Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná flákali, ty tahy se drahnou dobu nevyrábějí. Jinak Rolex GMT I (ref. 1675/16700) stály 525 USD v roce 1977 tedy byly o 200USD dražší než kalkulačka Texas Instruments TI-59, tak co bys chtěl za ty peníze :)

• Odpovědi 710
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Možná flákali, ty tahy se drahnou dobu nevyrábějí. Jinak Rolex GMT I (ref. 1675/16700) stály 525 USD v roce 1977 tedy byly o 200USD dražší než kalkulačka Texas Instruments TI-59, tak co bys chtěl za ty peníze :)

Ale dnes už stojí trošku víc, než kalkulačka, tak by to mohli mít poladěný :-)

Odesláno

...u starých modelů s koncovým dílkem z plechu je to buď deformací koncového dílku používáním a nebo již leštěním pozměněným tvarem nožek pouzdra a nezachováním jeho/jejich radiusu.....to druhé platí i na modely s koncovým dílkem z masivního materiálu.

...u některých nových modelů je to záležitost konstrukce,.......asi se jim nechce vyrábět novou formu na odlitek koncového dílku a ani se jim nechce u nových modelů jako je Deepsea a Seadweller brousit tvar pouzdra podle již zaběhlého koncového dílku......i když Deepsea mají ten dílek širší,takže ho museli dělat,.....ale spíš bych v tom viděl ergonomii tahu a snahu nezeslabovat na úkor pevnosti ten koncový dílek.

Pánové,co je to na boku pouzdra za "QR" kód ?

Odesláno

amen, nechápu proč tazatel (zakladatel) tohoto vlákna nepoužil možnost prohledat fórum, tohle se tu řešilo už milionkrát ....

Je to jednoduche, fotum prubezne procitam, zkousel jsem i hledat. Taky jak jde cas tak lidem se meni, nazory,konkurence,vyrobni "metody". Chtel jsem vedet aktualni stav a zaroven si myslim, ze je to i dobra prelezitost pro rozumnou debatu..

Odesláno (upraveno)

tak já nevím ale položil dotaz o hodinkách na foru o hodinkách takže uplně mimo mi to nepřijde a kdyby nebylo jednoho dvou trolů tak celá debata byla celkem seriozní

Je to jednoduche, fotum prubezne procitam, zkousel jsem i hledat. Taky jak jde cas tak lidem se meni, nazory,konkurence,vyrobni "metody". Chtel jsem vedet aktualni stav a zaroven si myslim, ze je to i dobra prelezitost pro rozumnou debatu..

Problém je ten, že jsi založil vlákno, které prakticky kopíruje např. tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29570-co-na-nich-v%C5%A1ichni-m%C3%A1te/

Názory se tu mění jako počasí, takže ti klidně persóny, které s oblibou sobě vlastní kohokoli stírají že plodí zbytečnosti, poklepou na rameno za super vlákno. Viz výše, ta vlákna aspirují na sloučení. Ještě jsi to položil tak obecně, že ani nelze odpovědět. O historii, technologii atd. je nejenom na zdejším fóru přehršel informací. Takto se můžeš rovnou zeptat na fóru o ovoci, že se díváš na stánku zejména na ceny ananasu a proč je lepší jak mango... přínos obdobný, trolling na vyšším levelu.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odesláno (upraveno)

Dotaz byl polozen vseobecne z duvodu, ze tak polozeny byt mel.

Pokud bychom se vyjadrovali k tematum na tomto foru, ktere existuje radu let, tak by se tu poslednich par let nemelo zakladat 70% temat jelikoz na vetsinu by se asi taky dalo dohledat odpoved.

Pokud neco neni v poradku, verim ze moderatori by tu zasahli.

Je to pouze vec nazoru. Pokud se mi nekde neco nelibi, jednoduse tam nechodim a ignoruji to. Je zbytecne toto tema zasekavat temito, na muj pohled, zbytecnostma. Vlakno je o hodinkach.

Upraveno uživatelem mmaass
Odesláno

Rolex je Rolex. Kapitola sama pro sebe. Moc se mi líbí Explorery I, 115200 ......................... ale ta masovost, ta masovost mě s..e. To jediný mě na Rolexu vadí i když se nedají koupit v každém supermarketu jako Tissotky, představa těch vyrobených miliónů kusů mě odrazuje.

Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

Rolex je Rolex. Kapitola sama pro sebe. Moc se mi líbí Explorery I, 115200 ......................... ale ta masovost, ta masovost mě s..e. To jediný mě na Rolexu vadí i když se nedají koupit v každém supermarketu jako Tissotky, představa těch vyrobených miliónů kusů mě odrazuje.

Jo jo, je to masovka. Taky potkávam každej den desítky lidí s Rolexkama na ruce. Je to prakticky stejný, jako s Oktáfkou.

Upraveno uživatelem dlubix
Odesláno

No já nevím, ale za 27 let, co chronomagořím, tak jsem " tam venku" neviděl moc lidí, co je mají.

Odesláno

Ještě že tady máme někoho kdo ví o čem a kdy se mužem bavit. Děkuji.

Jo jo, arbitře vkusu a  jemnocitu. Příště nemusíš tedy ostatním radit jak mají kam přispívat. Děkuji.

Ale asi jsem jen škarohlíd. V deseti stranách Poraďte s koupí a výběrem jste fundovaně borce poučili, zítra bere 200K a pozítří fotka RLX v Co máte právě na ruce. Tak to přece jen smysl celé mělo.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jo jo, arbitře vkusu a  jemnocitu. Příště nemusíš tedy ostatním radit jak mají kam přispívat. Děkuji.

Ale asi jsem jen škarohlíd. V deseti stranách Poraďte s koupí a výběrem jste fundovaně borce poučili, zítra bere 200K a pozítří fotka RLX v Co máte právě na ruce. Tak to přece jen smysl celé mělo.

Nenapadá mě nic lepšího, co by se za 200k dalo pořídit :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...