoliv) Plzeňský nebo KV kraj5) paia (celkem jedno kromě 14 dní přelom červenec - srpen) Praha6) nickolas (kdykoliv) Ostrava / Praha7) kuncák7 ( kdykoliv ) Praha, předposlední týden v srpnu Val.Meziříčí, jinak cca okruh okolo Berouna8) Flipik (17.7 - 29.7.) - můžu OVA, NJ, VM, VS, Olomouc9) Pitris.K (kdykoliv) OVA10) obchodnik-o3 bratislava, no je toho na leto moc , ale ak by to slo tak 1.8. idem juh chorvatska- lastovo11) honzyk - termínově se přizpůsobím, nemám problém s předáním či převozem na trase Jihlava - Třebíč - Velké Meziříčí - Brno12) shotik - 3.7 Maďarsko, jinak asi kdykoliv, Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) wizard-ov - kdykoliv - OVA a okolí15) Carpaccio - kdykoliv - Praha
Návštěvník swanieck Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Lamičko, gratulace....tak ty už jsi "patnáctistovkový" megazávislák. Rád bych se přidal také a vyzkoušel oranžády v exotické destinaci. Pokud možno až na konec seznamu .....listopad/prosinec JAR/Namibie (S 23° 19' 43", E 17° 57' 13"). Jasně, že jsem nepřehlédl téma "Letní putování oranžových monster" ale když ono je léto na jižní polokouli zrovna v tu dobu. Pokud by to ale bylo flagrantní porušení pravidel celé akce, tak pochopím, že budu vypovězen z kolektivu. Jen by mi přišlo líto, že oranžové hodinky se nepodívají do "oranžové" země .... myslím, že by jim to tuze slušelo.... jak na obratníku Kozoroha v Africe, tak i v galerii. SW
Lamiczka Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Počítám s tím, že se to putování z léta protáhne do podzimu možná až do zimy a když se mi náhodou stihnou vrátit, rád ti je na výlet půjčím, jen těm hodinkám asi budu závidět Nejpozději v pátek se to tu pokusím nějak poskládat jak by to šlo zasebou. Pokusím se dodržet pořadí, jak se kdo hlásil s preferencí termínů.Jinak jsem objednal nějaký strapy a minimálně 3 pošlu s hodinkama + přidám asi plastovej lis na zkracování tahu, doufám, že to všechno stihne přijít včas... 1) Ruiz.aw (4.-11.7 Balaton) Praha2) Alexion (kedykolvek) Bratislava3) Tittus (nejlíp v srpnu) Praha4) FrantisekH (kdykoliv) Plzeňský nebo KV kraj5) paia (celkem jedno kromě 14 dní přelom červenec - srpen) Praha6) nickolas (kdykoliv) Ostrava / Praha7) kuncák7 ( kdykoliv ) Praha, předposlední týden v srpnu Val.Meziříčí, jinak cca okruh okolo Berouna8) Flipik (17.7 - 29.7.) - můžu OVA, NJ, VM, VS, Olomouc9) Pitris.K (kdykoliv) OVA10) obchodnik-o3 bratislava, no je toho na leto moc , ale ak by to slo tak 1.8. idem juh chorvatska- lastovo11) honzyk - termínově se přizpůsobím, nemám problém s předáním či převozem na trase Jihlava - Třebíč - Velké Meziříčí - Brno12) shotik - 3.7 Maďarsko, jinak asi kdykoliv, Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) wizard-ov - kdykoliv - OVA a okolí15) Carpaccio - kdykoliv - Praha16) Swanieck - Listopad/prosinec (Namibie/JAR) - Brno
Návštěvník swanieck Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Odesláno 17. června 2015 Lamičko...děkuji za akreditaci a potvrzuji...Brno je správně, ale klidně se přizpůsobím SW
Lamiczka Odesláno 19. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. června 2015 (upraveno) Tak jsem se to pokusil dát dohromady a snad se nikdo nebude zlobit za poskládání - pokud ano, je prostor to ještě optimalizovat. Protože nikdo nejezdí do Blavy a do Plzně, nevyhneme se poště, ale to snad nebude problém, ostatní předávsky se prosím pokuste dodržet osobně. Nejstriktnější jsou asi první 4, protože tam byly nějaké konkrétní termíny. Nevím jestli bude reálné dostat hodinky na trase Ostrava - Bratislava za 3 dny, přinejhorším se to musí prohodit. Pokud by jezdili ostraváci přes Slovensko k moři, asi by bylo vyhráno Od pátého místa se nebráním domluvě a přehození pořadí, jen je potřeba domluva a info zde ve vlákně. O každém předání budu rád za info do vlákna nebo SZ. Nickolase jsem se dovolil použít 2x na převoz mezi Ostravou a Prahou, na oplátku jsem na něj bral ohledy, aby si nemusel kupovat atombordel pro setkání s wizard-ov 1) Ruiz.aw - 4.-11.7 Balaton - Praha2) nickolas - kdykoliv - Praha -> Ostrava3) Flipik - 17.7 - 29.7. Chorvatsko - Ostrava -> pošta Bratislava4) obchodnik - 1.8. idem juh chorvatska- lastovo - Bratislava5) Alexion - kdykoliv - Bratislava -> pošta Ostrava6) wizard-ov - kdykoliv - Ostrava7) Pitris.K - kdykoliv - Ostrava8) nickolas - kdykoliv - Ostrava -> Praha9) Tittus - nejlépe srpen - Praha10) paia - kdykoliv kromě přelom červenec srpen - Praha11) kuncák7 - kdykoliv - Praha12) shotik - kdykoliv - Praha13) martar - kdykoliv - Praha14) Carpaccio - kdykoliv - Praha -> pošta Plzeňský kraj15) FrantisekH - kdykoliv - Plzeňský nebo KV kraj - pošta Brno16) honzyk - kdykoliv - Brno - Jihlava - Valmez17) Swanieck - Listopad/prosinec Namibie - Brno Upraveno 19. června 2015 uživatelem Lamiczka
obchodnik-o3 Odesláno 19. června 2015 Nahlásit Odesláno 19. června 2015 teoreticky by som ich mohol od flipika vyzdvihnut cestou z jeho dovolenky ...
honzyk Odesláno 20. června 2015 Nahlásit Odesláno 20. června 2015 Lamiczko, já psal vEl. mez ne vAl. mez. ten druhej už mám trochu z ruky :-)
Flipik Odesláno 22. června 2015 Nahlásit Odesláno 22. června 2015 teoreticky by som ich mohol od flipika vyzdvihnut cestou z jeho dovolenky ...No já jedu přes Rakousko a obávám se, že to pošta asi nedá tak rychle. Takže se vzdám toho termínu a zařadím se do fronty v termínu "kdykoliv jindy" :-)
Návštěvník swanieck Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Jak tak koukám, třeba se dozvíme mnoho krásných tipů na dovolenou a poznáme nová místa v Chorvatsku. Pánové fotografové, snažte se !
Tittus Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Když to dobře dopadne, tak jak koukám a počítám ty termíny, tak bych je možná mohl koncem září vzít na vejlet do Číny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se