Sphinxx Odesláno 22. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2016 Dekuji! Dopisu se. Tohle musim zkusit , orange jsem jeste nemel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Tento týden posunu Monstra dál, bohužel jsem se kvůli poleptaným plícím během jejich držby nikam nedostal, ani do blbý zoo... Z nespln?ného cíle Monstra řádně vyvézt někam do tepla jsem byl tak deprimovanej, že jsem je ze zoufalství zkusil fotit na tropický způsob v obývacím pokoji Po ránu náročný jungle trip... (plátno IKEA) ... k tropickému vodopádu... (stažená fotka v TV) ... návrat na pláž a leháro s (polskou) Fantou... (stažená fotka v TV) ... a večerní posezení v baru na pláži... (stažená fotka v TV) Lamiczko sorry :D a kdybys viděl výraz rodiny při focení mé hnáty před obrazovkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Nejblíž k vod? se chudinky oranžový dostaly v akvaristice v Glóbusu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 (upraveno) Takže nakonec jen pár portrétů těchhle kultovních potápek. Lamiczko, díky. Jsem moc rád, že jsem je mohl zkusit, oranžové mají úplně jinou auru než černé, které jsem měl. A ten watchadoo tah jim neskutečně sekne, alespoň mn? se líbí mnohem víc než origo. Bohužel moje ruka mění během dne obvod tak moc, že jsem musel přejít na NATO (které samozřejm? přidávám k putovnímu balíčku). Upraveno 8. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Martar: to je uplna zaplava oranz, mas to opravdu krasne. Tyhle hodinky mam moc rad! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Martare, sedím tu u PC s otevřenou hubou a náznakem úměvu. Díky moc, ty fotky jsou naprostá pecka. Mám v plánu z toho co tu dáváte pak udělat nějakou fotoknihu a tohle tam padne jak prdel na hrnec. Vážně klobouček, škoda že se nepřidal ještě Prischera, aby přidal pár svých prischernych zaberu (záměrně používám pro slova chvály, snad to pochopí to by byla dvojka Ten výraz rodiny si dokážu živě představit, protože ho znám i od té vlastní Tu fotku s knoflíkama chci v kalendáři 2017! a druhej favorit jsou potápky na sněhu. Celkově fakt díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Díky, kluci, z vaší chvály mi normaln? zoranžov?ly tváře Každopádně nejvtipn?jší bylo, když během snímání Monster u televizního vodopádu rodina dělala pomocí roztažených prstů a bodového světla "palmové stíny" na mé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ty fotky jsou naprosto super. Pokouším se fotit už několik let a byl bych rád, kdyby se mi někdy taky něco takhle povedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Děkuju, ale upřímně - podle mého názoru tu super fotky produkují jiní kabrňáci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Martine, má to nápad . A jsou to teda fešné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Super fotky !! Talířová je taky skvělá ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Dneska jsem monstra předal dál Maxelovi, tak jen pár posledních fotek jako rozloučení. Příprava salátu k obědu A návštěva Starom?stského náměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Opet krasna fota, pocta Monstra na radnici a u nas v Praze ! . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 Já Monstra dnes alespoň vyndal z natahovače a udělal pár fotek. Teď u mě na ruce vyhrávají Tuny, ale Monstra příjdou na ruku brzy při vodních sportech (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 (upraveno) Já Monstra dnes alespoň vyndal z natahovače a udělal pár fotek. Teď u mě na ruce vyhrávají Tuny, ale Monstra příjdou na ruku brzy při vodních sportech (-:Tak za tohle můžu já - hodil jsem odkaz na galerii do vlákna "Zase ta monstra" bez upozornění, že tato galerie je jen pro potřeby archivace fotek JEDN?CH KONKRÉTNÍCH MONSTER - a to Lamiczkových putovních Sorry. Upraveno 13. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 ok. tak to sorry že jsem tady vlezl s cizími monstry. ty moje Lomiczkovy nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2016 v pohodě. Ty Lamiczkovy oranžády toho nakonec procestují víc než většina z nás, budou to hodinky s pořádně silným příběhem. Už jen proto, kolika lidem už udělaly radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 (upraveno) Po týdnu a kus spolu menší foto-ochutnávka Čehokoliv jsem se obával, že nebudou sedět, tak sedí naprosto perfektně! Těžko se mi s nimi bude loučit. Upraveno 19. února 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Maxel pekna kolaz!! Jsou to skvele hodinky, zkus nejake sehnat dokud jsou . Za par korun udelaji spoustu radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Pěkný, pěkný, koukám, k čemu všemu se dá využít nalešt?né auto Koláž výborná, nejvíc mě ale zaujala fotka vlevo nahoře, z tohohle úhlu vypadají Monstra skvěle "techno", to mě nenapadlo takhle je vyfotit. Budeš přehazovat i na tah? Je skvělej, pokud ti ruka během dne moc nepracuje... Upraveno 20. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se