Hasňa Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 (upraveno) Jo jo, vnitřní AR je ok, bez problémů a nevidím důvod proč ho tam nedávat. Vypadá dobře a nijak nesnižuje odolnost hodinek, jako celku. Upraveno 30. července 2015 uživatelem Hasňa
Josef01 Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Ještě k tomu vnitřnímu AR by mohli zvětšit ten nápis RLX, když už si jich nikdo ani nevšimne
Maxmillian Odesláno 31. července 2015 Nahlásit Odesláno 31. července 2015 Hele kdyz uz by tam byl AR, tak ten napis pujde precist i tenhle "mensi", takze by si toho lidi uz mohli vsimnout :-)
Dali Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Já bych dal nad nápis ROLEX ještě jednu lupu, ty hodinky si to rozhodně zaslouží.
kaliw124 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 tak, co jste vyresili na tech 29 strankach...
SCIFI Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 tak, co jste vyresili na tech 29 strankach... jako vždycky. Kdo na ně má a líbí se mu si je koupí a kdo na ně nemá a nelíbí se mu nekoupí. Ostatní sou jen kecy prdy ?
Dali Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ujasnil jsem si, že Rolex mě vlastně vůbec nevadí, jsou to jenom jedny z mnoha hodinek, které se mi prostě nelíbí. Jednou je to velikost jindy datumka nebo vteřinovka, Ale zásadně mě vadí stádovití pokrytci, kteří " prozřeli " .Jednou to byly Parnis neodolatelné hodinky s neskutečným poměrem cena /výkon, potom zase PANERAI atd.Stádovití prozřelí všech zemí spojte se. Čím víc tím líp.Jak píše SCIFI . Jdu si vyběhat ůvěr, snad mi je do té doby nezdraží. :-)
Josef01 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Pokud budeš mít úvěr za 3-4% ta se to vyplatí Mě na RLX hrozně vyhovuje lupa, nejraději bych tu lupu narval i na jiné hodinky asi to fakt objednám ZDE
Exiztence Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To asi nebude tak jednoduché ne? Když koukám na mrtě Rolex homage a málokdy to zvětšuje?
Josef01 Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Čínani se to už naučili, že to zvětšuje jako originál.
panedge Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ujasnil jsem si, že Rolex mě vlastně vůbec nevadí, jsou to jenom jedny z mnoha hodinek, které se mi prostě nelíbí. Jednou je to velikost jindy datumka nebo vteřinovka, Ale zásadně mě vadí stádovití pokrytci, kteří " prozřeli " .Jednou to byly Parnis neodolatelné hodinky s neskutečným poměrem cena /výkon, potom zase PANERAI atd.Stádovití prozřelí všech zemí spojte se. Čím víc tím líp.Jak píše SCIFI . Jdu si vyběhat ůvěr, snad mi je do té doby nezdraží. :-)Me zase vadi,ze kdyz je neco dobry a koupi si to hodne lidi,tak najednou ty lidi jsou teda pitomy a patrej do stada.Typickej priklad-neznama skupina udela vyborny album,koupi si ho spousta lidi a najednou nejakej radoby nezavislak zacne mektat,ze to je komerce a nic pro nej.A u Parnisu si teda tady zadnej boom nepamataju.
Dali Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To přirovnání je naprosto mimo, ale chápu, že něčím je třeba to stádo odůvodnit.
Maxmillian Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Jo rozhodne je dulezity si pri kupovani cehokoliv nejdriv zjistit, jestli bych byl v nejakym stadu nebo ne. Prece kdyz se mi to libi a chci to, tak je mi jedno, ze si nekdo bude myslet, ze patrim k nejakymu stadu ne... Koupil jsem kde co, jen abych alespon zkusil, jestli to co ostatni rikaji je nebo neni pravda a udelal si na to vlastni nazor a kdyz jsem ted kvuli tomu koupil R, tak bych mel zacit becet? Proste jsou to svym zpusobem zajimavy hodinky a kdyby byly spatny, tak si je tolik lidi nekoupi.
tano Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 To přirovnání je naprosto mimo, ale chápu, že něčím je třeba to stádo odůvodnit.Tak si kup Damasko, nebo Eterna, kdyz chces jit mimo hlavni proud, ne ze budes kritizovat Rolex.Co? To bude kecu, mne se to nelibi atd., ze? Chces Rolex, ne? Tak nekritizuj.
Dali Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Tomu se říká diskuze člene stáda. Komu se Rolex nelíbí, nemá právo se vyjadřovat?
pebe Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 má právo, jen je s podivem, že má potřebu se k tomu vyjadřovat...
Dali Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Potřeby jsou různé, někdo má potřebu se vyjádřit k tomu, že se mu R nelíbí, někdo k tomu, že kritizuju R. Já zas nerozumím tvojí potřebě.
CEGY Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Já zrovna svoji potřebu udělal. Doporučuju..
pebe Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ty ale nekritizuješ Rolex ale jejich vlastníky, to je celkem rozdíl."Rolex mě vlastně vůbec nevadí, jsou to jenom jedny z mnoha hodinek, které se mi prostě nelíbí""Ale zásadně mě vadí stádovití pokrytci, kteří " prozřeli " ."
filo-boxer Odesláno 3. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2015 Ujasnil jsem si, že Rolex mě vlastně vůbec nevadí, ...Ale zásadně mě vadí stádovití pokrytci, kteří " prozřeli " .Dali, zkus si to ujasnit ještě jednou. Věrohodnost tvého tvrzení je v mých očích mírně devalvována tvým ukřičeným "ANTIROLEX". Nemělo by tam spíš stát ANTISTÁDO?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se