kuncák7 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Mobilovka je též pěkná, jen jsem zvědav, jak dlouho ti to nadšení vydrží ( osobně bych asi do té výměny nešel ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 11. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2019 Krasne Béčka, ja by som si ich nechal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak, neco na leto.. a jsou bozi. Furt jsem se jim nejak vyhybal, stval me ten tvar pouzdra.. ale cifr, indexy, rucky, dynko, lumi.. to bohate vynahrazujou. Buzna tah prima klasika, byt by se mohl zuzovat. Jo a to cerny okynko na modrym cifru.. nicmene me fakt bavej, na kazdym svetle sou jiny. A v Teply Vltave taky:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Na natu je to takovy takticky a furt dobry. Nemit ty novy ten nestastnej pruhled, taky o tom premejslim.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Tak, béčka fuč, Omegy fuč a já se opět vydal kapku mimo mainstream. No a rovnou koukám, že bych si přikoupil ještě nějaký Bally a jmenoval se ambasadorem, poněvadž zavládlo nadšení. No, jako u jakejchkoli jinejch, novejch hodinek, koneckonců Jinak moje třetí Hydrocarbony a kluci furt vědí, co dělají.Skvělý zpracování, krásně vypouklý sklo s funkčnim AR, nádherně zpracovaná spona, pár technickejch patentovanejch vychytávek typu zamykání rotoru, velmi užitečná rezerva chodu.Jediný, co mě na nich štve, je absence jakýkoli mikroregulace, má to teda dvě půlcentimetrový extenze, ale to je mi naprd. Datum mi neva.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Dost dobrej stroj. Pojistku korunky jsem viděl u Manty a je to supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Dik bandi. Ona je to na prvni pohled blbost, pac ta korunka je stejne sroubovaci - takze celej ten bazmek nic neresi. Akorat te upozorni, kdyz nemas zasroubovano, pac to proste nezacvaknes:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 A vod toho to je. na Ballech se mi líbí, že k tomu přistupujou tak nějak komplexně, když tůly tak wr, antináraz, antimagnet, ted ta korunka, dobrý, jen na tu sponu bych si těžko zvykal. Gratuluju k novýmu kusu a chválim fotky, hezký pokoukání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2019 Micey, máš krásny model. K tej ochrane korunky - dočítal som sa, že funkcia záklopky nie je len teda, či je dobre korunka zašrúbovaná, ale chráni ju pred priamym nárazom do "hlavičky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Pěkný kladiva! Jinak jak funguje to zamykání rotoru? Využíváš ho? K čemu primárně slouží? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Locky, otočíš timdletim kolečkem a voila, rotor se přestane hejbat, jde jen ruční nátah. Takže se při nějakym většim nárazu neutrhne, což se prej stává. Maj to otestovaný na volnej pád z pěti metrů, doufám, že ne do želé. Včera na kolo jsem si to cvičně zamknul, jinak je to samo blbost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2019 Takže s tím můžeš pak jít klidně rubat dříví (wiz samozřejmě uhlí ) a můžeš být v klidu. Safra, to by byly zálesácký chrona! Z nich by měl jeden (bývalý?) člen radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. července 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Nejak sem koukam zapomnel aktualizovat. Marne premyslim kdy jsem mel naposledy troje automaty, ted nastane dilema jestli neco prodat, nebo koupit winder. Spolecna fotka zatim nebude, pac ty decentnejsi Bally jsem mel u sebe celkem tri dny - pak mi doslo, ze ten samonatah asi sam fungovat nezacne a jsou tudiz v reklamaci. Taky si toho chrasteni na ty prodejne nekdo mohl vsimnout.. ja si sice vsiml, ale nic nerekl, abych nebyl za blbecka:) No a Wardy maj, jako obvykle, neskutecnej pomer cena x vykon. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 Máš to dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 (upraveno) Člověk neví dne, ni hodiny. Oboje Bally fuč, například:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. srpna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Je to laska! Vzdycky jsem je chtel a uplne nahodou ted na jedny 43mm narazil, v NOS stavu.. Zpracovani pecka, treba IWC se muzou smele podivat do oci. Akorat malo lumi, no. Cifr vybornej.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 O ty už člověk jen tak nezavadí a jsou super, gratuluju. Zenith hold uměl a umí stále, mám rád i ty jejich trikolory a další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 (upraveno) Díky Bellsi. Skvělý jsou, ten cifr je návykovej. Dokonce jsem přemejšlel, že udělám chlubírnu.. na to se vykašlu, ale trochu něco k nim napíšu aspoň zde, takový menší zhodnocení. Tendle model se vyráběl tuším 2006 - 2011 (fakt odhad), dvě verze - 43 a 46mm, já mám tu menčí. El-Primero 4000SC, něco přes padesát hodin rezervy, legenda. WR300m. Zděs parádní recenze na tu větší verzi. http://www.chronomag.cz/clanek/2010-01-06/zenith-defy-classic-chrono-aero.html Pro mě nezvyklá je absence hackingu, nejdřív jsem si řikal, jestli to neni náhodou rozbitý.. a ono ne. Nějak se to dá asi očůrat tlakem na korunku nebo co, ale to mi přijde k tomu strojku ošklivý. Tedy, pár desítek vteřin sem tam je fuk. Strojek sám o sobě je moc hezkej. Jsem rád za tu menší verzi, nemá tak nahňácaný subcifry a tlačítka a prostě těch 43mm líp mi sedí. Články tahu jsou krásně macatý, ostrý, sladěný s cifrem. Spona nemá pojistku, ale nepřijde mi, že by se chtěla rozepínat. Taky je to pořádnej kousek oceli. Tlačítka chronografu jsou šroubovací, což je kapku opruz, ale k 300m WR to asi bejt musí, aspoň se o to člověk ve vodě nebojí. Luneta bohužel PVD, ale před těma deseti lety holt keramika ještě tolik nefrčela. Je podle mě krásná, ale daní za to, že mám fakt NOS kousek, je to, že budu teď zkoumat každý mini-ošoupání na ostrejch hranách, který zákonitě přijde. Jinak zpracování teda nekompromisní, skoro se mi zdaj ty kombinace leštěnejch plošek na nožkách líp udělaný, než u IWC. No, až budu mít příště IWC, určitě to bude zas obráceně Na ruce sedí parádně, ještě vyšpekuluju nějakej ten řemen. Dáme plusy a mínusy. Plusy - cifr, zpracování, legendární strojek, celková "zajímavost", jsou to prostě pěkný hodinky. Supr náramek. Líbí se mi ta lupa, která je zespod sklíčka. Mínusy - víceméně nesvítěj (jen konce ruček), nemaj hacking, PVD luneta. Pár fotek přidám, časem přibydou, doufám:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. října 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 (upraveno) Pro velkej uspech jeste mobilovku.. Furt se rano tesim az je dam na ruku, to uz tu chvilku nebylo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. října 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Přesně tyhle jsem měl. Byly skvělý. Verze 43mm je lepší než ta větší, protože má na cifru všechna čísla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se