Josef01 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Možná flákali, ty tahy se drahnou dobu nevyrábějí. Jinak Rolex GMT I (ref. 1675/16700) stály 525 USD v roce 1977 tedy byly o 200USD dražší než kalkulačka Texas Instruments TI-59, tak co bys chtěl za ty peníze
Mechac Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Diky za objasneni tech koncovek :-)
Karussell Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Možná flákali, ty tahy se drahnou dobu nevyrábějí. Jinak Rolex GMT I (ref. 1675/16700) stály 525 USD v roce 1977 tedy byly o 200USD dražší než kalkulačka Texas Instruments TI-59, tak co bys chtěl za ty peníze Ale dnes už stojí trošku víc, než kalkulačka, tak by to mohli mít poladěný :-)
SCIFI Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 Ale dnes už stojí trošku víc, než kalkulačka, tak by to mohli mít poladěný :-)taky mají. Nebo se ti zdá něco špatně?
bohus76 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 ...u starých modelů s koncovým dílkem z plechu je to buď deformací koncového dílku používáním a nebo již leštěním pozměněným tvarem nožek pouzdra a nezachováním jeho/jejich radiusu.....to druhé platí i na modely s koncovým dílkem z masivního materiálu. ...u některých nových modelů je to záležitost konstrukce,.......asi se jim nechce vyrábět novou formu na odlitek koncového dílku a ani se jim nechce u nových modelů jako je Deepsea a Seadweller brousit tvar pouzdra podle již zaběhlého koncového dílku......i když Deepsea mají ten dílek širší,takže ho museli dělat,.....ale spíš bych v tom viděl ergonomii tahu a snahu nezeslabovat na úkor pevnosti ten koncový dílek.Pánové,co je to na boku pouzdra za "QR" kód ?
Denjl Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Odesláno 16. července 2015 to je jen krycí folie, ale řekl bch, že to je něco jako "výrobní štítek - z průběhu výroby".......
Karussell Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 taky mají. Nebo se ti zdá něco špatně?No minimálně esteticky je jinak dlouhej poslední dílek, než pouzdro(a to u každýho modelu jinak), nepoladěnej.
SCIFI Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Když se ti to nelíbí tak si je nekupuj. Mě přijdou v pohodě.
Karussell Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Nekoupím, jen jsem vyjádřil svůj názor
mmaass Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 amen, nechápu proč tazatel (zakladatel) tohoto vlákna nepoužil možnost prohledat fórum, tohle se tu řešilo už milionkrát ....Je to jednoduche, fotum prubezne procitam, zkousel jsem i hledat. Taky jak jde cas tak lidem se meni, nazory,konkurence,vyrobni "metody". Chtel jsem vedet aktualni stav a zaroven si myslim, ze je to i dobra prelezitost pro rozumnou debatu..
azeppelin Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 (upraveno) tak já nevím ale položil dotaz o hodinkách na foru o hodinkách takže uplně mimo mi to nepřijde a kdyby nebylo jednoho dvou trolů tak celá debata byla celkem seriozní Je to jednoduche, fotum prubezne procitam, zkousel jsem i hledat. Taky jak jde cas tak lidem se meni, nazory,konkurence,vyrobni "metody". Chtel jsem vedet aktualni stav a zaroven si myslim, ze je to i dobra prelezitost pro rozumnou debatu.. Problém je ten, že jsi založil vlákno, které prakticky kopíruje např. tohle: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29570-co-na-nich-v%C5%A1ichni-m%C3%A1te/ Názory se tu mění jako počasí, takže ti klidně persóny, které s oblibou sobě vlastní kohokoli stírají že plodí zbytečnosti, poklepou na rameno za super vlákno. Viz výše, ta vlákna aspirují na sloučení. Ještě jsi to položil tak obecně, že ani nelze odpovědět. O historii, technologii atd. je nejenom na zdejším fóru přehršel informací. Takto se můžeš rovnou zeptat na fóru o ovoci, že se díváš na stánku zejména na ceny ananasu a proč je lepší jak mango... přínos obdobný, trolling na vyšším levelu. Upraveno 17. července 2015 uživatelem azeppelin
SCIFI Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Ještě že tady máme někoho kdo ví o čem a kdy se mužem bavit. Děkuji.
mmaass Odesláno 17. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Dotaz byl polozen vseobecne z duvodu, ze tak polozeny byt mel.Pokud bychom se vyjadrovali k tematum na tomto foru, ktere existuje radu let, tak by se tu poslednich par let nemelo zakladat 70% temat jelikoz na vetsinu by se asi taky dalo dohledat odpoved.Pokud neco neni v poradku, verim ze moderatori by tu zasahli.Je to pouze vec nazoru. Pokud se mi nekde neco nelibi, jednoduse tam nechodim a ignoruji to. Je zbytecne toto tema zasekavat temito, na muj pohled, zbytecnostma. Vlakno je o hodinkach. Upraveno 17. července 2015 uživatelem mmaass
Otto Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Rolex je Rolex. Kapitola sama pro sebe. Moc se mi líbí Explorery I, 115200 ......................... ale ta masovost, ta masovost mě s..e. To jediný mě na Rolexu vadí i když se nedají koupit v každém supermarketu jako Tissotky, představa těch vyrobených miliónů kusů mě odrazuje.
Návštěvník dlubix Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 (upraveno) Rolex je Rolex. Kapitola sama pro sebe. Moc se mi líbí Explorery I, 115200 ......................... ale ta masovost, ta masovost mě s..e. To jediný mě na Rolexu vadí i když se nedají koupit v každém supermarketu jako Tissotky, představa těch vyrobených miliónů kusů mě odrazuje. Jo jo, je to masovka. Taky potkávam každej den desítky lidí s Rolexkama na ruce. Je to prakticky stejný, jako s Oktáfkou. Upraveno 17. července 2015 uživatelem dlubix
Eman2208 Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Rolex je Rolex. Kapitola sama pro sebe. Moc se mi líbí Explorery I, 115200 ......................... ale ta masovost, ta masovost mě s..e. To jediný mě na Rolexu vadí i když se nedají koupit v každém supermarketu jako Tissotky, představa těch vyrobených miliónů kusů mě odrazuje.No já nevím, ale za 27 let, co chronomagořím, tak jsem " tam venku" neviděl moc lidí, co je mají.
azeppelin Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Ještě že tady máme někoho kdo ví o čem a kdy se mužem bavit. Děkuji. Jo jo, arbitře vkusu a jemnocitu. Příště nemusíš tedy ostatním radit jak mají kam přispívat. Děkuji. Ale asi jsem jen škarohlíd. V deseti stranách Poraďte s koupí a výběrem jste fundovaně borce poučili, zítra bere 200K a pozítří fotka RLX v Co máte právě na ruce. Tak to přece jen smysl celé mělo.
Návštěvník dlubix Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Jo jo, arbitře vkusu a jemnocitu. Příště nemusíš tedy ostatním radit jak mají kam přispívat. Děkuji. Ale asi jsem jen škarohlíd. V deseti stranách Poraďte s koupí a výběrem jste fundovaně borce poučili, zítra bere 200K a pozítří fotka RLX v Co máte právě na ruce. Tak to přece jen smysl celé mělo. Nenapadá mě nic lepšího, co by se za 200k dalo pořídit
azeppelin Odesláno 17. července 2015 Nahlásit Odesláno 17. července 2015 Nenapadá mě nic lepšího, co by se za 200k dalo pořídit To je neprůstřelný...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se