Sacíbagr Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 ...proč RLX? Z mého pohledu je to sázka na jistotu...za málo emocí z chronorulety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Nejlepší je nákup na dolní části Manhattanu. Sedneš na lavičku, vzdechneš.......Tenhle hlod, resp. celá ta story, je hodná pamětihodnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Nejlepší je nákup na dolní části Manhattanu. Sedneš na lavičku, vzdechneš a vyhrneš levý rukáv na znameníže chceš koupit hodinky.To je mezinárodní tajný signál.Kde se vezme, tu se vezme, do minuty vedle tebe sedí týpek. Černej.To není rasistická poznámka, to je identifikační znak. Výborný!! :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 ...proč RLX? Z mého pohledu je to sázka na jistotu...za málo emocí z chronorulety.Právě, že nic tak fádního,profláklého,obyčejného a jednoduchého nevyvolává tolik emocí jako Rolex :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 (upraveno) Ovšem pokud jsou fádní, profláklé, obyčejné a jednoduché, tak by to mohlo taky znamenat, že ty emoce vyvolává pouze značka a cena. To by bylo dost smutné, takové plytké a povrchní. No, snad to tak přece jen není. Upraveno 27. října 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 (upraveno) Ovšem pokud jsou fádní, profláklé, obyčejné a jednoduché, tak by to mohlo taky znamenat, že ty emoce vyvolává pouze značka a cena. To by bylo dost smutné, takové plytké a povrchní. No, snad to tak přece jen není. Myslím, že to tak nie je. edit: teda, aby som bol presný... Myslím, že to tak nie je u niektorých jedincov Upraveno 27. října 2015 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Ve mne treba tahle hrst vyvolava velmi silne emoce. Jsou to proste krasny hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JWolker Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 (upraveno) Jsem jediny, komu prijdou latkove (a i ten kozeny, jako na obrazku vyse) reminky u Rolexu nevhodne? Bije to do oci, jako by si treba zena povesila luxusni broz na spagat. Upraveno 22. listopadu 2015 uživatelem JWolker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 Luxusní brož je luxusní šperk, rolády jsou toolovky, takže mně to divný nepřijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Na keramikách mi nic krom tahu nesedí, ale na 4 číselných referencí se mi jak kůže tak nato líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Maji pravdu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se