adamg Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Super! Na gume jsem je ještě neviděl. Já čekám na tah,uz snad brzy bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 to je Vanguard guma. muzu jen doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Ahoj, jsem tu nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto. Odesláno 28. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 @Zmrzlinar Vítej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 31. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2021 Už měsíc a spoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 5. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2021 Pořád BB36, ty se jen tak neomrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 10. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2021 36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Dnes jsem si byl pro tah,radost velká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Taky ti sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 a já furt nevim jestli černý nebo bílý. a jestli s tim hnusnym faux rivet tahem nebo na bundu. pytle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Ja je vzal na té kůži i s podložkou,která jde teda dát pryč. A tah mi chyběl. Jinak rozhodovat bílé nebo černé je na hlavu ,pořád nevím které se mi líbí víc,ale zase nejde vzít špatně. Dnes jsem viděl na živo ty bílé a jsou fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Tak tos mi vyloženě pomohl. No proto je ještě nemám, protože prostě nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 To je tak,když neznám správnou odpověď Ale černých tu pár je,bílé jsem na fóru ještě neviděl myslím. Tak bílé ať rozšíříš obzory na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 před 31 minutami, JoyStick napsal: a já furt nevim jestli černý nebo bílý. a jestli s tim hnusnym faux rivet tahem nebo na bundu. pytle. Vezmi oboje a uvidíš já ty foou rivety na Tudorech nedal, dvakrát. Pak tě ale zase štve, že nemáš hodinky na tahu. Fakt blbá situace toto, nezávidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Bílý tu jsou, tušim že dvoje, ale já furt nevim. No prodal jsem pandí daytony, tak mi pandy chybí. na druhou stranu ty černý vypadaj elegantnějc. nevim prostěěě @ondrejm tys mi taky chyběl tvl já právě taky potřebuju tah, ale taky už jsem 2x ten faux rivet tah nedal. a sere mě snowflake hodinovka. grr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Je vtipný jak se nikomu nelíbí ten tah a já dnes za něj dal jak za slušný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se