Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Život je o tom aby sa plnili sny... akceptujem a těším sa keď vidím napr na tom pinglovi resp zamestnancovi originál hodinky.. ci už omega béčka alebo rlx... nechcem byť Dick ale ďalej na západ je rlx a vyssie uvedené stále iba Entry level

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

......Když zaměstnanec šetří rok, nejede na dovolenou, utrhuje si od huby, jezdí v rozsypaném autě, koupí si odrbané rlx z třetí ruky a pak se modlí aby nepotřebovaly servis, nedejbože aby mu je ukradli... to je prostě na palici i když si může dělat co chce........

Znas nekoho takoveho? Je to nekdo z fora?

Odesláno (upraveno)

Sta: však říkám že je to mytologie a takoví lidé rlx neřeší. A protože takových lidí pár znám mimo fórum, tak to považuji za realističtější, než místní spekulace o uvědomělém asketovi se subama.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Sta: však říkám že je to mytologie a takoví lidé rlx neřeší. A protože takových lidí pár znám mimo fórum, tak to považuji za realističtější, než místní spekulace o uvědomělém asketovi se subama.

když je miluješ, není co řešit :lol2:

edit: svůj první "skutečný objektiv" v ceně mých tehdejších dvou čistých měsíčních platů jsem si taky "urval od úst", nevidím důvod, proč by tomu u jiné vášně nemohlo být jinak.

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Gougy: "Když si pingl ze tří platů koupí hodinky, no problemo." Alespoň si přečtěte co píšu, když na mne reagujete.

Jasnačka chlape, jen mi připadá, že "jako bys to tady na fóru ani neznal" :cheers:

a celé vlákno je krom odpovědi "koupím a neřeším" celé ňáké divné. ;)

Odesláno

Tím spíš, že je to sci-fi a takoví lidé řeší můžou-li si koupit boty za trojku, minimálně hodinky za 200k. To je místní mytologie.

tak drahý boty bych si nekoupil.
Odesláno

Samozřejmě, že je. Recepčních i pinglů jsem viděl hodně, ale žádný hodinky v této cenové kategorii neměl. Zároveň bych si nedělal ani iluze v tom směru, že RLX je na západě něco obyčejného. Není. Je samozřejmě vzhledem ke koupěschopnosti obyvatel dostupnější, ale rozhodně není běžný. Určitě někde na světě existuje barman, recepční i uklízečka s RLX, ale běžné to nebude.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ono taky ne kazdej kdo ma RLX a dela rukama je zaroven nosi do prace, ale nechapu proc by je nemohl mit, spousta lidi v tomhle oboru fakt dre a zaroven vydelava velice slusny prachy
Odesláno

Jasně...Když jsem dělal na lodi, tak nám bylo doporučeno nemít nějaké drahé nebo okázalé hodinky, prý abychom dostali zpropitné.

Odesláno

Ono je to taky někdy úplně naopak. Tuhle jsem se sešel na jednání s maníkem, měl DJ 41mm, tak mi to nedalo a když byla chvilka, zkusil jsem na ně stočit řeč. Evidenteně pořádně nevěděl co má a zjevně ho to ani nezaímalo.

Odesláno

Jenom malá technická poznámka pro ty, pro které je reakce okolí důležitá: drahé hodinky se tu srovnávaly s běžeckými botami, objektivy, hudební aparaturou atd.., ale podle mé zkušenosti veřejnost hodinky nevnímá jako objekt hobby (kde většina normálních lidí dokáže pochopit " nákup nad poměry"), ale jako módní nebo luxusní doplněk. Takže nákup drahých hodinek prostě berou jako machrování, a v případě méně zámožného pacienta jako hogo fogo machrování. Lidem se fakt blbě vysvětluje, že jako běžec rád běhá, fotograf rád fotí a muzikant rád hraje, my rádi nosíme hodinky, rádi je zálibn? prohlížíme A NENÍ TO MACHROVÁNÍ ANI SNOBÁRNA ANI CHOROBNÁ LÁSKA K DRAHÝM ČI LESKLÝM VĚCEM ;)

Odesláno

Když tak o tom přemýšlím, tak ono to vlastně trochu machrování, snobárna, obdiv ke krásným věcem a touha je vlastnit JE... Hmmm, jsme holt pacoši.

Odesláno (upraveno)

Mně se obecně rolexky líbí, ač jsem fanda značky Omega. Docela si i dokážu přiznat, že jsou o nějaký stupínek výše. Co mi na nich však vadí, zásadně vadí, je ten nápis rolex kolem dokola cifru. To je jak na slipech třeba Calvin Klein, sorry.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jivl
Odesláno

Jenom malá technická poznámka pro ty, pro které je reakce okolí důležitá: drahé hodinky se tu srovnávaly s běžeckými botami, objektivy, hudební aparaturou atd.., ale podle mé zkušenosti veřejnost hodinky nevnímá jako objekt hobby (kde většina normálních lidí dokáže pochopit " nákup nad poměry"), ale jako módní nebo luxusní doplněk. Takže nákup drahých hodinek prostě berou jako machrování, a v případě méně zámožného pacienta jako hogo fogo machrování. Lidem se fakt blbě vysvětluje, že jako běžec rád běhá, fotograf rád fotí a muzikant rád hraje, my rádi nosíme hodinky, rádi je zálibn? prohlížíme A NENÍ TO MACHROVÁNÍ ANI SNOBÁRNA ANI CHOROBNÁ LÁSKA K DRAHÝM ČI LESKLÝM VĚCEM ;)

Martare: Dekuji, dokazal jsi vystihnout nec, co se mi v predchozich prispevcich nepovedlo.  :cheers:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...